نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    Question جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    سلام دوستان
    من می خواهم دو تا از فیلدهای یک گرید از نوع TDADVGrid از سری TMS را که مقدار آن مبلغ است به صورت سه رقم سه رقم جدا کننده بگذارم
    با روش های ساده ای روی DBGrid این کار انجام میشه اما توی این کامپوننت رویداد OnDrawDataCell نداره!!!
    چه راهی را پیشنهاد میکنید؟

    procedure TFormMain.DBGridCompareDrawDataCell(Sender: TObject;
    const Rect: TRect; Field: TField; State: TGridDrawState);
    begin
    if Field.Name = 'FIELDNAME' then
    TFloatField(Field).DisplayFormat := '#,##0.00';
    end;

  2. #2

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    سلام. این کد جاش در دیتاسته نه گرید!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    آقای زالی عزیز به نظرتون بهترین راه برای اینکار با استفاده از DBADVGrid+FDQuery چیه؟

  4. #4

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    اینه که در رویدادهایی مثل OnGetText مرتبط با فیلدتون، و یا فرمت نمایشی خود فیلد، این کار رو انجام بدید، هیچ ارتباطی به گرید مورد استفاده نداره.
    یعنی جاش دقیقا بعد از لود فیلدهاست، نه در رویدادهای گرید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    Screenshot 2022-10-15 161414.png
    اتفاقا این رویداد بر خلاف نظر شما دقیقا توی TDBGrid است!
    من فکر میکنم DBADVGrid باید این قابلیت را داشته باشه اما پیداش نمیکنم! مثلا توی پروپرتیهایی که در جدول Properies نمایش داده نمیشه!

  6. #6

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    یعنی اگر به فرم مربوطه بیاییم DBText هم اضافه کنیم باید روی OnDraw اون هم کد بنویسیم؟!!
    عجب!

    کار رویدادی که شما دارید می گید رنگی کردن و آیکون گذاشتن و اینطور چیزهاست نه کار روی فیلد. این رویداد در اسکرول بارها ممکنه کال بشه، در کلیک کال می شه، در Repaint کال می شه، بعد روی همه اینها شما روی یک فیلد دارید کد می نویسید!

    حالا شما دوست دارید با روش خودتون جلو برید طوری نیست. ممکنه من هم دوست داشته باشم همین کد رو بگذارم در رویداد OnShow فرم.

    ضمنا رویدادی که اشاره بهش می کنید اصلا استفاده ازش توصیه نمی شه.
    امیدوارم دیگه مارکو کانتو رو قبول داشته باشید:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    یعنی اگر به فرم مربوطه بیاییم DBText هم اضافه کنیم باید روی OnDraw اون هم کد بنویسیم؟!!
    عجب!

    کار رویدادی که شما دارید می گید رنگی کردن و آیکون گذاشتن و اینطور چیزهاست نه کار روی فیلد. این رویداد در اسکرول بارها ممکنه کال بشه، در کلیک کال می شه، در Repaint کال می شه، بعد روی همه اینها شما روی یک فیلد دارید کد می نویسید!

    حالا شما دوست دارید با روش خودتون جلو برید طوری نیست. ممکنه من هم دوست داشته باشم همین کد رو بگذارم در رویداد OnShow فرم.

    ضمنا رویدادی که اشاره بهش می کنید اصلا استفاده ازش توصیه نمی شه.
    امیدوارم دیگه مارکو کانتو رو قبول داشته باشید:
    در مورد نظر شما بحثی ندارم، کاملا حق با شما است.

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    اینه که در رویدادهایی مثل OnGetText مرتبط با فیلدتون، و یا فرمت نمایشی خود فیلد، این کار رو انجام بدید، هیچ ارتباطی به گرید مورد استفاده نداره.
    یعنی جاش دقیقا بعد از لود فیلدهاست، نه در رویدادهای گرید.
    رویداد OnGetText را در DBADVGrid یا FDQuery یا DataSource پیدا نمیکنم!
    روش کار برام مهم نیست فقط یک خواسته دارم:
    چگونه می توانم با استفاده از DBADVGrid+FDQuery فیلدهای مبلغ را سه رقم سه رقم جدا کنم؟

  8. #8

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    اینطوری نمی شه، نمونه کد رو ببین، اصلا شما کاری به این که چی داره نشونش می ده ندارید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    اینطوری نمی شه، نمونه کد رو ببین، اصلا شما کاری به این که چی داره نشونش می ده ندارید.
    خودشه
    خیلی متشکرم از پاسخگویی تون
    کارم راه افتاد

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: جدا کردن سه رقم سه رقم TDBADVGrid

    توی DBADVGrid هم پیداش کردم!
    باید FloatFormat فیلدهای مورد نظر را 0.0n% بگذاریم!!
    اینجا نوشتم شاید به درد بقیه هم بخوره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با TDBadvGrid
    نوشته شده توسط xboycooper در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •