نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حرکت روی عکس های یک پوشه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Question حرکت روی عکس های یک پوشه

    با سلام خدمت دوستان.

    عنوانم رو خوب نتونستم مطرح کنم.

    من یک برنامه نمایش دهنده عکس نوشتم . وقتی عکس با برنامه من باز میشه برنامه کل عکس های اون پوشه رو میگیره و با دوتا دکمه بعدی یا قبلی میره.

    میخواستم بدونم کد حرکت چجوریه؟

    کد رو خودم نوشتم حرکت هم میکنه ولی یک مشل دارم اینه که وقتی رو بعدی یا قبلی که میزنم از اولین عکس پوشه شروع میکنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,606

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    سلام.
    لا اقل کدی که گفتی رو ارسال می کردی!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    لا اقل کدی که گفتی رو ارسال می کردی!
    شرمنده

    Photo Viewer

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,606

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    سلام.

    چی بود این پروژه ناسا بود؟!

    برای اضافه کردن تصاویر به کالکشن:


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string path = @"F:\Code Library Icons";
    //string folder = Path.GetDirectoryName(path);
    string[] Files = Directory.GetFiles(path, "*.png");
    this.AllImages.AddRange(Files);
    Files = Directory.GetFiles(path, "*.jpg");
    this.AllImages.AddRange(Files);
    this.ImageCounter = -1;
    btnNext_Click(sender, e);
    {



    NextButton Statment:


    private void btnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (this.ImageCounter < this.AllImages.Count - 1)
    {
    this.ImageCounter++;
    this.pictureBox1.Image = Image.FromFile(this.AllImages[this.ImageCounter]);
    }
    this.Previousbutton.Enabled = (bool)(this.ImageCounter > 0);
    this.Nextbutton.Enabled = (bool)(this.ImageCounter < this.AllImages.Count - 1);
    }



    PreviousButton Statment:


    private void btnBack_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (this.ImageCounter > 0)
    {
    this.ImageCounter--;
    this.pictureBox1.Image = Image.FromFile(this.AllImages[this.ImageCounter]);
    }
    this.Previousbutton.Enabled = (bool)(this.ImageCounter > 0);
    this.Nextbutton.Enabled = (bool)(this.ImageCounter < this.AllImages.Count - 1);
    }


    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,606

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    سلام دوباره.
    برای بدست آوردن Index تصویر انتخاب شده طبق آدرس از لیست آدرس ها از تابع IndexOf استفاده کنید.
    Opera Snapshot_2022-11-30_080226_learn.microsoft.com.png

    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : چهارشنبه 09 آذر 1401 در 07:45 صبح دلیل: ی ز اضافی بود.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    سلام برادر ممنون.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    سلام بر دوستان .

    من هم یک برنامه همین شکلی نوشتم فقط یکم ناقصه

    میخوام بدونم چطوری هر بار که عکس عوض بشه اسم اون عکس هم نکایش داده بشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,606

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem31372 مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان .

    من هم یک برنامه همین شکلی نوشتم فقط یکم ناقصه

    میخوام بدونم چطوری هر بار که عکس عوض بشه اسم اون عکس هم نکایش داده بشه؟
    با تابع GetFileName از کلاس Path از System.IO:

    string fileName = @"C:\mydir\myfile.ext";
    string path = @"C:\mydir";
    string result;


    result = Path.GetFileName(fileName);
    Console.WriteLine("GetFileName('{0}') returns '{1}'",
    fileName, result);


    result = Path.GetFileName(path);
    Console.WriteLine("GetFileName('{0}') returns '{1}'",
    path, result);


    // This code produces output similar to the following:
    //
    // GetFileName('C:\mydir\myfile.ext') returns 'myfile.ext'
    // GetFileName('C:\mydir\') returns ''


    GetFileName.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem31372 مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان .

    من هم یک برنامه همین شکلی نوشتم فقط یکم ناقصه

    میخوام بدونم چطوری هر بار که عکس عوض بشه اسم اون عکس هم نکایش داده بشه؟
    شما با یک اکانت هم سوال بپرسید به جواب میرسید

    نیازی نیست با
    سه نام کاربری متفاوت یک سوال را بپرسید!

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: حرکت روی عکس های یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    شما با یک اکانت هم سوال بپرسید به جواب میرسید

    نیازی نیست با
    سه نام کاربری متفاوت یک سوال را بپرسید!
    جناب استاد چطوری به این نتیجه رسیدی؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور چند تا پوشه رو روی پنجره برنامه درگ کنم و لیستی از نام پوشه ها بدست بیارم؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1398, 01:23 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1397, 10:01 صبح
  3. حرفه ای: تغییر پورت اجرایی wcf روی یک پورت خاص
    نوشته شده توسط runsysco در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1395, 19:38 عصر
  4. حرفه ای: جستجوی فایل در تمام پوشه ها و زیر پوشه ها (فولدر دارای حرف ی فارسی )
    نوشته شده توسط shinyboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 18:03 عصر
  5. سوال: جستجوی یک پوشه در یک درایو || جستجوی یک پوشه در پوشه دیگر
    نوشته شده توسط andaron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 08:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •