نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    سلام وقت بخیر دوستان یکی از کلاینتهام تو شعبه شهر دیگه خطایی دریافت میکنه با این مضمون
    A transport-level error has occurred when receiving results from the server. (provider: Shared Memory Provider, error: 0 - No process is on the other end of the pipe.)

    جالبه لاگین میشه و پسورد و یوزرش از دیتابیس چک میشه ولی برای بقیه فرم ها که میخواد باز بشه و اطلاعاتی از دیتابیس فراخوانی میشه این خطا به وجود میاد. برای بقیه کاربرها همچین مشکلی نیست
    ممکنه از تایم اوت کانکشن باشه؟ به دلیل اختلالات اینترنتی موجود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    سلام کدی که این خطا رو ایجاد میکنه رو بزارین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    سلام کدی که این خطا رو ایجاد میکنه رو بزارین
    کلا هر کوئری که اجرا میشه خطا میده فقط هنگام لاگین یه کوئری بررسی نام کاربری و رمز درست کار میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    سلام.
    احتمالا دیتابیس حسابهای کاربری بصورت پیشفرض هست و خودتون اون دیتابیس رو ایجاد نکردید و می تونه با Connection String دیتابیس اطلاعات شما مرتبط نباشه!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    احتمالا دیتابیس حسابهای کاربری بصورت پیشفرض هست و خودتون اون دیتابیس رو ایجاد نکردید و می تونه با Connection String شما مرتبط نباشه!
    سلام. نه به اون مربوط نیست چون کلا از صفر تا صد کد نویسی شده و به صورت کتابخونه هست. اون متدی که کوئری کاربر رو اجرا میکنه بقیه کوئری ها رو هم اجرا میکنه.
    تقریبا به یه چیزایی رسیدم اون دستوراتی که از نظر اجرایی زمان زیاد نیاز داره برا برگردوندن نتیجه با شکست مواجه میشه . خط رو وصل کردیم سرعت نت به شدت اومده پایین در حد دایل آپ و پشتیبانی گفتن مشکل نویز هست. گفتم درخواست پشتیبانی حضوری بدن ببینیم چی میگن. این مشکل اونجور که متوجه شدم به دلیل طول کشیدن برگشت پاسخ، کوئری کانکشن قبلی منقضی میشه. حالا اگه امکانش بود تایم اوت کانکشن رو زیاد کرد یه تستی میگرفتیم چون با سرعت های پایین قبلا مشکلی نبود .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    خب اگه با اینترنت به سرور SQL وصل میشید این مشکل رو تقریباهمیشه دارید مخصوصا اگه دیتایه برگشتی زیاد باشه
    من قبلا با این مشکل برخورد داشتم
    اولین راه که ساده ترین هست timeout کانکشن رو زیاد بذار تو سرور هم یه تنظیمی برای این مورد هست اونم باید تغییر بدی
    اما دومین و بهترین راه استفاده از WebApi هست که هم امنیت سرورSQL رو تامین کنی که کاربر مستقیم با دیتابیس درارتباط نباشه هم مدیریت کانکشن از طریق HttpClient و اینا میشه و قطعی به حداقل میرسه البته برای اینکه سریع تر هم کارت راه بیافته خود SQL سرور هم این قابلیت رو داره که براتApi بسازه و درگیرش نشی ولی خب انعطاف پذیریش کمه یا شاید من بلد نبودم خوب باهاش کار کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    خب اگه با اینترنت به سرور SQL وصل میشید این مشکل رو تقریباهمیشه دارید مخصوصا اگه دیتایه برگشتی زیاد باشه
    من قبلا با این مشکل برخورد داشتم
    اولین راه که ساده ترین هست timeout کانکشن رو زیاد بذار تو سرور هم یه تنظیمی برای این مورد هست اونم باید تغییر بدی
    اما دومین و بهترین راه استفاده از WebApi هست که هم امنیت سرورSQL رو تامین کنی که کاربر مستقیم با دیتابیس درارتباط نباشه هم مدیریت کانکشن از طریق HttpClient و اینا میشه و قطعی به حداقل میرسه البته برای اینکه سریع تر هم کارت راه بیافته خود SQL سرور هم این قابلیت رو داره که براتApi بسازه و درگیرش نشی ولی خب انعطاف پذیریش کمه یا شاید من بلد نبودم خوب باهاش کار کنم
    بله درست میفرمایید api خیلی بهینه تر و امنتر هست. اما بنا به دلایلی این روش پیش گرفته شده البته به طور مستقیم با آی پی ثابت اینترنتی به سرور وصل نیست. بین شعب تانل با میکروتیک زده شده و با آی پی های داخلی ارتباط برقرار میشه. برای تایم اوت در کانکشن استرینگ چه دستوری باید نوشته بشه تا بحال استفاده نکردم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: خطای دریافت اطلاعات از دیتابیس

    از این کد میتونید ایده کانکشن استرینگ رو بگیری

    private static void OpenSqlConnection(){    string connectionString = GetConnectionString();    using (SqlConnection connection = new SqlConnection(connectionString))    {        connection.Open();        Console.WriteLine("State: {0}", connection.State);        Console.WriteLine("ConnectionTimeout: {0}",            connection.ConnectionTimeout);    }}static private string GetConnectionString(){    // To avoid storing the connection string in your code,// you can retrieve it from a configuration file, using the// System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett  ings propertyreturn"Data Source=(local);Initial Catalog=AdventureWorks;"        + "Integrated Security=SSPI;Connection Timeout=30";}

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •