نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    سلام

    مشکل کد زیر کجاست که تکراری نمایش میده ؟

                Dim da As New SqlDataAdapter("SELECT distinct tblcustomer.name,tblconsignment.idl,tblconsignment  .weight,tblconsignment.indate,tblOutConsignment.Id  o,tblOutConsignment.idc,tblOutConsignment.idl,tblO  utConsignment.kharid_carton,tblOutConsignment.cart  on_number,tblOutConsignment.carton_price,tblOutCon  signment.carton_total,tblOutConsignment.kharid_rog  han,tblOutConsignment.roghan_number,tblOutConsignm  ent.roghan_price,tblOutConsignment.roghan_total,tb  lOutConsignment.kharid_plastic,tblOutConsignment.p  lastic_number,tblOutConsignment.plastic_price,tblO  utConsignment.plastic_total,tblOutConsignment.khar  id_shring,tblOutConsignment.shring_number,tblOutCo  nsignment.shring_price,tblOutConsignment.shring_to  tal,tblOutConsignment.package_tape,tblOutConsignme  nt.grade1,tblOutConsignment.grade2,tblOutConsignme  nt.grade3,tblOutConsignment.sort_price_package,tbl  OutConsignment.other_price,tblOutConsignment.sort_  price,tblOutConsignment.out_date,tblOutConsignment  .gale,tblOutConsignment.discount,tblOutConsignment  .all_total,tblOutConsignment.disc,tblOutConsignmen  t.sal_mali,tblOutConsignment.darsad_drop,tblOutCon  signment.weight_pure,tblOutConsignment.weight_drop  ,tblOutConsignment.deposit,tblOutConsignment.remai  ns,tblOutConsignment.clearing FROM tblcustomer,tblconsignment,tblOutConsignment WHERE tblcustomer.idc=tblOutConsignment.idc AND tblcustomer.idc IN(SELECT distinct tblOutConsignment.idc FROM tblOutConsignment WHERE tblconsignment.idl=tblOutConsignment.idl)", con)


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    رکورد های من رو تکراری نمایش میده درحالی که یک با ثبت شده

    مثلا "علی" یک رکورد داره اما دوبار نمایش میده
    آخرین ویرایش به وسیله teymoorei : دوشنبه 07 آذر 1401 در 18:43 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    رکورد های من رو تکراری نمایش میده درحالی که یک با ثبت شده

    مثلا "علی" یک رکورد داره اما دوبار نمایش میده
    از کجا معلوم شاید دوبار ثبت می شه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    چون میرم توی sqlexpress و میبینم که یک رکورده فقط

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی گیرم

    سه تا جدوله (مشخصات مشتری ، بار های مشتری ، بار خرووجی)

    مشتری اگه دو تا بار خروجی داشته باشه همونارو چهار بار نشون میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    سلام.
    بنظر خودت الآن ما باید از رو چه چیزی بفهمیم مشکل برنامه ات چیه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    سلام
    کلی خندیدم شاید حق با شماست

    اما از روی اینکه توضیح دادم خدمتتون :

    من یه جدول دارم به نام (مشخصات مشتری) یه جدول به نام (بار های مشتری) ، یه جدول هم به نام (بار های خروجی) .

    id مشتری (idc) ، id بار (idl) و id بارخروجی (idl) هست .

    حالا توی دستور گفتم انتخاب کن مشتری هایی که یه بار دارند و اون بار توی جدول خروجی ثبت شدن رو نمایش بده .

    دستور بالا هم سه بخش داره :

    1- انتخاب (Select )فیلد های مورد نظر از سه جدول مشتری (tblcustomer) ، جدول بار (tblconsigment) و جدول خروج بار مشتری (tbloutconsigment) :

    SELECT tblcustomer.name,tblconsignment.idl,tblconsignment  .weight,tblconsignment.indate,tblOutConsignment.Id  o,tblOutConsignment.idc,tblOutConsignment.idl,tblO  utConsignment.kharid_cartonFR
    OM tblcustomer,tblconsignment,tblOutConsignment
    2- درصورتی که id مشتری در جدول خروج بار ثبت شده یعنی id مشتری توی جدول خروج بار وجود داشت :
     WHERE tblcustomer.idc=tblOutConsignment.idc
    3- و درصورتی که بار مشتری توی بار خروجی ثبت شده بود :
    AND tblcustomer.idc IN(SELECT tblOutConsignment.idc FROM tblOutConsignment WHERE tblconsignment.idl=tblOutConsignment.idl)


    حالا مساله اینجاست که خروجی درست میده ولی اگه یه مشتری دو تا بار داشت (مثلا برای مشتری علی دو تا فاکتور (بار) ثبت شده بود) چهار بار نمایش میده ، همون دو تا بار رو دوباره هم نمایش میده

    ببخشید که طولانی شد ، سعی کردم تا حد امکان توضیحاتم کامل و قابل درک باشه .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    مگه دیتا گریدویو برای هر جدول مجزا نیست؟!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    نه خروجی دستور زیر توی یه دیتاگریده :

    Dim da As New SqlDataAdapter("SELECT distinct tblcustomer.name,tblconsignment.idl,tblconsignment  .weight,tblconsignment.indate,tblOutConsignment.Id  o,tblOutConsignment.idc,tblOutConsignment.idl,tblO  utConsignment.kharid_carton,tblOutConsignment.cart  on_number,tblOutConsignment.carton_price,tblOutCon  signment.carton_total,tblOutConsignment.kharid_rog  han,tblOutConsignment.roghan_number,tblOutConsignm  ent.roghan_price,tblOutConsignment.roghan_total,tb  lOutConsignment.kharid_plastic,tblOutConsignment.p  lastic_number,tblOutConsignment.plastic_price,tblO  utConsignment.plastic_total,tblOutConsignment.khar  id_shring,tblOutConsignment.shring_number,tblOutCo  nsignment.shring_price,tblOutConsignment.shring_to  tal,tblOutConsignment.package_tape,tblOutConsignme  nt.grade1,tblOutConsignment.grade2,tblOutConsignme  nt.grade3,tblOutConsignment.sort_price_package,tbl  OutConsignment.other_price,tblOutConsignment.sort_  price,tblOutConsignment.out_date,tblOutConsignment  .gale,tblOutConsignment.discount,tblOutConsignment  .all_total,tblOutConsignment.disc,tblOutConsignmen  t.sal_mali,tblOutConsignment.darsad_drop,tblOutCon  signment.weight_pure,tblOutConsignment.weight_drop  ,tblOutConsignment.deposit,tblOutConsignment.remai  ns,tblOutConsignment.clearing FROM tblcustomer,tblconsignment,tblOutConsignment WHERE tblcustomer.idc=tblOutConsignment.idc AND tblcustomer.idc IN(SELECT distinct tblOutConsignment.idc FROM tblOutConsignment WHERE tblconsignment.idl=tblOutConsignment.idl)", con)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    پس مشکل از دستور SELECTِ

    بهتره با Query Builder دستورت رو چک کنی.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: نمایش تکراری رکورد SQL با وجود distinct

    ممنونم مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. عمل نکردن Distinct
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1396, 19:24 عصر
  2. distinct براساس تاریخ ثبت
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1395, 20:19 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1394, 05:12 صبح
  4. سوال: اشکال در اجرای Distinct
    نوشته شده توسط airsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 10:34 صبح
  5. مشکل با distinct
    نوشته شده توسط cache_overflow در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •