نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل کد اسکی به کاراکتر فارسی

  1. #1

    تبدیل کد اسکی به کاراکتر فارسی

    سلام دوستان
    من تازه با این سایت آشنا شدم. یه مشکل توو برنامه نویسی VB دارم. وقتی کد زیر را می نویسم کاراکترهای فارسی نمایش داده نمیشه.میشه لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون
    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim i
    For i = 1 To 255
    ListBox1.Items.Add(i & " " & Chr(i))
    Next
    End Sub

  2. #2

    نقل قول: تبدیل کد اسکی به کاراکتر فارسی

    از این استفاده کن


    Private Sub Command1_Click()

    Dim i


    For i = 1 To 255
    List1.AddItem Chr(i) & "--------->" & i
    Next


    End Sub

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کد اسکی به کاراکتر فارسی

    ممنون دوست عزیز، ولی متوجه نشدم

  4. #4

    نقل قول: تبدیل کد اسکی به کاراکتر فارسی

    همین کد رو کپی کنید بجای اون کد شما فقس اسم لیست باکسه عوض شده ...

    فونت لیست باکس رو هم روی فارسی تنظیم کنید .

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •