نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

  1. #1

    نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    سلام بدوستان
    آیا در MsPaint میتونیم Save و Save As و بقیه ی دستورات رو از طریق خط فرمان اجرا کنیم؟
    اجرای دستورات پینت از طریق خط فرمان رو جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
    من این کار رو از طریق دلفی میخوام انجام بدم مثلا: Winexe(d:\MsPaint.exe c:\1.jpg d:\2.jpg /Save as)
    لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

  2. #2

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    سلام. چه نیازی اصلا به MsPaint هست؟ مستقیم کپی کنید بره دیگه.
    در ضمن اون دستور WinExec رو دیگه استفاده نکنید، ممکنه دیگه ساپورت نشه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    برای باز کردن با MsPaint میتونید این رو به کار ببرید


    Uses
    ShellApi;
    ...
    ShellExecute(Handle, 'open', PChar('mspaint'), PChar('c:\A.bmp'), nil,
    SW_SHOW);

    اما برای ذخیره
      CopyFile('c:\A.bmp','c:\B.bmp',False)
    ; کافیه
    کار با هندل برنامه ها هم ممکنه براتون جالب باشه که زیاد وارد نیستم.یه مثال کار با نوت پد این هست(بعد از باز کردن نوت پد این کد رو اجرا کنید:
    var
    notepad, edit: HWND;
    begin
    notepad := FindWindow('notepad', nil);
    edit := FindWindowEx(notepad, FindWindow('Edit', nil), nil, nil);

    SendMessage(edit, WM_CHAR, dword('H'), 0);
    SendMessage(edit, WM_CHAR, dword('e'), 0);
    SendMessage(edit, WM_CHAR, dword('y'), 0);
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : شنبه 28 آبان 1401 در 22:37 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    function FindWindowByTitle(WindowTitle: string): THandle;
    Function WindowClassName(H:THandle):String;
    Var
    aName:array [0..255] of char;
    begin
    GetClassName(H,aName, 256);
    Result:=aName;
    end;
    var
    NextHandle: THandle;
    NextTitle: array[0..260] of char;
    begin
    NextHandle := GetWindow(Application.Handle, GW_HWNDFIRST);
    while NextHandle > 0 do
    begin
    GetWindowText(NextHandle, NextTitle, 255);
    if (Pos(WindowTitle, StrPas(NextTitle)) <> 0)
    And (WindowClassName(NextHandle)<>'CabinetWClass') then
    begin
    Result := NextHandle;
    Exit;
    end
    else
    NextHandle := GetWindow(NextHandle, GW_HWNDNEXT);
    end;
    Result := 0;
    end;
    procedure ClickXY(X,Y:Word;LeftButton:Boolean=True);
    var
    Pnt : TPoint;
    begin
    Application.ProcessMessages;
    Pnt.x := Round(X * (65535 / Screen.Width)) ;
    Pnt.y := Round(Y * (65535 / Screen.Height)) ;
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_MOVE, Pnt.x, Pnt.y, 0, 0) ;
    If LeftButton=True then
    Begin
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_LeftDOWN, Pnt.x, Pnt.y, 0, 0) ;
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_LeftUP, Pnt.x, Pnt.y, 0, 0) ;
    End
    Else
    Begin
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_RightDOWN, Pnt.x, Pnt.y, 0, 0) ;
    Mouse_Event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_RightUP, Pnt.x, Pnt.y, 0, 0) ;
    End;
    end;

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    WindowRect, WindowClientRect: TRect;
    Origin: TPoint;
    Ofs: TPoint;
    Handle:THandle;
    begin
    Handle:= FindWindowByTitle('Paint');
    If Handle=0 then
    Begin
    ShowMessage('MsPaint is not Running!')
    Exit;
    End;
    ForceForegroundWindow(Handle);
    GetWindowRect(Handle,WindowRect);
    ClickXY(WindowRect.Left+10,WindowRect.Top+50,True) ;
    end;

    وقتی MsPaint باز بود میتونید اجرا کنید.
    کد باز کردن برنامه هم نوشتم خوب کار نکرد

  5. #5

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    ضمن تشکر از راهنمایی مدیر محترم و بقیه دوستان
    ببینید من یک فایل عکس دارم از نوع bmp که این فایل باید:
    1- باز بشه
    2- ادیت بشه
    3- در یک فایل با نام جدید save as بشه
    این کار باید حدود 200 یا 300 بار انجام بشه (یعنی فایل عکس اصلی 300 بار ویرایش شده و ذخیره میشه یعنی 300 فایل bmp جدید در کنار فایل اصلی ساخته میشه)
    این کار برای یک فایل bmp انجام میشه تعداد فایلهای bmp حدود 500 تا هست یعنی اگه بخوام دستی این کار رو در برنامه paint انجام بدم 150000 بار باید save as کنم
    منظور من اینه که برای راحتی کار در محیط دلفی با کد نویسی این کار رو انجام بدم
    متشکرم

  6. #6

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    سلام. فایل رو با دلفی با شی TBitMap باز کنید، ادیت کنید، سیو کنید. به همین راحتی. پینت و شل هم نیازی ندارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    ممنون از لطف شما واقعا امیدوارم به همین راحتی که گفتید باشه
    برای open کردن فایل عکس و save as کردنش میشه از:
    bitmap.LoadFromFile
    bitmap.SaveToFile
    استفاده کرد ولی برای ویرایش عکس مثل محیط MsPaint باید چکار کنم؟
    امکانش هست یه مثال بزنید لطفا
    متشکرم

  8. #8

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    ویرایش از قبل مشخصه؟ چه کاری روش می خواهید انجام بدید؟ واترمارک؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    ویرایش از قبل مشخصه؟ چه کاری روش می خواهید انجام بدید؟ واترمارک؟
    ممنون از شما که وقت میگذارید امیدوارم این برنامه اونطور که میخوام به نتیجه برسه

    منظورم از ویرایش فایل دقیقاْ همون کارهایی هست که در برنامه ی MsPaint بر روی یک فایل عکس(BMP) میشه انجام داد مثل: Cut, Paste, Copy, Select, Select All, Zoom in, Zoom Out

    توضیح اینکه ویرایش روی فایل BMP اصلی باید کاملا دستی انجام بشه چون تمام فایلهای BMP اصلی (حدود۵۰۰ فایل) با هم فرق دارن و ویرایش اونهارو نمیشه با کد نویسی انجام داد

    فقط Open و Save As کردن فایل اصلی بوسیله ی کد نویسی انجام میشه.

    مثلا یه فرم داریم که دوتا Button داره یکی Open و یکی Save As با زدن کلید Open فایل عکس مورد نظر (یعنی فایل اصلی) باز میشه

    و من بصورت دستی ویرایش های لازم مثل (...-cut-paste-select) رو انجام میدم

    و بعد با زدن کلید Save As فایل اصلی ویرایش شده با اسم جدید (که این اسم بوسیله برنامه ایجاد شده) ذخیره میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi_mousavi : دوشنبه 30 آبان 1401 در 17:37 عصر

  10. #10

    نقل قول: نحوه اجرای دستورات MsPaint از طریق خط فرمان

    اگر اوتاماتیک نمی شه کرد به نظر تنها راه همین بود که دوستمون براتون توضیح داد.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: استفاده از mspaint برای پرینت یک فایل
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1397, 16:25 عصر
  2. باز کردن عکس در MSpaint در اکسس
    نوشته شده توسط alighoch در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 20:21 عصر
  3. سوال: mspaint در vb
    نوشته شده توسط isaac191 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 19:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •