نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای گرفتن اطلاعات با استفاده از WebApi در #C

  1. #1

    خطای گرفتن اطلاعات با استفاده از WebApi در #C

    سلام مجدد خدمت شما . شرمنده مزاحم میشم. من از توی خود مرورگر که آدرسم رو فراخوانی میکنم اطلاعاتم رو میاره ولی وقتی از توی برنامه با HTTPClient آدرس رو فراخوانی میکنم با خطای WebException: The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
    مواجه میشم . میشه بفرمائید مشکل چیه ؟ ممنون میشم ازتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: خطای گرفتن اطلاعات با استفاده از WebApi در #C

    سلام،


    این خطا معمولا برای این اتفاق می‌افتد که شما به یک منبع امن (HTTPS) با اعتماد نامعتبر متصل می‌شوید. این می‌تواند بخاطر این باشد که سرور مبدأ شما یک گواهی SSL/TLS نامعتبر دارد یا گواهی SSL/TLS معتبر را ندارد.


    برای رفع این خطا، می‌توانید روش‌های زیر را امتحان کنید:


    ۱. اطمینان حاصل کنید که آدرس URL مورد استفاده شما با پروتکل HTTPS شروع می‌شود و آدرس صحیح است.


    ۲. اگر شما به یک سرور داخلی متصل می‌شوید، اطمینان حاصل کنید که گواهی SSL/TLS مناسب برای سرور شما در نصب شده است.


    ۳. اگر شما به یک سرور خارجی متصل می‌شوید، باید بررسی کنید که گواهی SSL/TLS سرور در لیست اعتماد شما وجود دارد یا خیر. برای این کار می‌توانید با مراجعه به آدرس سایت خود، گواهی SSL/TLS را دریافت کنید و به لیست اعتماد خود اضافه کنید.


    در نهایت، شما می‌توانید با استفاده از کلاس System.Net.ServicePointManager، تنظیمات امنیتی مربوط به SSL/TLS را تغییر دهید. به عنوان مثال، می‌توانید خط زیر را در برنامه خود قرار دهید:


    System.Net.ServicePointManager.SecurityProtocol = System.Net.SecurityProtocolType.Tls12;
    این کد، پروتکل امنیتی TLS 1.2 را فعال می‌کند. ممکن است لازم باشد که برخی از پروتکل‌های دیگر را نیز فعال کنید.

تاپیک های مشابه

  1. WebApi Get Method
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1401, 18:36 عصر
  2. سوال: آپلود با استفاده از angular & webapi
    نوشته شده توسط mahdisky در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1395, 08:00 صبح
  3. سوال: عدم پاسح webApi هنگام استفاده از لایه Service
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1394, 09:11 صبح
  4. حرفه ای: استفاده از structuremap برای WebApi و Identity
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1394, 22:11 عصر
  5. لاگین کردن با استفاده از ajax و WebApi
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1393, 18:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •