نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: مشکل در ذخیره رکورد جدید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    مشکل در ذخیره رکورد جدید

    سلام

    ممنون میشم کد من رو بررسی بفرمایید

    هرکاری میکنم رکورد ذخیره نمیشه هیچ اروری هم نمیده


                Dim con1 As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|anbar.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
    con1.Open()
    Dim com As New SqlCommand("INSERT INTO tblcustomer(name)Values(@name)", con1)
    com.Parameters.AddWithValue("name", txtName.Text)
    com.CommandType = CommandType.Text


    com.ExecuteNonQuery()
    con1.Close()

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    من فایل دیتابیس رو از یه پروژه دیگه کپی کردم توی روت پروژه

    یه تابع دارم به نام fill که بعد ذخیره اطلاعات رو از دیتابیس select میکنه ، همون لحظه که ذخیره میکنم رکورد جدید رو توی datagrid نمایش میده اما بعدش دوباره که برنامه رو باز میکنم رکورد رو نمیاره و خود جدول و هم که بررسی میکنم چیزی ذخیره نشده .

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    تو حالت دیباگ بصورت پیش فرض اینطوریه. توی خصوصیات باید یک خصوصیت false بشه که ما نمی دونیم دیتابیس با چ ابزاری مدیریت می شه.
    برنامه رو بدون دیباگ اجرا کنی درست عمل می کنه. مثل بقیه برنامه های ویندوز بدون استفاده از دیباگر ویژوال استودیو.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    سلام ممنونم از توجه تون

    بله تست کردم خود فایل exe رو اجرا کردم درست بود

    بفرمایید چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم ، ضمنا میخوام همون فایل Sql رو توی پروژه ام (ویژوال استودیو)، توی پنجره SQL Explorer هم داشته باشتم تا بتونم ویرایش کنم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    وقتی میخوام به sql express از داخل ویژوال استودیو add connection کنم ارور زیر رو میده :

    با این که فایلش رو پرمیشن everyone و فول کنترل دادم .

    eeeeeeeee.png

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    احتمالا دیتابیس ابزار مدیریت مثل Adapter نداشته باشه و همزمان با دیباگ مجدداً ایجاد میشه و برای جلوگیری از ایجاد مجدد کافی هست از سلوشن اکسپلورر خصوصیت Copy to Output Directory از دیتابیس رو Copy If Newer تعیین بشه:

    Untitled.png

    برای ایجاد اتصال به دیتابیس:
    Untitled.jpg

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    واقعا ممنونم از لطف تون دقیقا همین کار رو کردم و درست شد .

    حالا بفرمایید چطوری همون فایل Sql رو توی پروژه ام (ویژوال استودیو)، توی پنجره SQL Explorer هم داشته باشتم تا بتونم ویرایش کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    وقتی میخوام به sql express از داخل ویژوال استودیو add connection کنم ارور زیر رو میده :

    با این که فایلش رو پرمیشن everyone و فول کنترل دادم .

    eeeeeeeee.png
    یک احتمال اینه که زمان نصب اون حساب کاربری samen رو برای اتصال به اس.کیو.ال سرور تعریف نکرده باشی. ولی بصورت پیش فرض حساب کاربری که اس.کیو.ال سرور رو با اون نصب کردید اضافه می شه و ممکنه از حساب کاربری دیگه ای وارد شده باشید که بر می گرده به تنظیمات SQL Server

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    راه حل چیه ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    چطوری همون فایل Sql رو توی پروژه ام (ویژوال استودیو)، توی پنجره SQL Explorer هم داشته باشتم تا بتونم ویرایش کنم
    پست شماره 6 یک تصویر هست با نوشته Add new Connections که یک لینک هست که پاسخ سوال شماست:
    برای ایجاد اتصال به دیتابیس:

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    راه حل چیه ؟
    ضمیمه 154120

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    واقعا ممنونم از لطفتون حل شد .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    سلام
    من هر بار باید پایگاه داده رو به پروژه اضافه کنم و copy if newer رو بزنم .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام
    من هر بار باید پایگاه داده رو به پروژه اضافه کنم و copy if newer رو بزنم .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    مشخص نیست ابزار مدیریت دیتابیست چی هست و چه اتصالی داری گرچه تصویر اتصال به جدول در اس.کیو.ال سرور رو ارسال کردید. بنا رو بر این می گذاریم که یک کانکشن داشته باشید که ربطی به ذخیره دیتابیس نداره چون دیتابیس توی سرور هستش و تنها راه ارتباطش با برنامه همون کانکشن هست. و اون Copy If Newer برای دیتابیس اضافه شده به پروژه بصورت Content هست.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : چهارشنبه 25 آبان 1401 در 09:34 صبح

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    ببخشید الان راه حل مشکل من چیه ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    تصاویر و کدهای مربوط به اتصال به دیتابیستون به پروژه رو ارسال کنید تا متوجه مشکل پروژه بشیم.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    سلام

    این کانکشن منه :


    Dim con As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & My.Application.Info.DirectoryPath & "\dbkarkhaneh.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")


    هر بار هم بعد لوگین کردن به ویندوز باید از Service گزینه ی Sql Express رو off و on کنم .

    ضمن اینکه برای دیدن آخرین تغییرات در DataBase هر بار فایل mdf رو از پنچره Solution Explorer حذف میکنم و باز دوباره از پوشه Debug درگ میکنم به همون Solution Explorer و از Properties گزینه ی Copy to Output بر روی copy if newer قرار میدم .

    فقط نکته ای که هست اینه که من فایل mdf از یه پروژه ی دیگه کپی کردم توی پروژه ی خودم ، و پرمیشن فایل رو everyone و fullcontrol قرار دادم .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    ممنون میشم مشکل من رو بررسی بفرمایید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام

    این کانکشن منه :


    Dim con As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & My.Application.Info.DirectoryPath & "\dbkarkhaneh.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")


    هر بار هم بعد لوگین کردن به ویندوز باید از Service گزینه ی Sql Express رو off و on کنم .

    ضمن اینکه برای دیدن آخرین تغییرات در DataBase هر بار فایل mdf رو از پنچره Solution Explorer حذف میکنم و باز دوباره از پوشه Debug درگ میکنم به همون Solution Explorer و از Properties گزینه ی Copy to Output بر روی copy if newer قرار میدم .

    فقط نکته ای که هست اینه که من فایل mdf از یه پروژه ی دیگه کپی کردم توی پروژه ی خودم ، و پرمیشن فایل رو everyone و fullcontrol قرار دادم .
    نیازی به اتچ کردن دیتابیس به اینصورت نیست. کافیه در سیستم مشتری یا کاربر (سرور) دیتابیس بار اول در SQL Server اضافه بشه و یک رشته اتصال مستقیم به دیتابیس در SQLServer داشته باشید.

    مثل این تاپیک

    برای کار با دیتابیس قبلا تاپیک های زیادی ایجاد شده که می تونید در بخش اعلان: تاپیک های مفید اونها رو پیدا کنید.

    نام تاپیک: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    سلام
    ممنونم از توجه تون به تاپیک من

    همه مراحل بالا رو انجام دادم اما مشکل همچنان به قوت خودش باقیه ، ضمن این که الان یه مشکل دیگه هم اضاف شده اونم اینه که هر رکورد رو دوبار نشون میده توی DataGrid با این که توی دیتابیس یه بار ذخیره شده .

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    اساتید بزرگوار ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    این مشکل چطور حل خواهد شد ؟!!!!




  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    371

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    با این روشی که شما در پیش گرفته اید، نه تنها مشکل حل نشده بلکه یک مشکل جدید هم اضافه شده
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : پنج شنبه 10 آذر 1401 در 02:20 صبح

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    چه مشکلی دوست عزیز ؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    این مشکل چطور حل خواهد شد ؟!!!!
    نام تاپیک: عدم درج اطلاعات در جدول SQL


  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    روستایی در کنج استان فارس
    پست
    1,271

    نقل قول: مشکل در ذخیره رکورد جدید


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •