نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا تایمر thread جداگانه داره؟ آیا ممکنه در اجرای برنامه اخلالی ایجاد کنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    آیا تایمر thread جداگانه داره؟ آیا ممکنه در اجرای برنامه اخلالی ایجاد کنه؟

    سلام علیکم
    فرض کنید یک TImage داریم که کارهایی در اون انجام میدیم و بعد refresh می کنیم. اگر یک تایمر هم داشته باشیم که هر یک دهم ثانیه اجرا بشه، آیا موجب میشه قبل از اتمام کار بر روی تصویر، تصویر قبل از اتمام عمل به روز بشه ( همینطور در لیست باکس و غیره که گاهی تنظیمشون زمانبر هست)

  2. #2

    نقل قول: آیا تایمر thread جداگانه داره؟ آیا ممکنه در اجرای برنامه اخلالی ایجاد کنه؟

    سلام.
    تایمر تا زمانی که کارتون در پروسیجر جاری تموم نشده باشه فایر نمی شه.
    یعنی اگر تایمر شما 5 ثانیه باشه و تو یه لوپ دارید کار می کنید که 30 ثانیه طول می کشه اون تایمر در ثانیه 5 یهو ران نمی شه و صبر می کنه کار شما تموم بشه.
    در مثال زیر مقدار تگ برابر یک می شه اون هم بعد از 30 ثانیه


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    tag := 0;
    Timer1.Enabled := true;


    sleep(30000);
    end;


    procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
    begin
    Timer1.Enabled := false;
    tag := tag + 1;
    Timer1.Enabled := true;
    end;
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: آیا تایمر thread جداگانه داره؟ آیا ممکنه در اجرای برنامه اخلالی ایجاد کنه؟

    خدا حفظتون کنه. ممنون و متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 آبان 1393, 10:55 صبح
  2. سوال: چطور یک Thread فرعی را به thread اصلی منتقل کنم ؟
    نوشته شده توسط kavy666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 21:47 عصر
  3. سوال: thread.pause -> thread.abort -> ERROOOOR
    نوشته شده توسط black_wear در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 13:14 عصر
  4. سوال: دسترسی به اشیاء یک Thread از داخل Thread دیگر
    نوشته شده توسط bah_jaf در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 20:35 عصر
  5. دسترسی به یک Thread از یک Thread دیگر
    نوشته شده توسط Xcalivorse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 08:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •