صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام
    من یه فرم دارم که وقتی توی mdiparent باز میشه باید اسکرول بشه تا تمام فرم رو ببینم در حالی که فضا داره که نیاز به اسکرول نباشه ، StartPosition رو هم روی هر حالتی میذارم باز هم همین مشکل هست .
    توی تصویر زیر مشخصه :
    11111111111111.png

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام

    WindowState را روی Maximized قرار بده

    Form.PNG

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام
    ممنونم از توجه تون تاحدودی درست شد اما چند تا مساله هست که توی تصویر مشخص کردم .

    1- مشکل نمایش سه کلید minimize , restore و close هست در حالی که من نمیخوام این کلید ها نمایش داده بشه .
    2- با وجود راه حل شما باز هم فرم به درستی باز نمیشه و مقداری از فرم هنوز پایین تر از فرم mdiform هست .
    3- برای درست شدن کامل باید کلید restore رو بزنم تا مشکل کامل بر طرف بشه .

    2222222222222222.png

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    FormBorderStyle را روی None قرار بده

    FormBorderStyle.PNG

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    روی none هست و این مشکل وجود داره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    کدهای مربوط به نمایش فرم را بصورت کامل ارسال نمایید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    کد های مربوط به فرم کجاست ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    شما یکسری کد نوشتین تا "فرم ثبت خروج بار" باز شود

    همان کدها را ارسال نمایید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    خدمت شما :

            frmOutConsignment.MdiParent = Me
    frmOutConsignment.Show()

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    شما فرض کن یک فرم داریم و میخواهیم فرم را داخل یک پنل نمایش بدهیم.

    Dim frm As Form2 = New Form2
    frm.TopLevel = False
    frm.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm.Dock = DockStyle.Fill
    Panel1.Controls.Add(frm)
    frm.Show()

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    شما فرض کن یک فرم داریم و میخواهیم فرم را داخل یک پنل نمایش بدهیم.

    Dim frm As Form2 = New Form2
    frm.TopLevel = False
    frm.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm.Dock = DockStyle.Fill
    Panel1.Controls.Add(frm)
    frm.Show()
    هیچ فرقی نکرد هنوز هموطوری باز میشه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    هیچ فرقی نکرد هنوز هموطوری باز میشه
    اون قسمت خاکستری رنگ چی هستش؟ پنل هستش یا؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام فرم mdiparent

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    با همین کد تست کردم تمام صفحه فرم را نمایش میده.

    Dim frm2 As Form = New Form2()
    frm2.MdiParent = Me
    frm2.Dock = DockStyle.Fill
    frm2.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm2.Show()
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : شنبه 05 آذر 1401 در 00:28 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام
    ممنونم از لطف و پیگیری شما

    اگه با کد ی که شما دادید و windowsstate = maximaize بشکل زیر نمایش میده :

    444.png

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    الان مشکل در طراحی همین فرم هستش

    با استفاده از Anchor برای هریک از کنترل های روی فرم میتوانید تعیین کنید که وقتی فرم تغییر سایز پیدا کرد کدوم سمت قرار بگیرند.

    Anchor.png

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    شما این ویدیو آموزشی را نگاه کنید.

    https://freebies.faradars.org/video/...9_01_trial.mp4

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    من نیاز به anchor ندارم و فقط میخوام زمان باز شدن فرم در درون فرم mdiparent در بالا ترین حالت ممکن باز بشه همین.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    اون قسمت سفید رنگ هم در واقع ادامه فرم ثبت خروج بار هستش که خالی مونده

    شما باید فرم را طوری طراحی بکنید که با افزایش و یا کاهش ابعاد فرم، کنترل های موجود در فرم هم متناسب با اون جابجا بشن و تغییر سایز پیدا کنن تا این مشکل پیش نیاد

    frm.png

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    شما این فرم نمونه رو تست کن
    با تغییر سایز فرم کنترلها جابجا و تغییر سایز میدن

    frmtest.PNG
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    اون قسمت سفید رنگ هم در واقع ادامه فرم ثبت خروج بار هستش که خالی مونده

    شما باید فرم را طوری طراحی بکنید که با افزایش و یا کاهش ابعاد فرم، کنترل های موجود در فرم هم متناسب با اون جابجا بشن و تغییر سایز پیدا کنن تا این مشکل پیش نیاد

    frm.png
    سلام مجدد ممنونم از لطف و وقتی که میذارید

    اما من نمیخوام فرمم تغییر سایز داشته باشه .

    فقط میخوام یه مقدار بالا تر نمایش داده بشه

    تصویر زیر گویای منطورم هست :

    55555.png

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    در این صورت StartPosition بصورت Manual باشد و WindowState هم باید Normal باشد.

    فاصله از بالا را صفر میگیریم
    فاصله از طرفین هم باید بصورت اتومات محاسبه شود(عرض فرم mdi را منهای عرض فرمی که قرار است نمایش دهیم میکنیم و سپس نتیجه را تقسیم بر دو میکنیم)

    Dim frm2 As Form = New Form2()
    frm2.MdiParent = Me
    frm2.Dock = DockStyle.None
    frm2.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm2.WindowState = FormWindowState.Normal
    frm2.StartPosition = FormStartPosition.Manual
    Dim x As Integer = (Me.Width - frm2.Width) \ 2
    frm2.Location = New Point(x, 0)
    frm2.Show()

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام هیچ فرقی نکرد و جالبه که عدد هم میدم یا هر تغییری انجام میدم بازم فرقی نمیکنه توی نحوه ی نمایش فرم

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    یک اسکرین شات از کدهایی که نوشتین بفرستین

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام
    تصویر پایین اسکرین شات میباشد :

    7777.png

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,644

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام.


    1. قبل از هرچیز باید برای اشیاء فرم یک Panel داشته باشیم.
    2. خصوصیت aNCHOR از pANEL رو برابر None می کنیم:
      center01.jpg
    3. Panel رو انتخاب و از نوار ابزار Layout کلید Center Horizontally را می کلیکیم.
      center02.jpg
      center03.jpg


    حالا با آسایش خاطر می توان ابعاد فرم را تغییر دهیم و اشیاء در وسط و بالای فرم باقی می ماند.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 06 آذر 1401 در 08:45 صبح

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام



    والا بخدا من نمخوام اشیا تغییر مکان یا تغییر سایز داشته باشن .
    همه چی توی تصویر اسکرین شاتم مشخصه .
    من فقط میخوام فرم فرزند در بالا ترین حالت خود (نزدیکه با حاشیه بالا) فرم پدر باشه همین .

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,644

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام



    والا بخدا من نمخوام اشیا تغییر مکان یا تغییر سایز داشته باشن .
    همه چی توی تصویر اسکرین شاتم مشخصه .
    من فقط میخوام فرم فرزند در بالا ترین حالت خود (نزدیکه با حاشیه بالا) فرم پدر باشه همین .
    بهتره همیشه در حالت Maximized نگهش داری. Child Form رو می گم.

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام
    تصویر پایین اسکرین شات میباشد :

    7777.png
    اون پنل کجاست که مخفی کردین در ابتدای کد؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    اون پنل کجاست که مخفی کردین در ابتدای کد؟
    اون پنل چیز خاصی نیست .

    یه پنله که دو تا کلید روش دارم که وقتی فرم باز میشه اون پنا visible اش false میشه

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    فرم mdi خیلی داغونه

    شما بجاش از پنل استفاده کنید و فرم را داخل پنل نمایش بدین.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    یعنی که فرم معمولی بجای mdi بذارم و داخل فرم یه فرم دیگه باز کنم ؟

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    به پست بعدی مراجعه شود.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : شنبه 05 آذر 1401 در 21:37 عصر دلیل: به دلیل باگ سایت، پست تکراری منتشر شد!

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    ابتدا در فرم اصلی isMdiContainer را غیر فعال کنید

    mainform.PNG


    سپس یک پنل به فرم اصلی اضافه کنید و Dock پنل را روی حالت Fill قرار دهید

    panel.png

    سپس با استفاده از کد زیر، فرم را داخل پنل نمایش دهید

    Dim frm As Form = New Form1()
    frm.TopLevel = False
    frm.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm.Dock = DockStyle.Fill
    Panel1.Controls.Add(frm)
    frm.Show()

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    البته کد بالا برای حالت تمام صفحه هستش

    با کد زیر میتوان فرم را در وسط و متصل به بالای صفحه نمایش داد

    Dim frm As Form = New Form1()
    frm.TopLevel = False
    frm.Dock = DockStyle.None
    frm.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm.WindowState = FormWindowState.Normal
    frm.StartPosition = FormStartPosition.Manual
    Dim x As Integer = (Panel1.Width - frm.Width) \ 2
    frm.Location = New Point(x, 0)
    Panel1.Controls.Add(frm)
    frm.Show()

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام
    ممنونم از لطف تون
    آموزش جالبی بود بعد این همه سال فکر نمیکردم با یه Panel بشه همچین کاری کرد .
    اما چند نکته :
    1- هنوز هم فاصله کمی از فرم فرزند تا بالای فرم اصلی ایجاد میشه (البته تو یه پروژه دیگه امتحان کردم درست کارکرد) :
    اینم تصویرش :
    1.1.png

    2- جالبه دو تا فرم رو درست باز کرد اما یه فرمم رو میبره زیر منو باز میکنه تمام تنظیمات و کد ها هم شبیه همه .
    اینم تصویر فرم :
    1.2.png

    3- من یه StatusStrip دارم زمانی که WindowState رو روی Maximaize میذارم ، StatusStrip رو نمایش نمیده البته اگه پنجره رو کوچک تر کنم نمایش میده یعنی در حالت عادی میره زیر TaskBar .

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    یک مورد هم برای جلوگیری از دوبار بازشدن فرم هستش

    ابتدا بررسی میکنیم اگر فرم باز بود، دوباره فرم را باز نکند.


    البته این مورد ربطی به اون مشکل ایجاد فاصله ندارد.


    For Each f As Form In Application.OpenForms
    If f.GetType() = GetType(Form1) Then
    f.Activate()
    Return
    End If
    Next

    Dim frm As Form = New Form1()
    frm.TopLevel = False
    frm.Dock = DockStyle.None
    frm.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
    frm.WindowState = FormWindowState.Normal
    frm.StartPosition = FormStartPosition.Manual
    Dim x As Integer = (Panel1.Width - frm.Width) \ 2
    frm.Location = New Point(x, 0)
    Panel1.Controls.Add(frm)
    frm.Show()

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنونم از لطف تون
    آموزش جالبی بود بعد این همه سال فکر نمیکردم با یه Panel بشه همچین کاری کرد .
    اما چند نکته :
    1- هنوز هم فاصله کمی از فرم فرزند تا بالای فرم اصلی ایجاد میشه (البته تو یه پروژه دیگه امتحان کردم درست کارکرد) :
    اینم تصویرش :
    1.1.png

    2- جالبه دو تا فرم رو درست باز کرد اما یه فرمم رو میبره زیر منو باز میکنه تمام تنظیمات و کد ها هم شبیه همه .
    اینم تصویر فرم :
    1.2.png

    3- من یه StatusStrip دارم زمانی که WindowState رو روی Maximaize میذارم ، StatusStrip رو نمایش نمیده البته اگه پنجره رو کوچک تر کنم نمایش میده یعنی در حالت عادی میره زیر TaskBar .

    ممنونم اگه میشه مشکلات من رو بررسی بفرمایید .
    ممکنه این سوالات مشکل خیلی از دوستان رو بر طرف کنه

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    ممنونم اگه میشه مشکلات من رو بررسی بفرمایید .
    ممکنه این سوالات مشکل خیلی از دوستان رو بر طرف کنه
    همانطور خودتان هم اعلام کردین، در یک پروژه دیگه به درستی کار میکنه

    یک راهش اینه که شما درصورت تمایل پروژه رو ارسال کنید ببینیم مشکل از کجاست، چون از طریق اسکرین شات هیچ کمکی نمیشه کرد.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم در mdiparent

    سلام
    پیام خصوصی ارسال نمیشه
    اگه ممکنه یه ایمیل بدید تا پروژه رو ارسال کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اجرای تابع mdiparent از فرمی دیگر
    نوشته شده توسط hashtgerd2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1392, 21:48 عصر
  2. حرفه ای: MdiParent
    نوشته شده توسط araz_pashazadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 16:28 عصر
  3. مشكل با فرم هاي MDIParent
    نوشته شده توسط hamid_hr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 19:42 عصر
  4. سوال: مشکلی جالب در MdiParent
    نوشته شده توسط Javad_raouf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •