نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    Question گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    با سلام خدمت شما دوستان عزیز.

    عنوان سوالم رو فکر کنم نتونستم خوب مطرح کنم.

    من یک برنامه مدیا پلیر نوشتم(با استفاده از کامپوننت مدیا پلیر).من میخوام ببینم چطوری وقتی که یک ویدو رو با گزینه open with برنامه من رو انتخاب میکنه، به لیست پخش کامپوننت همه ویدو های اون پوشه رو اضافه کنه(مثل kmplayer).

    با تشکر از دوستان برنامه نویس.




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,278

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    سلام.
    باید از PlayList خود مدیا پلیر کمک بگیری.


    WMPLib.IWMPPlaylist playlist = wmp.playlistCollection.newPlaylist("myplaylist");
    WMPLib.IWMPMedia media;
    if (ofdSong.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    foreach (string file in ofdSong.FileNames)
    {
    media = wmp.newMedia(file);
    playlist.appendItem(media);
    }
    }
    wmp.currentPlaylist = playlist;
    wmp.Ctlcontrols.play();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    66

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    باید از PlayList خود مدیا پلیر کمک بگیری.


    WMPLib.IWMPPlaylist playlist = wmp.playlistCollection.newPlaylist("myplaylist");
    WMPLib.IWMPMedia media;
    if (ofdSong.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    foreach (string file in ofdSong.FileNames)
    {
    media = wmp.newMedia(file);
    playlist.appendItem(media);
    }
    }
    wmp.currentPlaylist = playlist;
    wmp.Ctlcontrols.play();

    سلام دوست عزیز منظور از myplaylist همون آدرسی هست که به برنامه ارسال میشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,278

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    آدرسی که به برنامه ارسال می شه به ورودی رویداد StartUp از Project ارجاع داده می شه. توی سی شارپ نمی دونم اگ دزست یادم باشه پروژه های وی.بی ییک رویداد اضافه بنام Start*NextInstance یا همچین چیزی داشت برای بقیه پارامتر هایی که بهش ارجاع داده می شه و هر کدوم رو تک ب تک دریافت می کنه کافیه اون آدرس هارو به پلی لیست اضافه کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    66

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    سلام دوستان من خوب متوجه نشدم.
    هنوز تو مرحله آموزشم بی زحمت اگه امکانش هست سورسی قرار بدید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,278

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    سلام مجدد
    من تو خصوصیات پروژه Windows Application از C#‎‎‎‎‎‎‎ گشتم ولی چیزی شبیه به آیتم Make Single instance application موجود در vb پیدا نکردم.
    همچنین قسمت Application Events هم نداره!

    win app.jpg

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,278

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    پیداش کردم:

    در ویژوال بیسیک با استفاده از گزینه Make single instance Application و استفاده از رویدادهای زمان اجرای پروژه پارامترهایی که با command به نرم افزار فرستاده می شه، هر بار پارامتر ها به همون برنامه اجرا شده قبلی ارسال می شه و دیگه برنامه بصورت مجزا اجرا نمی شه.

    و از ونجایی که در خصوصیات پروژه Windows application از C#‎‎‎‎‎‎‎ این ویژگی ها موجود نیست برای ایجاد یک Single instance app از کلاس Mutex استفاده می شه:

    نمی دونم چرا از دیشب paint با تاخیر اجرا می شه. فک کنم ویندوز خراب شده!

    Allowing Only One Instance of a C#‎‎‎‎‎‎‎ Application to Run
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : دوشنبه 09 آبان 1401 در 18:31 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,278

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    سلام مجدد:
    در این تاپیک در مورد ارسال command هنگامی که برنامه اجراست بحث شده:

    vb.net - How to send a command to a running application via commandline - Stack Overflow
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : سه شنبه 10 آبان 1401 در 19:13 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,278

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط god of war 313 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من خوب متوجه نشدم.
    هنوز تو مرحله آموزشم بی زحمت اگه امکانش هست سورسی قرار بدید.
    منظور سازنده تاپیک منوی Open With از ویندوز هست که می خواند از طریق اون منو برنامه رو اجرا کنند بهمراه پارامترهای Command و می خواند زمانی ک چندین فایل انتخاب می شه آدرس همه فایلها همزمان به برنامه ارسال بشه:
    OpenWith.jpg

    این هم نمونه سورس کد که برای Shell Extension با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ پروژشو ساختن

    و این هم منبعش در گیت هاب

    و این مقاله های در مورد ShellExtension در Code Project





    گر چه ShellExtension ی کم پیچیده و وقت گیر هست ولی شیوه اصولی رجیستر کردن یک Application در ویندوز همین شیوه ShellExtension هستش.

    ولی اگه بخوایم ساده و سریع بدون این همه کدنویسی برنامه رو بصورت محدود رجیستر کنیم می شه از طریق رجیستری ویندوز مستقیما اقدام کرد:
    Application Registration - Win32 apps | Microsoft Learn
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 13 آبان 1401 در 19:27 عصر

  10. #10

    نقل قول: گرفتن آدرس باقی فایل هایی که با open with به برنامه ارسال شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem31372 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوستان عزیز.

    عنوان سوالم رو فکر کنم نتونستم خوب مطرح کنم.

    من یک برنامه مدیا پلیر نوشتم(با استفاده از کامپوننت مدیا پلیر).من میخوام ببینم چطوری وقتی که یک ویدو رو با گزینه open with برنامه من رو انتخاب میکنه، به لیست پخش کامپوننت همه ویدو های اون پوشه رو اضافه کنه(مثل kmplayer).

    با تشکر از دوستان برنامه نویس.
    وقتی آدرس یک فایل رو دارید کافیه ابتدا فولدر رو بدست بیارید و بعد در اون فولدر جستجو کنید و فایل های با پسوند مورد نظرت رو به پلی لیست آضافه کنید.
    از کلاسهای فضای نام system.io استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل window,open در صفحه هایی که بر اساس یک master page ساخته شدن
    نوشته شده توسط reza_Nazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 09:09 صبح
  2. چرا فرم هایی که با Window.open باز می شوند روی TaskBar می افتند؟
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 12:34 عصر
  3. راهنمایی درباره OPEN GL
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1385, 18:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •