نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب بخشی از اطلاعات موجود در ComboBox

  1. #1

    انتخاب بخشی از اطلاعات موجود در ComboBox

    باسلام خدمت اساتید و مهندسین عزیز. بنده یه سری اطلاعات اعم از ".id" و "service" و "address" رو به وسیله دستور "/radius/print" از میکروتیک میگیرم و با استفاده از دستور foreach به تعداد Radius های موجود در میکروتیک، اطلاعات مورد نظر رو در ComboBox نمایش میدم. این کار رو با استفاده از این کد انجام میدم:

    var cmd = connection.CreateCommandAndParameters("/radius/print");
    var list = cmd.ExecuteList();
    foreach (var item in list)
    {
    var a = item.Words.TryGetValue(".id", out string value00);
    var b = item.Words.TryGetValue("service", out string value01);
    var c = item.Words.TryGetValue("address", out string value02);
    COM1.Items.Add(value00 + "......." + value02 + "......." + value01);
    ss1 = value00; }

    تا اینجای کار اوکی هستش. حالا من میخوام بگم اون گزینه ای که توی ComboBox توسط کاربر انتخاب شده (SelectedItem) فقط از مقدار value00 یا همون ".id" در جای دیگه از همین فرم در یک IF استفاده کنم و بگم اگر فلان شد، بره و یه کاری رو برام انجام بده. الان همه کد ها نوشته شده ولی چون کد ss1 = value00; رو در خط آخر در foreach نوشتم، آخرین گزینه موجود رو در ss1 میریزه و اگر کاربر گزینه اول رو انتخاب کنه، برنامه تغییرات رو روی گزینه دوم اعمال میکنه. من چجوری میتونم از مقدار value00 که برابر با ".id" آن گزینه ای که کاربر در ComboBox انتخاب کرده، در یک IF دیگری در همین فرم استفاده کنم؟؟؟
    توضیح اینکه در خارج از foreach هیچ دسترسی به ".id" یا value00 ندارم و نمیدونم چجوری باید کد رو بنویسم تا مقدار ".id" از ComboBox رو برام بیاره و در متغیری مثل ss1 قرار بده تا در جای دیگه بتونم ازش استفاده کنم.
    بازم از بابت وقتی که برای خوندن این موضوع گذاشتین ازتون ممنونم عزیزان/

  2. #2

    نقل قول: انتخاب بخشی از اطلاعات موجود در ComboBox

    سلام
    اگه نیاز دارین که زمانی که کاربر ، گزینه ای را در کمبوباکس انتخاب میکنه ، مطلع بشین ، از رویداد SelectionChanged استفاده کنید :

    Selector.SelectionChanged Event (System.Windows.Controls.Primitives) | Microsoft Learn

    اگه در جای دیگه ای نیاز دارین بدونین که چه آیتمی قبلا توسط کاربر انتخاب شده ، از SelectedIndex استفاده کنید :

    Selector.SelectedIndex Property (System.Windows.Controls.Primitives) | Microsoft Learn

    اگه میخواین داده ی خاصی را از شیِ آیتم تون در کمبوباکس جدا کنین ، این که جزء اولیات برنامه نویسی و شی گرایی و wpf هست . این مواردتون را اول تقویت کنید .
    وقتی مقدار value00 را توی ss1 ریختین ، خوب ss1 ، در بیرون از بلاکِ foreach هم در دسترس قرار میگیره.

  3. #3

    نقل قول: انتخاب بخشی از اطلاعات موجود در ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه نیاز دارین که زمانی که کاربر ، گزینه ای را در کمبوباکس انتخاب میکنه ، مطلع بشین ، از رویداد SelectionChanged استفاده کنید :

    Selector.SelectionChanged Event (System.Windows.Controls.Primitives) | Microsoft Learn

    اگه در جای دیگه ای نیاز دارین بدونین که چه آیتمی قبلا توسط کاربر انتخاب شده ، از SelectedIndex استفاده کنید :

    Selector.SelectedIndex Property (System.Windows.Controls.Primitives) | Microsoft Learn

    اگه میخواین داده ی خاصی را از شیِ آیتم تون در کمبوباکس جدا کنین ، این که جزء اولیات برنامه نویسی و شی گرایی و wpf هست . این مواردتون را اول تقویت کنید .
    وقتی مقدار value00 را توی ss1 ریختین ، خوب ss1 ، در بیرون از بلاکِ foreach هم در دسترس قرار میگیره.
    سلام مهندس جان، ممنونم بابت راهنماییتون. خداروشکر این مشکل هم حل شد و دارم برنامه رو جلو میبرم. امیدوارم بازم به چالش جدید برنخورم.

  4. #4

    نقل قول: انتخاب بخشی از اطلاعات موجود در ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی مرادی مشاهده تاپیک
    سلام مهندس جان، ممنونم بابت راهنماییتون. خداروشکر این مشکل هم حل شد و دارم برنامه رو جلو میبرم. امیدوارم بازم به چالش جدید برنخورم.
    به مشکل برخوردن توی برنامه نویسی که بسیار زیاد اتفاق میافته .
    اما طریقه ی برخورد باهاش تا این مشکلات را به حداقل رسوندن مهمه .

    وقتی منِ نوعی ، مبانی یه چیزی را ندونم و واردش بشم ، قطعا با مشکلات زیادی که حتی نتونم حلش کنم ، مواجه میشم .
    بدون تسلط بر زبان سی شارپ (و مفاهیم شی گراش و ...) و همچنین بدون درک اصول و مفاهیم wpf (از پروپرتی ها تا binding و ...) که نمیشه انتظار مواجه نشدن با مشکلات بساری در پروژه را نداشت . بلکه به این صورت ، آدم هم به مشکلات ، بسیار زیادی برخورد میکنه (شاید هم در نظرش خیلی سخت بیاد) و هم اصولی برنامه نویسی نمیکنه . که اگه روشون تسلط داشت ، هم تعداد مشکلات براش کمتر میشد و هم براحتی یا با کمی فکر ، حلش میکرد (با مشورت گرفتن یا تنهایی) .

  5. #5

    نقل قول: انتخاب بخشی از اطلاعات موجود در ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    به مشکل برخوردن توی برنامه نویسی که بسیار زیاد اتفاق میافته .
    اما طریقه ی برخورد باهاش تا این مشکلات را به حداقل رسوندن مهمه .

    وقتی منِ نوعی ، مبانی یه چیزی را ندونم و واردش بشم ، قطعا با مشکلات زیادی که حتی نتونم حلش کنم ، مواجه میشم .
    بدون تسلط بر زبان سی شارپ (و مفاهیم شی گراش و ...) و همچنین بدون درک اصول و مفاهیم wpf (از پروپرتی ها تا binding و ...) که نمیشه انتظار مواجه نشدن با مشکلات بساری در پروژه را نداشت . بلکه به این صورت ، آدم هم به مشکلات ، بسیار زیادی برخورد میکنه (شاید هم در نظرش خیلی سخت بیاد) و هم اصولی برنامه نویسی نمیکنه . که اگه روشون تسلط داشت ، هم تعداد مشکلات براش کمتر میشد و هم براحتی یا با کمی فکر ، حلش میکرد (با مشورت گرفتن یا تنهایی) .
    سلام وقت بخیر. حق با شماست. درست میفرمایید. منم راستش در ابتدا برنامه رو نوشته بودم و قرار بود فقط برنامه Script ها رو تولید کنه و اپراتورها بیان و میکروتیک رو کانفیگ کنن. این برنامه رو تو 2 روز نوشتم تموم شد. ولی ازم خواسته شد که برنامه رو ارتقا بدم و تا اینجا پیش رفت که برنامه میره و اطلاعات رو از میکروتیک میگیره میاره با مقادیر مشخصی مقایسه میکنه و اگه تفاوتی وجود داشت خودش میره اون مقادیر رو درست میکنه و در نهایت گزارش تغییراتی که توی میکروتیک رو داده به کاربر نمایش میده. خب این برنامه ای که الان دارم تمومش میکنم با برنامه ای که اون اول قرار شد بنویسم خیلی فرق میکنه. اگه میدونستم قراره این برنامه تا اینجاها پیش بره حتما مفاهیم اولیه رو میخوندم تا اینجوری اذیت نشم. بازم از راهنماییاتون ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. ComboBox که آیتم های آن ComboBox باشند
    نوشته شده توسط mehsad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1395, 19:37 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 23:54 عصر
  3. سوال: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط mahdi_armed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 12:16 عصر
  4. سوال: تغییر محتوای یک combobox براساس مقدار combobox دیگر
    نوشته شده توسط amir1400 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:59 عصر
  5. کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط seniamail در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 08:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •