نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    23

    پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    با سلام خدمت اساتید
    من یه برنامه ساده دارم که چند تا فیلد رو میگیره
    توی یه گزارش قرار میده و بعد قراره به صورت یه فایل word ذخیره کنه
    مشکلم اینه که اگر کد stireport.show(); را بزارم همه چیز درسته. هم فایل word به درستی ساخته میشه و هم جایگذاری ها درسته
    اما اگر این خط کد رو قرار ندم خطای زیر رو میده
    System.NullReferenceException: 'Object reference not set to an instance of an object.'



    اگر کد stireport.compile رو بزارم خطایی ندارم و فایل word هم ساخته میشه اما فایل خالیه

    الان کل خواستم از اساتید اینه که چه بکنم که وقتی دکمه تهیه گزارش رو میزنم یه فایل ورد سالم تحویل بگیرم

    اینم کل کدیه که زدم برای خروجی گرفتن مستقیم از استیمول برای word

           StiWord2007ExportSettings docsetting = new StiWord2007ExportSettings();
    stiReport1.ExportDocument(StiExportFormat.Word2007 , "Report.docx", docsetting);


    Process.Start("WINWORD.EXE", @"Report.docx");



  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    23

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    یعنی کسی نبود به این پست جوابی بده آیا؟

  3. #3

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    سلام
    این کد من در mvc.core است
    بدون انکه گزارش باز شود دانلود میشود

    #region PrintWord
    /// <summary>
    ///
    /// </summary>
    /// <param name="id"></param>
    /// <returns></returns>
    [HttpGet]
    public async Task<IActionResult> PrintWord(int id)
    {
    var list = await dbContect.TestRepository.CeoPrintList(id);
    var report = new StiReport();
    report.Load(UploadsAddress.Print + "Points.mrt");
    report.RegBusinessObject("dt", list);
    return StiNetCoreReportResponse.ResponseAsWord2007(report );
    }


    #endregion PrintWord

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenan مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید
    من یه برنامه ساده دارم که چند تا فیلد رو میگیره
    توی یه گزارش قرار میده و بعد قراره به صورت یه فایل word ذخیره کنه
    مشکلم اینه که اگر کد stireport.show(); را بزارم همه چیز درسته. هم فایل word به درستی ساخته میشه و هم جایگذاری ها درسته
    اما اگر این خط کد رو قرار ندم خطای زیر رو میده
    System.NullReferenceException: 'Object reference not set to an instance of an object.'



    اگر کد stireport.compile رو بزارم خطایی ندارم و فایل word هم ساخته میشه اما فایل خالیه

    الان کل خواستم از اساتید اینه که چه بکنم که وقتی دکمه تهیه گزارش رو میزنم یه فایل ورد سالم تحویل بگیرم

    اینم کل کدیه که زدم برای خروجی گرفتن مستقیم از استیمول برای word

           StiWord2007ExportSettings docsetting = new StiWord2007ExportSettings();
    stiReport1.ExportDocument(StiExportFormat.Word2007 , "Report.docx", docsetting);


    Process.Start("WINWORD.EXE", @"Report.docx");


    توی ویندوز کار میکنین؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    23

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    بله
    یه برنامه خیلی ساده
    چند تا تکس باکس رو بگیره و بزاره روی یه صفحه a4 توی ورد
    نه ذخیره ای داره
    نه آرشیو سازی و دیتا بیس

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    23

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    توی ویندوز کار میکنین؟
    بله
    یه برنامه خیلی ساده
    چند تا تکس باکس رو بگیره و بزاره روی یه صفحه a4 توی ورد
    نه ذخیره ای داره
    نه آرشیو سازی و دیتا بیس

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    23

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد من در mvc.core است
    بدون انکه گزارش باز شود دانلود میشود

    #region PrintWord
    /// <summary>
    ///
    /// </summary>
    /// <param name="id"></param>
    /// <returns></returns>
    [HttpGet]
    public async Task<IActionResult> PrintWord(int id)
    {
    var list = await dbContect.TestRepository.CeoPrintList(id);
    var report = new StiReport();
    report.Load(UploadsAddress.Print + "Points.mrt");
    report.RegBusinessObject("dt", list);
    return StiNetCoreReportResponse.ResponseAsWord2007(report );
    }


    #endregion PrintWord
    ممنون از پاسختون
    ولی خواسته من کمی متفاوته
    5 تا تکس باکسه که متغیر هستن و باید لابلای یه متن قرار بگیرن
    و بعد به صورت فایل WORD ذخیره بشه
    تا جایی که فایل ورد با جاگذاری های دقیق طبق طراحی گزارش باز میشه پیش رفتم
    دقیقا نیازم برطرف میشه
    اما مشکل اینه که نمیخوام خود گزارش استیمول باز بشه
    در واقع هم محیط گزارش استیمول باز میشه و هم فایل ورد مورد نظرم
    اگرم گزارش رو SHOW نزنم فایل وردم خالی باز میشه متاسفانه و عملا کامپایله کاری برام نمیکنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: پردازش و ذخیره گزارش ساده استیمول بدون باز شدن گزارش

    DataTable dt = new DataTable();            SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT* FROM dbo.Tasli", con);
    da.Fill(dt);


    DataTable dt1 = new DataTable();
    SqlDataAdapter da1 = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM dbo.Tkhroj where shb=@shb ", con);
    da1.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@shb", labelX9.Text);
    da1.Fill(dt1);


    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(System.Windows.Forms.Application.Start upPath + @"\Rpt\Rhavala3.mrt");
    Image imj = Image.FromFile(Application.StartupPath + "\\Data\\شاد.png");
    (report.GetComponentByName("Image1") as StiImage).Image = imj;
    (report.GetComponentByName("Image2") as StiImage).Image = imj;
    report.RegData("Taslis", dt);
    report.RegData("Tkhroj", dt1);
    report.Print(false);

    سلام میتونی بصورت پارامتر ارسال کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: هاستینگ سرور داخل سازمان احتیاج به نیروی متخصص شبکه (هاستینگ) دارد؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1398, 16:28 عصر
  2. تغییر نوع چارت ایجاده شده در استیمول در زمان اجرا با استفاده از استیمول
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1394, 15:58 عصر
  3. سوال: چگونه یک dataSet که حاوی دو تا dataTable هست را به گزارش استیمول سافت بفرستیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 17:20 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •