نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش سریع تصاویر در #C

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    Lightbulb نمایش سریع تصاویر در #C

    سلام،
    من عکس را بایت به بایت خوانده ام و آنرا به شکل آرایه از رنگها در آورده ام. حال می خواهم آنهارا به متغییر bitmap تخصیص بدهم تا بعد از آن آنرا توسط picturebox نمایش دهم، برای اینکار مجبورم نقطه به نقطه آنرا در bitmap بگذارم :
    Pixels = i * RowSize + j
    tempcolor = (int)ByteOfFile[Pixels
    MyImage.SetPixel(j, i, Color.FromArgb(tempcolor, tempcolor, tempcolor

    که اینکار بسیــــــــــــــــار وقت گیر است، برای مثال برای یک عکس500*500 حدود 2 دقیقه!!!!
    حال من دنبال یک راه سریع جهت تخصیص آرایه نقاط به یک bitmap یا چیزی معادل آن هستم تا بتوانم در picturebox یا معادل آن نمایش دهم. دقت شود من به آرایه عکس کاملا احتیاج دارم تا بتوانم روی عکس کار کنم.
    ممنون از زحمت شما

  2. #2
    ببین این مقاله کارت رو راه می*اندازه؟
    http://www.codeproject.com/useritems...simageproc.asp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •