نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش آدرس کلیدهای رجیستری در AutoComplete از TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    Smile نمایش آدرس کلیدهای رجیستری در AutoComplete از TextBox

    با سلام.
    من برای اضافه کردن آدرس کلیدهای رجیستری در AutoComplete از TextBox و در رویداد KeyPress این دستور رو نوشتم:

    AutoCompleteSource RegistryKey.jpg


    Private Sub TextBox1_KeyPress(sender As Object, e As KeyPressEventArgs) Handles TextBox1.KeyPress
    Dim kEYsTR As String = ""
    Dim Expr$ = ""
    Try
    Select Case e.KeyChar
    Case ""
    kEYsTR = Me.TextBox1.Text
    Me.TextBox1.Enabled = False
    With Key.OpenSubKey(kEYsTR, RegistryKeyPermissionCheck.ReadSubTree, Security.AccessControl.RegistryRights.FullControl)
    For Each Key As String In .GetSubKeyNames
    Expr = String.Format("{0}\{1}", kEYsTR, Key)
    If Me.TextBox1.AutoCompleteCustomSource.Contains(Expr ) = True Then Exit For
    Me.TextBox1.AutoCompleteCustomSource.Add(Expr)
    NextFor:
    Next
    End With
    Me.TextBox1.Enabled = True
    Me.TextBox1.Focus()
    Me.TextBox1.Text = Me.TextBox1.Text.Insert(Me.TextBox1.TextLength, "")
    Me.TextBox1.SelectionStart = Me.TextBox1.TextLength
    End Select
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub


    آیا راه حل بهتر و ساده تری هم هست برای لیست شدن کلید های رجیستری در AutoComplete?!
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 27 آبان 1401 در 21:57 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: نمایش آدرس کلیدهای رجیستری در AutoComplete از TextBox

    فرمی که این TextBox توی اون قرارداره یک خصوصیت RegistryHive داره که باید قبل از Load در پنجره Owner مقدار دهی بشه:

    Private RegistryHiveValue As RegistryHive
    Public Property RegistryHive() As RegistryHive
    Get
    Return RegistryHiveValue
    End Get
    Set(ByVal value As RegistryHive)
    RegistryHiveValue = value
    End Set
    End Property


    و برای کلید های اولیه از RegistryHive و مقدار دهی به متغیر Key که یک RegistryKey هست:


    Dim Key As RegistryKey = Nothing
    Private Sub StringTableDialog_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Load
    Select Case Me.RegistryHive
    Case RegistryHive.ClassesRoot
    Key = Registry.ClassesRoot
    Case RegistryHive.CurrentConfig
    Key = Registry.CurrentConfig
    Case RegistryHive.CurrentUser
    Key = Registry.CurrentUser
    Case RegistryHive.LocalMachine
    Key = Registry.LocalMachine
    Case RegistryHive.Users
    Key = Registry.Users
    End Select
    Try
    Me.TextBox1.ReadOnly = True
    With Key
    If Me.TextBox1.AutoCompleteCustomSource.Count = 0 Then
    Me.TextBox1.AutoCompleteCustomSource.AddRange(.Get SubKeyNames)
    End If
    End With
    Me.TextBox1.ReadOnly = False
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 27 آبان 1401 در 21:58 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد حالت autocomplete برای textbox
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 06:34 صبح
  2. سوال: autocomplete in textbox
    نوشته شده توسط starland در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:00 عصر
  3. سوال: TextBox AutoComplete
    نوشته شده توسط tstsst در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 15:55 عصر
  4. AutoComplete براي TextBox
    نوشته شده توسط romina2006 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 00:33 صبح
  5. ایجاد حالت AutoComplete برای TextBox
    نوشته شده توسط thuvsrt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 14:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •