نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرای چند کوئری همزمان

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    Question اجرای چند کوئری همزمان

    سلام
    من برای تهیه گزارشم باید از چندین کوئری استفاده کنم. مثلا سه بار باید SELECT کنم از جداول مختلف با فیلدهای مختلف
    در ضمن من با دلفی 10.2 از FDQuery و فست ریپورت استفاده میکنم
    آیا این امکان وجود دارد که هر سه کوئری را یک جا بزنم و جواب را در سه جدول (یا هر چیزی شبیه جدول) دریافت کنم؟

  2. #2

    نقل قول: اجرای چند کوئری همزمان

    شما باید با استفاده از ویو با جوین کردن جداول گزارشت رو بدست بیاری

    اینکه بخای از سه جدول باید ارتباط بین جداول رو تنظیم کنی و با استفاده جوین زدن اونو بدست بیاری
    می تونید ویو درست کنید و ازش استفاده کنید . یا غیره ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: اجرای چند کوئری همزمان

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    شما باید با استفاده از ویو با جوین کردن جداول گزارشت رو بدست بیاری

    اینکه بخای از سه جدول باید ارتباط بین جداول رو تنظیم کنی و با استفاده جوین زدن اونو بدست بیاری
    می تونید ویو درست کنید و ازش استفاده کنید . یا غیره ...
    کوئری های من کاملا مستقل هستند شبیه زیر:
    SELECT *
    FROM [vwLantekFactor]
    where ProjectId=4
    --------------------------------------
    --رسید حسابداری برش
    SELECT FA,SUM([TOTAL]) [TOTAL], SUM([Quantity]) [Quantity],SUM([Normal cutting length]*[Quantity]) [Normal cutting length],
    SUM([Rectangular weight]*[Quantity])[Rectangular weight]
    FROM vwLantekFactor
    GROUP BY ProjectId,FA
    HAVING ProjectId=4
    --رسید حسابداری متریال
    SELECT Material +' '+ FORMAT([Thickness],'0.#')+ ' میلیمتر' AS FA,CAST(Length as varchar)+'*'+CAST(Width as varchar) as Dim,Quantity,Weight,[Unit Price],[Unit Price]*Quantity as Price
    FROM tblLantekFactorMaterial
    WHERE ProjectId=4
    --رسید حسابداری برش لوله و پروفیل و خم
    SELECT ServiceName,Material,Dimention,Quantity-Defect Quantity,DrawingCode,UnitPrice,UnitPrice*Quantity as Price FROM tblServiceFactor T1
    INNER JOIN tblServiceTypes T2 ON T2.Id=T1.ServiceTypeId
    WHERE ProjectId=4
    ORDER BY ServiceTypeId,Material,T1.Id
    --رسید حسابداری جوش و مونتاژ
    SELECT Material,Dimention,Quantity-Defect Quantity,DrawingCode,UnitPrice,UnitPrice*Quantity as Price FROM tblServiceFactor
    WHERE ServiceTypeId=3 AND ProjectId=4
    ORDER BY ServiceTypeId,Material,Id

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: اجرای چند کوئری همزمان

    من هنوز راهی برای این کار پیدا نکرده ام!

  5. #5

    نقل قول: اجرای چند کوئری همزمان

    سلام بله می شه، هر سه کوئری رو پشت سر هم در فیلد کوئری بنویسید، بعد از ران شدن می تونید در رکوردست های بعدی همون دیتاست بهش دسترسی داشته باشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    292

    نقل قول: اجرای چند کوئری همزمان

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    سلام بله می شه، هر سه کوئری رو پشت سر هم در فیلد کوئری بنویسید، بعد از ران شدن می تونید در رکوردست های بعدی همون دیتاست بهش دسترسی داشته باشید.
    قبلا این کار را کرده بودم اما توی properties دنبالش میگشتم
    اما با توضیح شما فهمیدم که حتما باید کد بنویسم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •