نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشكل در اجراي متد در برنامه تحت شبكه(method. .... not supported by automation object)

  1. #1

    حل مشكل اجراي متد ها در برنامه تحت شبكه MultiTier (method. .... not supported by automation object)

    با سلام من در اجراي متد بروي سرور به مشكل برخودرد كردم(البته هر دستور دیگه مثل گرفتن ساعت و تاریخ هم باشه با این پیام مواجه می شم‌...) دوستان كسي ميتونه كمك كنه .... ممنون
    در سمت سرور:

    function TAdminAutomation.SqlRun(var Sender: WideString): Shortint;
    begin
    try
    Query1.Active:=False;
    Query1.SQL.Clear;
    Query1.SQL.Add(Sender);
    Query1.Active:=True;
    Result:=0;
    except
    Result:=1;
    end;
    end;


    در سمت كلاينت

    ClientDataSet1.Active:=False;
    ClientDataSet1.CommandText:='';
    SocketConnection1.Connected:=True;
    SocketConnection1.AppServer.SqlRun('SELECT * FROM users');
    ClientDataSet1.Active:=True;


    ايراد:
    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله mydelphi : یک شنبه 10 مهر 1401 در 14:55 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشكل در اجراي متد در برنامه تحت شبكه(method. .... not supported by automation object)

    دوستان كسي مي تونه كمك كنه

  3. #3

    نقل قول: مشكل در اجراي متد در برنامه تحت شبكه(method. .... not supported by automation object)

    ممنون ميشم اگه كسي كمك كنه....

  4. #4

    نقل قول: مشكل در اجراي متد در برنامه تحت شبكه(method. .... not supported by automation object)

    سلام دوستان من موفق شدم مشكل رو حل كنم
    در سمت سرور در قسمت View گزينه TypeLibarye رو انتخاب و متد هاي مد نظر مثل SqlRun را ايجاد و بعد در RemoteDataModule تابع رو تعريف مي كنيم و در سمت كلايت فراخواني صورت مي گيره ..... فقط مشكل در اجراي كويري در سمت كلاين هست كه پيام خطاي sql error code 8179 رو میده؟؟؟؟
    دوستان کسی برخورد داشته با این پيام ؟؟؟؟؟

    Untitled111.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: مشكل در اجراي متد در برنامه تحت شبكه(method. .... not supported by automation object)

    سلام.


    program ProjectMysqlADO;


    {$APPTYPE CONSOLE}


    uses
    ActiveX,
    DB,
    ADODB,
    SysUtils;


    const
    //the connection string
    StrConnection='Driver={MySQL ODBC 3.51 Driver};Server=%s;Database=%s;User=%s; Password=%s;Option=3;';




    var
    AdoConnection : TADOConnection;


    procedure SetupConnection(DataBase:String);//Open a connection
    begin
    Writeln('Connecting to MySQL');
    AdoConnection:=TADOConnection.Create(nil);
    AdoConnection.LoginPrompt:=False;//dont ask for the login parameters
    AdoConnection.ConnectionString:=Format(StrConnecti on,['your_server',DataBase,'your_user','your_password']);
    AdoConnection.Connected:=True; //open the connection
    Writeln('Connected');
    end;


    procedure CloseConnection;//Close an open connection
    begin
    Writeln('Closing connection to MySQL');
    if AdoConnection.Connected then
    AdoConnection.Close;
    AdoConnection.Free;
    Writeln('Connection closed');
    end;


    procedure CreateDatabase(Database:string);
    begin
    Writeln('Creating Database '+database);
    AdoConnection.Execute('CREATE DATABASE IF NOT EXISTS '+Database,cmdText);
    Writeln('Database '+database+' created');
    end;


    procedure CreateTables;
    begin
    Writeln('Creating Tables');
    AdoConnection.Execute(
    'CREATE TABLE IF NOT EXISTS customers ('+
    'id INT,'+
    'name VARCHAR(100),'+
    'country VARCHAR(25) )',cmdText);
    Writeln('Tables Created');
    end;




    procedure DeleteData;
    begin
    Writeln('Deleting dummy data');
    AdoConnection.Execute('DELETE FROM customers');
    Writeln('Data deleted');
    end;


    procedure InsertData;


    Procedure InsertReg(id:integer;name,country:string);
    var
    ADOCommand : TADOCommand;
    begin
    ADOCommand:=TADOCommand.Create(nil);
    try
    ADOCommand.Connection:=AdoConnection;
    ADOCommand.Parameters.Clear;
    ADOCommand.CommandText:='INSERT INTO customers (id,name,country) VALUES (:id,:name,:country)';
    ADOCommand.ParamCheck:=False;
    ADOCommand.Parameters.ParamByName('id').Value := id;
    ADOCommand.Parameters.ParamByName('name').Value := name;
    ADOCommand.Parameters.ParamByName('country').Value := country;
    ADOCommand.Execute;
    finally
    ADOCommand.Free;
    end;
    end;


    begin
    Writeln('Inserting Data');
    InsertReg(1,'Lilian Kelly','UK');
    InsertReg(2,'John and Sons','USA');
    InsertReg(3,'William Suo','USA');
    InsertReg(4,'MARCOTEC','UK');
    Writeln('Data Inserted');
    end;


    procedure ReadData;
    var
    AdoQuery : TADOQuery;
    begin
    AdoQuery:=TADOQuery.Create(nil);
    try
    AdoQuery.Connection:=AdoConnection;
    AdoQuery.SQL.Add('SELECT * FROM customers');
    AdoQuery.Open;
    while not AdoQuery.eof do
    begin
    Writeln(format('%s %s %s',[AdoQuery.FieldByname('id').AsString,AdoQuery.Field Byname('name').AsString,AdoQuery.FieldByname('coun try').AsString]));
    AdoQuery.Next;
    end;
    finally
    AdoQuery.Free;
    end;
    end;


    begin
    CoInitialize(nil); // call CoInitialize()
    try
    Writeln('Init');
    try
    SetupConnection('mysql'); //first will connect to the mysql database , this database always exist
    CreateDatabase('Mydb'); //now we create the database
    CloseConnection; //close the original connection
    SetupConnection('Mydb'); //open the connection pointing to the Mydb database
    CreateTables; //create a sample table
    DeleteData; //Delete the dummy data before insert
    InsertData; //insert a dummy data
    ReadData; //read the inserted data
    CloseConnection; //close the connection
    except
    on E : Exception do
    Writeln(E.Classname, ': ', E.Message);
    end;
    Readln;
    finally
    CoUnInitialize; // free memory
    end;
    end.


    https://www.cdata.com/kb/tech/sql-odbc-delphi.rst


    SqlClient Data Access Components for Delphi - CrystalNet Technologies LTD (crystalnet-tech.com)

    https://www.thoughtco.com/sql-in-delphi-4092571

    https://feb.unpas.ac.id/fe_app/index...ARoaWREUWQgdHA
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : دوشنبه 11 مهر 1401 در 08:59 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت سایز فایل قبل از آپلود و خطای Automation Server Can't create object
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1391, 16:55 عصر
  2. سوال: error : "The object doesn't contain the Automation object 'Object x
    نوشته شده توسط nedanass در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 11:41 صبح
  3. Automation server can't create object
    نوشته شده توسط bahram_ariana در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 21:58 عصر
  4. ایجاد یک خطای جدید Automation server can't create object
    نوشته شده توسط ashena29 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 08:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •