نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    سلام من یک کوری رو به اکسل اکسپورت میکنم میخام وقتی فایل اکسل باز شد بعضی از سلول هاش مطابق با شرط کوری رنگی باشه.ایا روشی هست؟ ممنونم میشم از استاید
    عکس های پیوست گویاست
    از ورژن ۲۰۰۳ هم استفاده میکنم
    با تشکر فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    سلام من یک کوری رو به اکسل اکسپورت میکنم میخام وقتی فایل اکسل باز شد بعضی از سلول هاش مطابق با شرط کوری رنگی باشه.ایا روشی هست؟ ممنونم میشم از استاید
    عکس های پیوست گویاست
    از ورژن ۲۰۰۳ هم استفاده میکنم
    با تشکر فراوان
    سلام
    قطعا برای رنگی کردن فونت سلول های ستون مورد نظر شرط هائی قائل هستین . بطور مثال یکی از شروط شما میتونه این یاشه که اگر اعداد ستون H فلان مقدار بود رنگ فونت سلول مربوطه قرمز بشه و برای ستون های دیگر هم همچنین
    حال با این توضیحات شرط یاشروط شما برای رنگی نمایش دادن فونت سلول های ستون مد نظر چیه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    سلام ممنونم دوست عزیز از وقتی که گذاشتید.بله شرط من صفر بودن مقدار هست.فقط نکته اینجاست که من روی فایل اکسل نمی خام برنامه نویسی کنم.میخام وقتی فایل اکسل اکسپورت شد خودش بعضی سلول هاش رنگی باشه.یعنی کلیه کدها در اکسس باشه.البته یکاری هم انجام دادم.اول کوری به ریپورت تبدیل کردم بعد اکسل کردم و روی ریپورت کد رنگی شدن داده های صفر رو نوشتم.توی ریپورت رنگی بودن ولی بازم بعد تبدیل به اکسل همگی سیاه شدن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم دوست عزیز از وقتی که گذاشتید.بله شرط من صفر بودن مقدار هست.فقط نکته اینجاست که من روی فایل اکسل نمی خام برنامه نویسی کنم.میخام وقتی فایل اکسل اکسپورت شد خودش بعضی سلول هاش رنگی باشه.یعنی کلیه کدها در اکسس باشه.البته یکاری هم انجام دادم.اول کوری به ریپورت تبدیل کردم بعد اکسل کردم و روی ریپورت کد رنگی شدن داده های صفر رو نوشتم.توی ریپورت رنگی بودن ولی بازم بعد تبدیل به اکسل همگی سیاه شدن
    در تصویر اولتون مقادیر بزرگتر از صفر هم هست که رنگشون قرمزه ولی میفرمائین که شرط صفر بودن مقداره . علی ایحال بنظرم خواسته شما قابل انجام باشه ولی بهتره برای نتیجه گیری سریعتر نمونه کار خودتون رو ارائه فرمائید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    به عنوان نمونه به کدهای زیر دقت بفرما !


    Dim MyCell
    Dim StatValue As String
    Dim StatusRange
    Dim strPath As String
    strPath = Access.CurrentProject.Path & "\" & "x.xlsx"
    Dim XlSheet As Variant
    Dim XlBook As Variant
    Set xl = GetObject(strPath)
    Set XlSheet = xl.Worksheets(1)
    Set StatusRange = XlSheet.Range("A4")
    For Each MyCell In StatusRange
    StatValue = MyCell.Value
    Select Case StatValue
    Case 0
    MyCell.Font.Color = vbRed
    Case Is > 0
    MyCell.Font.Color = 0
    End Select
    Next MyCell



    در کدهای فوق شرط گذاشته شده که عدد ستون سطر 4 اگه صفر بود رنگ فونتش قرمز بشه و اگه بزرگتر از صفر بود سیاه
    ضمناً فرض شده نام فایل اکسل شما x.xlsx میباشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    به عنوان نمونه به کدهای زیر دقت بفرما !


    Dim MyCell
    Dim StatValue As String
    Dim StatusRange
    Dim strPath As String
    strPath = Access.CurrentProject.Path & "\" & "x.xlsx"
    Dim XlSheet As Variant
    Dim XlBook As Variant
    Set xl = GetObject(strPath)
    Set XlSheet = xl.Worksheets(1)
    Set StatusRange = XlSheet.Range("A4")
    For Each MyCell In StatusRange
    StatValue = MyCell.Value
    Select Case StatValue
    Case 0
    MyCell.Font.Color = vbRed
    Case Is > 0
    MyCell.Font.Color = 0
    End Select
    Next MyCell



    در کدهای فوق شرط گذاشته شده که عدد ستون سطر 4 اگه صفر بود رنگ فونتش قرمز بشه و اگه بزرگتر از صفر بود سیاه
    ضمناً فرض شده نام فایل اکسل شما x.xlsx میباشه
    سلام ممنونم از راهنمایی شما
    این نمونه ساده . اگه ممکنه کدی برای باتن فرم بنویسید که دیتای صفر در فایل اکسل رنگی شود. تشکر فراوانtest1-2003.rar

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم از راهنمایی شما
    این نمونه ساده . اگه ممکنه کدی برای باتن فرم بنویسید که دیتای صفر در فایل اکسل رنگی شود. تشکر فراوان

    Dim MyCell
    Dim StatValue As String
    Dim StatusRange
    Dim i As Integer
    Dim xl As Object
    Dim XlSheet As Object
    Set xl = GetObject(strPath & "\" & "t1.xlsx")
    Set XlSheet = xl.Worksheets(1)
    xl.Application.Visible = True
    xl.Parent.Windows(1).Visible = True
    For i = 1 To 6
    Set StatusRange = XlSheet.Range("A" & i & ":" & "D1" & i)
    For Each MyCell In StatusRange
    StatValue = MyCell.Value
    If StatValue = 0 Then MyCell.Font.Color = vbRed
    Next MyCell
    Next
    XlSheet.Range("a1").Select
    xl.Save
    Set xl = Nothing
    Set XlSheet = Nothing

    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 26 آبان 1401 در 05:05 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه ضمیمه خدمت شما
    خوشت اومد هرچند تا دوست داشتی صلوات بفرست!
    عالی بود بسیار ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک

    Dim MyCell
    Dim StatValue As String
    Dim StatusRange
    Dim i As Integer
    Dim xl As Object
    Dim XlSheet As Object
    Set xl = GetObject(strPath & "\" & "t1.xlsx")
    Set XlSheet = xl.Worksheets(1)
    xl.Application.Visible = True
    xl.Parent.Windows(1).Visible = True
    For i = 1 To 6
    Set StatusRange = XlSheet.Range("A" & i & ":" & "D1" & i)
    For Each MyCell In StatusRange
    StatValue = MyCell.Value
    If StatValue = 0 Then MyCell.Font.Color = vbRed
    Next MyCell
    Next
    XlSheet.Range("a1").Select
    xl.Save
    Set xl = Nothing
    Set XlSheet = Nothing

    سلام صبح بخیر.ظاهرا تغییراتی در کد لحاظ فرمودید.ممکنه فایل نمونه رو هم اصلاح بفرمایید.با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    با سلام خدمت جناب eb_1345
    ممکنه نمونه اصلاح شده رو مجددا اپلود کنید.من همچنان منتظر هستم.ممنونم.موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: تغییر رنگ بعضی از سلول های اکسل بعد از اکسپورت شدن کوری به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت جناب eb_1345
    ممکنه نمونه اصلاح شده رو مجددا اپلود کنید.من همچنان منتظر هستم.ممنونم.موفق باشید
    سلام آقا سروش عزیز!
    همون نمونه ای که دریافت کردی کامله و ایرادی نداره . اگه دقت کنی در کدهای پست 9 در حلقه for ... next تعداد سطرها رو 6 سطر و ستون ها از از A تا D مشخص کرده ام در صورتیکه در نمونه ای که شما دریافت کردی محدویت در سطر و ستون وجود نداره ، به عبارتی فایل اکسل شما هر تعداد سطر و ستون داشته باشه تغییرات در تمام سلول ها انجام میشه .
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 29 آبان 1401 در 04:49 صبح

تاپیک های مشابه

  1. اکسپورت گرید به اکسل در حالت فیلترینگ
    نوشته شده توسط A.sadeghpour در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1396, 15:18 عصر
  2. سوال: عدم نمایش عکس هنگام اکسپورت گزارش در ورد
    نوشته شده توسط adibi_p در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 11:20 صبح
  3. به هم ریختن فونتها هنگام اکسپورت گزارش در FR
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 17:01 عصر
  4. اکسپورت گزارشات به برنامه های مخلتف
    نوشته شده توسط mohammadsaleh در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 08:09 صبح
  5. اکسپورت
    نوشته شده توسط yavari در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 21:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •