نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا میشه از فایلی در حافظه در پروسیجری مثل LoadFromFile استفاده کرد؟چطور؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    آیا میشه از فایلی در حافظه در پروسیجری مثل LoadFromFile استفاده کرد؟چطور؟

    من یه فایل تصویری دارم که در برنامه پشتیبانی نمیشه و یک یونیت هم برای خوندن اون فایل دارم.
    در واقع این سوالم با سوال تاپیک قبلیم مرتبط هست. اگر فایلی در حافظه باز کنیم(خودم هم نمی دونم چی میگم!) آیا میتونم با LoadFromStream اون فایل رو به پروسیجر یونیت مربوطه بدم؟

  2. #2

    نقل قول: آیا میشه از فالی در حافظه در پروسیجری مثل LoadFromFile استفاده کرد؟چطور؟

    بله می تونید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: آیا میشه از فالی در حافظه در پروسیجری مثل LoadFromFile استفاده کرد؟چطور؟

    سلام دوست خوبم. فهمیدم و ممنون. برم اونجا...(مهد فرش)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 16:57 عصر
  2. چگونگی استفاده از keyworld Like در پروسیجر و استفاده در سرچ به کمک Dataview.Find
    نوشته شده توسط ah.amir در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 16:41 عصر
  3. سوال: delphi xe2 BitMap loadfromfile
    نوشته شده توسط ahmadi3d_ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1390, 20:45 عصر
  4. سوال: استفاده از دیتا ستها یا پروسیجر برای چند لایه سازی؟؟
    نوشته شده توسط ali_yousefian19 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 13:42 عصر
  5. مشکل با خواندن فایل AdoQuery.loadFromFile(XML.XML)
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 17:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •