نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    Question اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی برنامه نویس.

    توی انجمن گشتم نبود چیز هایی دیدم ولی نفهمیدم و کردم نشد. توی نت هم گشتم چیزی پیدا نکردم به دردم بخوره.

    گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.

    من میخوام وقتی برنامه رو توی سیستم مشتری نصب کردم بعد اینکه sqlexperss رو نصب کرد بانک اطلاعاتی رو هم اتچ کنه.

    کانکشنی هم که استفاده میکنم اینه ولی نشد(از توی فیلم هم دیدم مال استاد شد ولی مال من نشد).
    data source=.\\SQLEXPRESS2019;AttachDBFilename=|DataDir  ectory|hello.mdf;initial catalog=hello;integrated security=true


    بی زحمت راهنمایی کنید چطوری این کار رو بکنم.

    با تشکر از دوستان عزیز
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem31372 : دوشنبه 16 آبان 1401 در 20:26 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    سلام
    در کانکشن استرینگ شما نیازی به اتچ کردن نیست ، فایل mdf کنار فایل اجرایی ، اسکیوال اکسپرس خودش فایل و باز میکنه و اطلاعات رو میخونه،
    اگه میخای اتچ کنی به sqlserver بحثش جداست

    چرا نوشتی SQLExpress2019 ؟؟؟ SQLExpress رو امتحان کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    سلام.
    برای نصب برنامه یک پکیج می سازید، تا اونجایی که من یادمه Install Shield قسمتی برای attach کردن دیتابیس هم داره.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    در کانکشن استرینگ شما نیازی به اتچ کردن نیست ، فایل mdf کنار فایل اجرایی ، اسکیوال اکسپرس خودش فایل و باز میکنه و اطلاعات رو میخونه،
    اگه میخای اتچ کنی به sqlserver بحثش جداست

    چرا نوشتی SQLExpress2019 ؟؟؟ SQLExpress رو امتحان کن

    سلام بنده منظورتون رو نفهمیدم.

    بله بانک رو میخوام به sqlexperss اتچ کنم.

    من از این کانکشن استفاده کردم ولی فایل رو نخوند.
                 SqlConnection con = new SqlConnection("data  source=.\\sqlexpress2019;initial catalog=hello;integrated  security=true");



    برای این نوشتم 2019 وقتی که نصب میکردم 2019 رو خودم اضافه کردم.

    الان من نفهمیدم کانکشنم خرابه؟
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem31372 : چهارشنبه 18 آبان 1401 در 16:43 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    سلام دوستان.

    کسی راه حلی نداشت؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    سلام تازمانی که دیتابیس شما روی سرور هست مطمئنا باید به سرور متصل بشید.
    برای Attach کردن دیتابیس SQLServer اسکیرپت Attach کردن دیتابیس رو استفاده کنید تو تاپیکیهای روزهای اخیر در این مورد مطلب داشتیم.
    نرم افزارهای ایجاد پکیج مانند Install Shield امکان اجرای اسکریپت های SQL رو دارند.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 21 آبان 1401 در 13:01 عصر

  7. #7

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    از این کد استفاده کن ببین جواب میده ؟


    Data Source=.\SQLEXPRESS2019;AttachDBFilename=|DataDire ctory|\***.mdf;Initial Catalog=***;integrated curity=True;MultipleActiveResultSets=True;

    به جای ستاره ها هم نام دیتابیست رو بنویس

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    نقل قول نوشته شده توسط CSharpLovers مشاهده تاپیک
    از این کد استفاده کن ببین جواب میده ؟


    Data Source=.\SQLEXPRESS2019;AttachDBFilename=|DataDire ctory|\***.mdf;Initial Catalog=***;integrated curity=True;MultipleActiveResultSets=True;

    به جای ستاره ها هم نام دیتابیست رو بنویس
    نه جواب نداد دوست عزیز.

    tempsnip.png

    این ارور رو میده.

  9. #9

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    اون @ رو از ابتدای کد بردار . به جای \ از دو تا \\ استفاده کن . به جای *** هم ادامه کد اتصالت رو بنویس

    ("Data Source=.\\SQLEXPRESS2019;***");



  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    سلام خدمت دوستان.

    به این تایپک ارتباطی نداره.

    میخواستم بدونم کانکشن وصل شدن به خود sqlexpress رو بی زحمت بگید.

    من خودم یکی رو یاد دارم ولی فکر کنم اون مال وقتی هست که به خود sql server اتچ بشه.

    با تشکر از دوستان.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    نقل قول نوشته شده توسط god of war 313 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان.

    به این تایپک ارتباطی نداره.

    میخواستم بدونم کانکشن وصل شدن به خود sqlexpress رو بی زحمت بگید.

    من خودم یکی رو یاد دارم ولی فکر کنم اون مال وقتی هست که به خود sql server اتچ بشه.

    با تشکر از دوستان.
    از طریق پنجره SQL Server Object Explorer روی دیتابیس راست کلیک و Properties در خصوصیت ConnectionString رشته اتصال موجود هست.

    SqlConnection Class

    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 22 آبان 1401 در 14:59 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    عرض شود که در اکسپرس نیازی به اتچ کردن نیست و فایل mdf در کنار فایل اجرایی باشه کافیه و رشته اتصالت هم درسته
    با همون رشته اتصال به اکسپرس وصل میشی

    چند مورد رو بررسی کن
    1- ببین سرویس اکسپرس run هست؟ و اگه هست ببین Instance همونه که در رشته اتصال نوشتی؟ >>>> "SQLEXPRESS2019"
    2- ببین فایل "hello.mdf" در کنار فایل اجرایی هست یا نه
    3- اگه مشکل حل نشد در تلگرام پیام بده بررسی کنم (https://t.me/TheGodCommunicationsAxis)

  13. #13

    نقل قول: اتچ اتوماتیک بانک اطلاعاتی به sqlexperss

    توی پست اول گفتید نشد، یعنی چی آخه، خطا میده؟! باید متن خطا رو بزارید.
    پست۸ به صراحت میگه غلط املایی دارید.

    توی کانکشن اسم تعیین کنید بار اول اتچ میکنه با همون اسم و دفعات بعد به همون کانکت میشه. لینک زیر
    https://www.connectionstrings.com/mi...ress-instance/

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی
    نوشته شده توسط momomomo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1398, 12:52 عصر
  2. سوال: چگونگی چک کردن اس ام اس های دریافتی جهت ارسال اتوماتیک پاسخ
    نوشته شده توسط monika در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1392, 08:01 صبح
  3. سوال: ثبت اتوماتیکrss در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط ameysams در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 10:36 صبح
  4. سوال: پخش آهنگ به طور اتوماتیک وقتی فرم لود میشه
    نوشته شده توسط habib1367 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 13:30 عصر
  5. برنامه ای برای تولید اتوماتیک سورس کد بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط UpgradeVB6Code در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 18:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •