نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت فرم کانکشن پویا

  1. #1

    ساخت فرم کانکشن پویا

    سلام
    یک فرمی میخوام که در یکی کامبو بوکس اطلاعات سرور و در کامبوبوکس دیگر نام دیتابیس های موجود نشان بده و بشه انتخاب کرد و ذخیره کرد برای استفاده در برنامه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    فراخوانی اطلاعات سرور

    سلام.
    برای بدست آوردن اطلاعات سرورهای SQL نصب شده روی سیستم:
    Opera Snapshot_2022-11-10_080532_www.sqlshack.com.png


    برای بدست آوردن اطلاعات سرور از SERVERPROPERTY ( 'propertyname' ) استفاده می شود.

     
    SELECT
    SERVERPROPERTY('MachineName') AS ComputerName,
    SERVERPROPERTY('ServerName') AS InstanceName,
    SERVERPROPERTY('Edition') AS Edition,
    SERVERPROPERTY('ProductVersion') AS ProductVersion,
    SERVERPROPERTY('ProductLevel') AS ProductLevel;
    GO


    SERVERPROPERTY (Transact-SQL)
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 19 آبان 1401 در 07:37 صبح دلیل: فراخوانی اطلاعات سرور

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات سرور

    ببخشید یک نمونه میتونید برام بزارید
    ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات سرور

    نقل قول نوشته شده توسط azadich مشاهده تاپیک
    ببخشید یک نمونه میتونید برام بزارید
    ممنونم
    اینم نمونه کدهای #C در Stackoverflow برای لیست کردن سرورهایی که روی سیستم نصب هستند:

    Opera Snapshot_2022-11-16_131854_stackoverflow.com.png

    و این هم لیست کردن دیتابیس های یک SQL Server Instance:

    public List<string> GetDatabaseList()
    {
    List<string> list = new List<string>();


    // Open connection to the database
    string conString = "server=xeon;uid=sa;pwd=manager; database=northwind";


    using (SqlConnection con = new SqlConnection(conString))
    {
    con.Open();


    // Set up a command with the given query and associate
    // this with the current connection.
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT name from sys.databases", con))
    {
    using (IDataReader dr = cmd.ExecuteReader())
    {
    while (dr.Read())
    {
    list.Add(dr[0].ToString());
    }
    }
    }
    }
    return list;


    }


    البته در مورد کد بالا مطمئن نیستم ولی مورد تائید قرار گرفته:

    Opera Snapshot_2022-11-16_132649_stackoverflow.com.png

تاپیک های مشابه

  1. سوال: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1394, 15:57 عصر
  2. حرفه ای: تولید کد پویا ، حلقه پویا
    نوشته شده توسط alonmahdi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1392, 17:41 عصر
  3. سوال: چه طوری منویی پویا وsite mapای پویا طراحی کنم؟
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 12:59 عصر
  4. سوال: چه طوری منویی پویا وsite mapای پویا طراحی کنم؟
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •