نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز و بسته کردن چندین فرم در یک فرم با استفاده از پنل

  1. #1

    باز و بسته کردن چندین فرم در یک فرم با استفاده از پنل

    با سلام.
    یک فرم اصلی دارم به اسم MainPage که درون این یک پنل گذاشتم به اسم FormPanel. موقع ورود به برنامه روی پنل فرمی به اسم Dashboard لود میشه که درون آن چندین کلید گذاشته شده که با اجرا کردن هر کدام از اینها, باید داشبوردی که درون پنل هست بسته بشه و فرم جدید لود بشه. از چه دستوری باید استفاده کرد.
    در vb,net با این دستور این کار رو انجام میدادم.
    MainPage.FormPanel.Controls.Clear()
    ActiveForm.Text = "ترمینولوژی"
    TermsForm.TopLevel = False
    MainPage.FormPanel.Controls.Add(TermsForm)
    TermsForm.Dock = DockStyle.Fill
    TermsForm.Show()

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: باز و بسته کردن چندین فرم در یک فرم با استفاده از پنل

    سلام
    با همان دستور در vb.net هم میتونید اینکارو انجام بدید. الان مشکلتون کدوم دستوره ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: باز و بسته کردن چندین فرم در یک فرم با استفاده از پنل

    سلام.
    Controls.clear
    اضافه کردن فرم جدید

  4. #4

    نقل قول: باز و بسته کردن چندین فرم در یک فرم با استفاده از پنل

    سلام. من الان این کد رو نوشتم اما کاری انجام نمیده. (توی این دستور به جای فرم TermsForm فرم DrList در پوشه DrInfo هست)
    MainPage mainpage = new MainPage();
    mainpage.FormPanel.Controls.Clear();
    DrInfo.DrList DrList = new DrInfo.DrList() { TopLevel = false, TopMost = true };
    DrList.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    mainpage.FormPanel.Controls.Add(DrList);
    DrList.Dock = DockStyle.Fill;
    DrList.Show();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. جند دسته هستند که در حال تخریب سایت برنامه نویس هستند
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 14:41 عصر
  3. دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته
    نوشته شده توسط rahahost در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1393, 22:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •