نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: محاسبه مرخصی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    محاسبه مرخصی

    سلام وقت بخیر
    لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
    من یه دیتابیسی از پرسنل شرکتی ایجاد کردم و میخوام اطلاعات مرخصی شون رو ذخیره کنم ، فقط باید جوری باشه که اگه از یک مقدار در ماه مثلا 22:30 بیشتر شد، هشدار بده و توی فیلد دیگه ای این اضافه مرخصی رو نشون بده که پایان ماه کسری حقوق اعمال بشه و یا اینکه اگه مرخصی مجاز از ماه های قبل داشت ازونا کسر بشه.
    من چطوری میتونم کدنویسی این برنامه رو انجام بدم ؟
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    سلام و روز خوش

    پرسشهای کلی به پاسخ های کلی منتج میشه که عملا گره ای از کار باز نمیکنه.

    قبل از این که هر برنامه ای رو شروع کنین اول باید به همه جنبه های کار مسلط بشین جوری که بتونین دستی و روی کاغذ هم جواب بگیرین.
    بعد میتونین مشخص کنین که چه ابزاری نیاز دارین،
    و تازه بعدش میرین سراغ طراحی جدول ها و فرمها و ...

    الان نه چیزی از ساختار جدول های شما مشخص شده و نه کدی که در اون اشکال داشته باشین - بنابراین راهنمایی بهتری نمیشه کرد.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش

    پرسشهای کلی به پاسخ های کلی منتج میشه که عملا گره ای از کار باز نمیکنه.

    قبل از این که هر برنامه ای رو شروع کنین اول باید به همه جنبه های کار مسلط بشین جوری که بتونین دستی و روی کاغذ هم جواب بگیرین.
    بعد میتونین مشخص کنین که چه ابزاری نیاز دارین،
    و تازه بعدش میرین سراغ طراحی جدول ها و فرمها و ...

    الان نه چیزی از ساختار جدول های شما مشخص شده و نه کدی که در اون اشکال داشته باشین - بنابراین راهنمایی بهتری نمیشه کرد.

    سلام
    ببینید، من یک جدول ایجاد کردم از پرسنل که کد پرسنلی و اسم شون رو ذخیره می کنه.
    یک جدول ایجاد کردم برای نوع مرخصی و
    یک جدول ایجاد کردم برای ثبت مرخصی که نوع مرخصی و اسم شخصی که مرخصی رفته و اینکه در چه تاریخی بوده و مجموعا چند دقیقه شده رو محاسبه می کنه.
    حالا یک فرم ایجاد کردم که اطلاعات تکمیلی بده قبل از ثبت مرخصی که فکر میکنم نیاز به کدنویسی اس کیوال داره که خیلی بهش وارد نیستم و واسه همین راهنمایی خواستم.

    فکر میکنم شاید باید توی اطلاعات پرسنل برای هر شخص یک کدی که ماه مرتبط با شروع همکاریشون رو مشخص میکنه تعریف کنم که بعدا تو کدنویسی بهش پاس بدم البته این نظر منه.
    هر شخص از تاریخی که شروع به کار میکنه ، ماهانه 22 و نیم ساعت مرخصی داره که این مرخصی در صورت استفاده باید کسر بشه و در صورت عدم استفاده با ماه بعد بصورت تجمعی جمع بشه تحت عنوان مجموع مرخصی ذخیره شده تاکنون. این اطلاعات تجمعی لازم نیست توی جدولی متصل باشه فقط بصورت کارکرد که ممکنه هر لحظه آپدیت بشه توی اون فرم کارکرد باید نمایش داده بشه.

    توی صفحه کارکردش باید این گزارش دیده بشه که این شخص تا الان چقدر ذخیره داره. این ماه چقدر مرخصی استحقاقی رفته . که اپراتور تعیین تکلیف کنه آیا محق مرخصی هست یا خیر؟
    این محاسبات رو چجوری باید لحاظ کنم ؟
    امیدوارم جزییاتی که گفتم گنگ نباشه و متوجه شده باشین.
    ممنونم از راهنمایی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش

    پرسشهای کلی به پاسخ های کلی منتج میشه که عملا گره ای از کار باز نمیکنه.

    قبل از این که هر برنامه ای رو شروع کنین اول باید به همه جنبه های کار مسلط بشین جوری که بتونین دستی و روی کاغذ هم جواب بگیرین.
    بعد میتونین مشخص کنین که چه ابزاری نیاز دارین،
    و تازه بعدش میرین سراغ طراحی جدول ها و فرمها و ...

    الان نه چیزی از ساختار جدول های شما مشخص شده و نه کدی که در اون اشکال داشته باشین - بنابراین راهنمایی بهتری نمیشه کرد.
    Screenshot (98).png

    این همون فرمی هست که اطلاعات مرخصی هر شخص رو با انتخاب اسمش توی لیست و ماه مربوطه، توی سابفرم نشون میده.
    ولی محاسباتی که بالا گفتم رو فقط برای همون ماه انجام میده. یعنی اگه مرخصی رفته از مرخصی همون ماه کم میکنه و به ماه های قبل کاری نداره.
    چطور میتونم کارکد رو تجمعی توی هر ماه نشون بدم ؟
    منظورم از 1350 دقیقه همون 22 و نیم ساعته . برای راحتی کار خودم توی محاسبات و اینکه راه حل دیگه ای به فکرم نرسید برای نمایش کارکرد بصورت ساعت و دقیقه. از کد فرمت استفاده کردم توی vba ولی بصورت رند نشون میداد و دقیقه رو مشخص نمیکرد.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    سلام
    لطفا برای راهنمایی یه نگاهی دوباره به جزییاتی که گفتم می کنید؟
    ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    سلام!
    خواسته مد نظر شما انجام شدنیست ولی نیاز به ارائه فایل نمونه میباشه
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    سلام
    وقت بخیر
    فایل مربوط به دیتابیسم رو اینجا براتون گذاشتم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    مرخصی
    آخرین ویرایش به وسیله مرضیه جلالی : شنبه 08 بهمن 1401 در 08:58 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    ................................
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 09 بهمن 1401 در 03:57 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    تصاویر فایل 100درصد اصلاح شده شما که براتون ارسال کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    تصاویر فایل 100درصد اصلاح شده شما که براتون ارسال کردم
    واقعا لطف کردید. خیلی ازتون ممنونم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    سلام
    نمونه اصلاح شده رو از لینک زیر دریافت نمائید !
    https://s27.picofile.com/file/845938...Progeram2.html

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    من این فایل رو چک کردم و دوباره بابت همون موضوع پرسش قبلیم چکش کردم.
    خطای زیر اتفاق میفته.
    الان عکساش رو براتون اینجا ضمیمه میکنم.

    تصویر شماره 1

    توی تصویر اول من کارمند " لعیا عرفانی " روانتخاب کردم، چون تاریخ شروع به کارش برج 6 هست پس استحقاقی اش تا پایان سال میشه 157 و نیم ساعت.
    من اومدم یه مرخصی روزانه توی ماه شهریور براش ثبت کردم که ذخیره اش تا پایان ماه میشه 13 و نیم ساعت.
    توی تصویر دوم اطلاعات رو بردم روی ماه مهر
    اگه به مانده ابتدای ماه دقت کنید. میبینید که دیگه اون مقدار 13 و نیم ساعت نیست و 22 و نیم ساعته.
    که این مقدار خودش باعث خطای محاسبات میشه برای مانده ماه های بعد.

    تصویر شماره 2


    خود فایل که توش اطلاعات ثبت کردم هم رو براتون ضمیمه می کنم.
    https://s27.picofile.com/file/845944...Progeram2.html



    گفتید اینجا پیام رو بزارم :
    قاعده محاسباتی که برای مانده مرخصی گذاشتید رو ممکنه توضیح بدید.
    متشکرم از توجه تون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    سلام
    چرا فرمول محاسبه مرخصی روزانه رو تغییر دادین ؟ بجای عدد 9 باید 24 باشه ! چرا عدد 9 جایگزین کرده این ؟ در فایل بنده عدد 24 بوده و همین باعث کسب نتیجه اشتباه شده
    مجدداً عد 24 رو جایگزین کن و یک رکورد برای شخص نامبرده ایجاد کن ( رکوردهای قبلی رو حذف کنید) و امتحان کن ببین نتیجه درست بدست میاد . من فقط همین قسمت رو نگاه کردم دیدم ایراد داره احساس کردم نتیجه محاسبات اشتباه درمیاد .

    ضمنا یادم رفته بود در قسمت ذخیره وقتی رکوردی ذخیره میشه کلیدها باید از حالت ویرایش خارج بشن . رویداد مربوطه رو طبق تصویر ضمیمه اصلاح کن!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (15.7 کیلوبایت, 35 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.png‏ (18.9 کیلوبایت, 34 دیدار)
    • نوع فایل: png 3.png‏ (19.7 کیلوبایت, 33 دیدار)

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا فرمول محاسبه مرخصی روزانه رو تغییر دادین ؟ بجای عدد 9 باید 24 باشه ! چرا عدد 9 جایگزین کرده این ؟ در فایل بنده عدد 24 بوده و همین باعث کسب نتیجه اشتباه شده
    مجدداً عد 24 رو جایگزین کن و یک رکورد برای شخص نامبرده ایجاد کن ( رکوردهای قبلی رو حذف کنید) و امتحان کن ببین نتیجه درست بدست میاد . من فقط همین قسمت رو نگاه کردم دیدم ایراد داره احساس کردم نتیجه محاسبات اشتباه درمیاد .

    ضمنا یادم رفته بود در قسمت ذخیره وقتی رکوردی ذخیره میشه کلیدها باید از حالت ویرایش خارج بشن . رویداد مربوطه رو طبق تصویر ضمیمه اصلاح کن!
    آخه توی محاسبات مرخصی روزانه 24 ساعت از میزان مجاز کسر میکرد. در صورتیکه مرخصی روزانه 9 ساعت باید ثبت بشه دیگه.مگه اینطور نباید باشه؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    آخه توی محاسبات مرخصی روزانه 24 ساعت از میزان مجاز کسر میکرد. در صورتیکه مرخصی روزانه 9 ساعت باید ثبت بشه دیگه.مگه اینطور نباید باشه؟
    بله همینطوره عدد 9 درسته
    چند خط کد زیر رو به کدهای محاسبات(Mohasebat) در قسمتی که در عکس ضمیمه مشخص کرده ام اضافه کن ببین محاسبه بطور صحیح نمایش داده میشه


    If DSum("Expr1", "qryLeave", "PersonelCode=" & Me.PersonelCode & " and int(NumMonth)<" & Int(TxtMonthnum) & " AND LeaveTypeID>=1 AND LeaveTypeID<=2") > 0 Then
    intUsedLeave = DSum("Expr1", "qryLeave", "PersonelCode=" & Me.PersonelCode & " and int(NumMonth)<" & Int(TxtMonthnum) & " AND LeaveTypeID>=1 AND LeaveTypeID<=2")
    Else
    intUsedLeave = 0
    End If
    MovedfirstA.Caption = Val(MovedfirstA.Caption - intUsedLeave)

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    Red face نقل قول: محاسبه مرخصی

    کد رو اضافه کردم.
    محاسباتش بصورت درست داره جواب میده.
    امکانش هست اینو بگید که ، با شروع سال جدید , تاریخ شروع به همکاری هر کسی رو دوباره رو تاریخ یک فروردین قرار بدم ؟ تا محاسبات درست انجام بشه ؟

    خیلی متشکرم . واقعا خیلی کمک بزرگی در حقم انجام دادید.
    ان شاءالله همیشه اوضاع براتون بخیر و عالی پیش بره.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    کد رو اضافه کردم.
    محاسباتش بصورت درست داره جواب میده.
    امکانش هست اینو بگید که ، با شروع سال جدید , تاریخ شروع به همکاری هر کسی رو دوباره رو تاریخ یک فروردین قرار بدم ؟ تا محاسبات درست انجام بشه ؟

    خیلی متشکرم . واقعا خیلی کمک بزرگی در حقم انجام دادید.
    ان شاءالله همیشه اوضاع براتون بخیر و عالی پیش بره.
    خواهش میکنم
    ممنون
    نیازی به تغییر تاریخ شروع همکاری در شروع سال جدید نیست . تاریخ همکاری باید تاریخ واقعی باشه . شما اگه در سال جدید تاریخ همکاری رو تاریخ شروع سال قرار بدهی اطلاعات مرخصی از همون شروع سال جدید نمایش میده و اطلاعات سال یا سال های قبل اضافه نمیشه
    منتها بنظرم نیاز هست یک آیتم انتخاب سال هم در کنار انتخاب ماه اضافه بشه بد نیست، چون شما بفرض وارد سال 1402 شدی در حالت فعلی برنامه سال رو همون سال جاریه یعنی سال 1402 در نظر می گیره و به تبع ماههای انتخابی هم مربوط به همون سال 1402 میباشه ولی یموقع شما نیاز داری اطلاعات مرخصی سال های قبل هم نمایش داده بشه مثلاً میخواهی اطلاعات مرخصی یک نفر تا بهمن سال 1401 مشاهده کنی که در حالت فعلی امکان چنین انتخابی وجود نداره چون انتخاب سال در نظر گرفته نشده
    علی ایحال اگه خواستی انتخاب سال هم در برنامه گنجونده بشه اطلاع بده که فایل رو برات اصلاح کنم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    منتها بنظرم نیاز هست یک آیتم انتخاب سال هم در کنار انتخاب ماه اضافه بشه بد نیست، چون شما بفرض وارد سال 1402 شدی در حالت فعلی برنامه سال رو همون سال جاریه یعنی سال 1402 در نظر می گیره و به تبع ماههای انتخابی هم مربوط به همون سال 1402 میباشه ولی یموقع شما نیاز داری اطلاعات مرخصی سال های قبل هم نمایش داده بشه مثلاً میخواهی اطلاعات مرخصی یک نفر تا بهمن سال 1401 مشاهده کنی که در حالت فعلی امکان چنین انتخابی وجود نداره چون انتخاب سال در نظر گرفته نشده
    علی ایحال اگه خواستی انتخاب سال هم در برنامه گنجونده بشه اطلاع بده که فایل رو برات اصلاح کنم
    اینکار رو انجام دادم بنظرت اگه خوب بود ازش استفاده کن(لینک زیر)
    ضمناً با توجه به توضیحات داده شده یک جدول برای سال مرخصی ایجاد کرده ام که در فرم میتونی هر سالی رو به کمبو باکس مربوط به سال اضافه کنی . برای وارد کردن سالی که تایپ کردی و در جدول نیست پرسش ذخیره کردن صادر میشه و برای حذف سالی که در جدول وجود داره و تمایل نداری در جدول باشه کافیه روی کمبو باکس دابل کلیک کنی( فیلم نحوه کار در لینک بعدی)


    https://s26.picofile.com/file/845958...Progeram3.html

    https://s26.picofile.com/file/8459593542/Am1.mp4.html
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : چهارشنبه 19 بهمن 1401 در 05:41 صبح

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    خیلی پیشنهاد خوبی بود.
    خیلی ممنونم
    فقط یه چیزی هست که با پایان سال ، بابت مانده مرخصی هر کسی تسویه حساب میشه.
    الان توی این حالت ، داره بصورت تجمعی از سال قبل رو هم برای سال جدید محاسبه میکنه، امکانش هست که اینجوری نباشه؟ یعنی اطلاعات مانده و ذخیره تجمعی هر سال تا پایان همون سال خودش باشه.

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    اینکار رو انجام دادم بنظرت اگه خوب بود ازش استفاده کن(لینک زیر)
    ضمناً با توجه به توضیحات داده شده یک جدول برای سال مرخصی ایجاد کرده ام که در فرم میتونی هر سالی رو به کمبو باکس مربوط به سال اضافه کنی . برای وارد کردن سالی که تایپ کردی و در جدول نیست پرسش ذخیره کردن صادر میشه و برای حذف سالی که در جدول وجود داره و تمایل نداری در جدول باشه کافیه روی کمبو باکس دابل کلیک کنی( فیلم نحوه کار در لینک بعدی)


    https://s26.picofile.com/file/845958...Progeram3.html

    https://s26.picofile.com/file/8459593542/Am1.mp4.html
    کلمه ای پیدا نمیکنم که بتونم بابت زمانی که گذاشتید،ازتون تشکر کنم.
    خیلی ممنونم

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    اینکار رو انجام دادم بنظرت اگه خوب بود ازش استفاده کن(لینک زیر)
    ضمناً با توجه به توضیحات داده شده یک جدول برای سال مرخصی ایجاد کرده ام که در فرم میتونی هر سالی رو به کمبو باکس مربوط به سال اضافه کنی . برای وارد کردن سالی که تایپ کردی و در جدول نیست پرسش ذخیره کردن صادر میشه و برای حذف سالی که در جدول وجود داره و تمایل نداری در جدول باشه کافیه روی کمبو باکس دابل کلیک کنی( فیلم نحوه کار در لینک بعدی)


    https://s26.picofile.com/file/845958...Progeram3.html

    https://s26.picofile.com/file/8459593542/Am1.mp4.html

    امیدوارم دفعه آخری باشه که خطا پیش میاد، امیدوارم حوصله کنید که این دفعه هم کمک کنید.
    چون سازوکار محاسبات رو متوجه نمیشم ، مجددا یه خطایی توی محاسبات بوجود آمده.
    تصاویر زیر رو لطفا ببینید

    تصویر شماره 1
    تصویر شماره 2

    برای کارمندی که انتخاب شده تا پایان اسفند ماه از شروع تاریخ همکاریش 3 ساعت مرخصی ثبت شده و مانده انتهای سال 76:30 ساعت هست.
    با انتخاب سال 1402 و ماه فروردین ، مانده ابتدای ماه 79:30 ساعت هست.
    عملا چون 3 ساعت به زمان اضافه شده. دوباره محاسبات با جلو رفتن ماه دچار خطا میشه.

    امکانش هست سوابق سال قبل رو اصلا توی محاسبات مربوط به مجموع مانده و مجموع رفته اصلا توی سال جدید حساب نشه.
    با شروع سال جدید کارمندایی که تاریخ شروع همکاریشون 1401 هستن ، اندازه یکسال کامل مرخصی داشته باشند و کارمندایی که 1402 هستن مطابق با همون تاریخی که شروع به کار میکنن؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    .................................................. .................
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 25 بهمن 1401 در 13:38 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی


    CmdNullTime
    TSamsi = CombSal & TxtMonthnum & "30"
    If Not IsNull(JoinedRemain) Then JoinedRemain = MyDiff(DateJoined, TSamsi)
    If JoinedRemain <= 0 Then Exit Sub
    AllowedTimeA.Caption = (1350 / 30) * JoinedRemain
    If AllowedTimeA.Caption > 1350 Then
    MovedfirstA.Caption = Int(AllowedTimeA.Caption) - 1350
    AllowedTimeA.Caption = 1350
    Else
    MovedfirstA.Caption = 0
    AllowedTimeA.Caption = (1350 / 30) * JoinedRemain
    End If
    SamAllowedTimeA.Caption = Val(Nz(MovedfirstA.Caption, "")) + Val(Nz(AllowedTimeA.Caption, ""))
    If Not IsNull(DLookup("Expr1", "qryLeave", "PersonelCode=" & Me.PersonelCode & " and int(left(LeaveDateEnd,6))<=" & Int(Left(TSamsi, 6)) & " AND LeaveTypeID>=1 AND LeaveTypeID<=2")) Then
    SumLeaveA.Caption = DSum("Expr1", "qryLeave", "PersonelCode=" & Me.PersonelCode & " and int(left(LeaveDateEnd,6))<=" & Int(Left(TSamsi, 6)) & " AND LeaveTypeID>=1 AND LeaveTypeID<=2")
    Else
    SumLeaveA.Caption = 0
    End If
    RemainTimeA.Caption = Val(SamAllowedTimeA.Caption) - Val(SumLeaveA.Caption)
    RemainTimeA.Caption = (IIf(Split(RemainTimeA.Caption, ":")(0) < 0, "00:00", CalcHrsMins(RemainTimeA.Caption)))
    AllowedTimeA.Caption = CalcHrsMins(AllowedTimeA.Caption)
    SumLeaveA.Caption = CalcHrsMins(SumLeaveA.Caption)
    MovedfirstA.Caption = CalcHrsMins(MovedfirstA.Caption)
    SamAllowedTimeA.Caption = CalcHrsMins(SamAllowedTimeA.Caption)

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    شما این محاسبات دستی در اکسل هم انجام بدی نتیجه همون میشه که در فرم نمایش داده میشه
    یکبار دیگه اون چند خط کد بالا رو جایگزین چند خط کد قبلی کن و نتیجه ( ذخیره مرخصی) رو با محاسبات این عکس مقایسه کن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    .................................................. .
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 25 بهمن 1401 در 13:39 عصر

  26. #26
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    همه ی این هایی که گفتین کاملا درسته.
    بالا خدمتتون عرض کردم که اگه خواسته باشیم اصلا سوابق سال قبل رو ذخیره نکنیم و با شروع سال جدید محاسبات مجموع و کسری کلا صفر بشه. چون انتهای سال بابت ذخیره هر کسی تسویه حساب میشه دیگه.
    اینکه با شروع سال جدید ، کارمندای ۱۴۰۱ یکسال کامل مرخصی داشته باشند و اونایی که توی سال ۱۴۰۲ شروع بکار میکنند ، مطابق با تاریخ شروع به همکاری شون مرخصی داشته باشند.
    اصل هدفم دقیقا همین موضوعه که اگه حل بشه ، دیگه چیزی باقی نمیمونه.

    متشکرم از زمان و حوصله ای که برای توضیح روند محاسبات گذاشتید.

  27. #27
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    با گزارش گیری از هر ماه که توی این ویدیو انجام دادید. اگه دقت کنید وقتی به ماه بهمن میرسید مانده ذخیره مرخصی بعد از کسر ۵۷ ساعت هست ولی ، وقتی ماه رو تنظیم می کنید روی اسفند ، اولین آیتم که نوشتید مانده از ماه قبل بجای اینکه عدد ۵۷ رو نشون بده ، عدد ۶۰ رو نشون میده.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    خیلی پیشنهاد خوبی بود.
    خیلی ممنونم
    فقط یه چیزی هست که با پایان سال ، بابت مانده مرخصی هر کسی تسویه حساب میشه.
    الان توی این حالت ، داره بصورت تجمعی از سال قبل رو هم برای سال جدید محاسبه میکنه، امکانش هست که اینجوری نباشه؟ یعنی اطلاعات مانده و ذخیره تجمعی هر سال تا پایان همون سال خودش باشه.
    متاسفانه قبلاً متوجه این مطلب نشده بودم!
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 25 بهمن 1401 در 13:45 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    با گزارش گیری از هر ماه که توی این ویدیو انجام دادید. اگه دقت کنید وقتی به ماه بهمن میرسید مانده ذخیره مرخصی بعد از کسر ۵۷ ساعت هست ولی ، وقتی ماه رو تنظیم می کنید روی اسفند ، اولین آیتم که نوشتید مانده از ماه قبل بجای اینکه عدد ۵۷ رو نشون بده ، عدد ۶۰ رو نشون میده.
    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    بدیهیست چون در آیتم چهارم بطور ثابت جمع مرخصی های استفاده شده نمایش داده میشه و و این میزان باید از جمع مجاز باید کسر بشه تا مانده یا ذخیره مرخصی بدست بیاد پس محاسبه میزان مجاز تا ماه قبل باید بدون در نظر گرفتن مرخصی های استفاده شده انجام بشه و گرنه مانده یا ذخیره مرخصی اشتباه محاسبه میشه
    ظاهرا به مطلب فوق توجه نکردین.
    محاسبات رو یکبار دستی روی کاغذ انجام بدین تا متوجه بشین که اگه ذخیره مرخصی فردی که دارای مرخصی بوده بعنوان میزان مجاز ابتدای ماه بعد درج بشه محاسبه ذخیره مرخصی در ماه یا ماههای بعد اشتباه از آب درمیاد.
    اصلاً کاری به عددی که باید در ابتدای ماه درج بشه نداشته باش و محاسبه رو بصورت کلی انجام بده ببین شخص مورد نظر در پایان سال باید چقد ذخیره مرخصی داشته باشه
    تاریخ شروع بکار شخص انتخاب شده :1401/09/10
    میزان مجاز آذر ماه :15:00 ساعت
    میزان مجاز دی ماه 22:30
    میزان مجاز بهمن 22:30
    میزان مجاز اسفند 22:30
    جمع میزان مجاز از تاریخ شروع بکار تا پایان سال 82:30
    کسر میشود جمع مرخصی استفاده شده به میزان 3:00 ساعت
    ذخیره مرخصی در پایان سال 79:30
    فراموش نکن که آیتم اول مربوط به مانده ذخیره مرخصی انتقالی از ماه قبل نیست عدد این آیتم برابر است با جمع میزان مجاز ماهیانه تا پایان ماه قبل
    اول این موضوع رو برا خودت روشن کن تا بعد برنامه بر این اساس که پایان سال ذخیره مرخصی تسویه میشه و محاسبات در سال جدید از صفر شروع میشه اصلاح کنم
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 25 بهمن 1401 در 16:16 عصر

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: محاسبه مرخصی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    ظاهرا به مطلب فوق توجه نکردین.
    محاسبات رو یکبار دستی روی کاغذ انجام بدین تا متوجه بشین که اگه ذخیره مرخصی فردی که دارای مرخصی بوده بعنوان میزان مجاز ابتدای ماه بعد درج بشه محاسبه ذخیره مرخصی در ماه یا ماههای بعد اشتباه از آب درمیاد.
    اصلاً کاری به عددی که باید در ابتدای ماه درج بشه نداشته باش و محاسبه رو بصورت کلی انجام بده ببین شخص مورد نظر در پایان سال باید چقد ذخیره مرخصی داشته باشه
    تاریخ شروع بکار شخص انتخاب شده :1401/09/10
    میزان مجاز آذر ماه :15:00 ساعت
    میزان مجاز دی ماه 22:30
    میزان مجاز بهمن 22:30
    میزان مجاز اسفند 22:30
    جمع میزان مجاز از تاریخ شروع بکار تا پایان سال 82:30
    کسر میشود جمع مرخصی استفاده شده به میزان 3:00 ساعت
    ذخیره مرخصی در پایان سال 79:30
    فراموش نکن که آیتم اول مربوط به مانده ذخیره مرخصی انتقالی از ماه قبل نیست عدد این آیتم برابر است با جمع میزان مجاز ماهیانه تا پایان ماه قبل
    اول این موضوع رو برا خودت روشن کن تا بعد برنامه بر این اساس که پایان سال ذخیره مرخصی تسویه میشه و محاسبات در سال جدید از صفر شروع میشه اصلاح کنم

    بله متوجه شدم.
    خیلی ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه وبسایت شخصی درآمدزا، مجوز خاصی می خواد؟
    نوشته شده توسط lordvandad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1394, 19:38 عصر
  2. طراحی وب سایت های اختصاصی و اختصاصی
    نوشته شده توسط sir-mammad در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1394, 20:57 عصر
  3. سوال: ایجاد tasks اختصاصی برای یک یوزر کنترل اختصاصی
    نوشته شده توسط neverlieme در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 16:03 عصر
  4. امکان اتصال دامنه شخصی کاربر به صفحه شخصی
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1392, 14:58 عصر
  5. حذف تاپیک بدون دلیل خاصی و با خصومت شخصی
    نوشته شده توسط eshpilen در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 20:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •