نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار managment-barnamenevis
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    یه جایی که بشه نفس کشید یه شهری که نشه روش قفس کشید
    سن
    31
    پست
    121

    Question پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

    error 2.jpg

       OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();                       cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    cmd.CommandText = "INSERT INTO InfoPerson([CodeMeli],[Name],[LastName],[FatherName],[Day],[Month],[Year],[Sex],[Image])values(@codemeli,@name,@lastname,@fathername,@day ,@month,@year,@sex,@image)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@codemeli", txtCodeMeli.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", txtname.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@lastname", txtlastname.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@fathername", txtnameFather.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@day", txtDay.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@month", txtMonth.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@year", txtYear.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@sex", sex);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@image", pictureBox1.ImageLocation.ToString());



    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات دانشجوی جدید با موفقیت ثبت شد.", "ثبت دانشجوی جدید");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

    توی خطا نوشته شده فیلدی که PRIMARYKEY و یا Index شده و ... بصورت تکراری قراره ایجاد بشه :

    cmd.Parameters.AddWithValue("@codemeli", txtCodeMeli.Text);
    ردیف هایی که فیلدهای کلیدی داره در صورت موجود بودن در جدول باید غیر قابل ثبت بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار managment-barnamenevis
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    یه جایی که بشه نفس کشید یه شهری که نشه روش قفس کشید
    سن
    31
    پست
    121

    نقل قول: پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    توی خطا نوشته شده فیلدی که PRIMARYKEY و یا Index شده و ... بصورت تکراری قراره ایجاد بشه :



    ردیف هایی که فیلدهای کلیدی داره در صورت موجود بودن در جدول باید غیر قابل ثبت بشه.

    سلام دوست عزیز ممنون بابت پاسخگویی شما

    من حتماٌ نیاز به ثبت کد ملی دارم

    باید چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط managment-barnamenevis مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ممنون بابت پاسخگویی شما

    من حتماٌ نیاز به ثبت کد ملی دارم

    باید چیکار کنم؟
    باید قبل از کوئری ایجاد ردیف جدید یک کوئری جهت استعلام موجود بودن کد ملی در دیتابیس داشته باشید در صورتی که موجود بود پیام بده که این کد ملی قبلا ثبت شده است.
    COUNT (Transact-SQL) - SQL Server | Microsoft Learn

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار managment-barnamenevis
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    یه جایی که بشه نفس کشید یه شهری که نشه روش قفس کشید
    سن
    31
    پست
    121

    نقل قول: پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    باید قبل از کوئری ایجاد ردیف جدید یک کوئری جهت استعلام موجود بودن کد ملی در دیتابیس داشته باشید در صورتی که موجود بود پیام بده که این کد ملی قبلا ثبت شده است.
    COUNT (Transact-SQL) - SQL Server | Microsoft Learn

    سپاسگزارم . بسیار ممنونم تشکر بابت وقتی که گذاشتید

  6. #6

    نقل قول: پیغام خطا بعد از ثبت شدن اطلاعات در بانک اکسس

    از exists به جای count استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا . اکسس باز نمیشه
    نوشته شده توسط sadegh1355 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1400, 17:58 عصر
  2. آموزش: جلوگیری از ورود داده تکراری در اکسس + نمایش پیغام خطا
    نوشته شده توسط hashemi.hanieh در بخش Access
    پاسخ: 26
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1398, 12:14 عصر
  3. سوال: یک پیغام در اکسس
    نوشته شده توسط ssoheil در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1393, 16:25 عصر
  4. سوال: سفارشی کردن پیغامهای اکسس
    نوشته شده توسط majid_tiger در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1393, 08:31 صبح
  5. پیغام خطاء در وارد کردن اطلاعات جدید در بانک اکسس
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 21:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •