نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر رنگ پس زمینه TabControl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    تغییر رنگ پس زمینه TabControl

    سلام.

    برای تغییر رنگ زمینه TabControl از این کد می شه استفاده کرد برای تغییر رنگ کامل هر TabPage هم در دیزاینر خصوصیت BackColor :

    در ضمن DrawMode از TabControl هم تغییر داده بشه.


    Dim PutBackColor As Boolean = False
    Private Sub TabControl1_DrawItem(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.DrawItemEventArgs) Handles TabControl1.DrawItem
    If Me.PutBackColor = False Then
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(<YourColor>), 0, 0, Me.Width, Me.Height)
    Me.PutBackColor = True
    End If
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(<YourColor>), e.Bounds.X - 2, e.Bounds.Y - 2, e.Bounds.Width + 2, e.Bounds.Height + 2)
    e.Graphics.DrawString(Me.TabControl1.TabPages(e.In dex).Text, e.Font, New SolidBrush(<YourForeColor>), e.Bounds.X + 5, e.Bounds.Y + 5)
    If e.State = DrawItemState.Selected Then
    Me.PutBackColor = False
    End If
    End Sub


    DarkTabControl.jpg

    برای انتخاب رنگ های خوشرنگ و جذاب به این سایت برید: Dark Color Palettes - Color Hunt
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 26 آذر 1401 در 21:38 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه TabControl

    سلام به همه
    دستور قبلی یک مشکل داشت که درستش کردم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه TabControl

    سلام آیا به این شکل هم میشه اجرا کرد ؟
    Private TabBackColor As Color = <YourColor>
    Private TabForeColor As Color = <YourForeColor>


    Private Sub TabControl1_DrawItem(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.DrawItemEventArgs) Handles TabControl1.DrawItem
    If e.Index = Me.TabControl1.SelectedIndex Then
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(TabForeColor), e.Bounds.X - 2, e.Bounds.Y - 2, e.Bounds.Width + 2, e.Bounds.Height + 2)
    Else
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(TabBackColor), e.Bounds.X - 2, e.Bounds.Y - 2, e.Bounds.Width + 2, e.Bounds.Height + 2)
    End If
    e.Graphics.DrawString(Me.TabControl1.TabPages(e.In dex).Text, e.Font, Brushes.Black, e.Bounds.X + 5, e.Bounds.Y + 5)
    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه TabControl

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    سلام آیا به این شکل هم میشه اجرا کرد ؟
    Private TabBackColor As Color = <YourColor>
    Private TabForeColor As Color = <YourForeColor>


    Private Sub TabControl1_DrawItem(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.DrawItemEventArgs) Handles TabControl1.DrawItem
    If e.Index = Me.TabControl1.SelectedIndex Then
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(TabForeColor), e.Bounds.X - 2, e.Bounds.Y - 2, e.Bounds.Width + 2, e.Bounds.Height + 2)
    Else
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(TabBackColor), e.Bounds.X - 2, e.Bounds.Y - 2, e.Bounds.Width + 2, e.Bounds.Height + 2)
    End If
    e.Graphics.DrawString(Me.TabControl1.TabPages(e.In dex).Text, e.Font, Brushes.Black, e.Bounds.X + 5, e.Bounds.Y + 5)
    End Sub
    سلام
    اگر منظورتون متغیر
    PutBackColor هست که برای عملکرد صحیح متود DrawString بکار گرفته شده است.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ زمینه برای کنترل TabControl
    نوشته شده توسط fotrosi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1401, 10:38 صبح
  2. پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1393, 22:29 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 10:41 صبح
  4. مبتدی: تغییر رنگ تب انتخاب شده درtabcontrol
    نوشته شده توسط zareei_ta در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 20:35 عصر
  5. تغییر Tab در tabcontrol
    نوشته شده توسط elec645 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 22:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •