نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت خصوصیتی برای گرفتن زبان یک ملیت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    Question ساخت خصوصیتی برای گرفتن زبان یک ملیت

    سلام.
    برای ایجاد یک خصوصیت مثل خصوصیت Language از Form باید از چه کلاس یا Enumeration ی استفاده کنیم یا اینکه باید خودمون یک Enumeration برای اون ایجاد کنیم؟!

    language.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: ساخت خصوصیتی برای گرفتن زبان یک ملیت

    سلام به همه:

    با کلاس CultureInfoConverter و استفاده از اتریبیوت TypeConverter برای خصوصیت می شه نام همه زبان ها رو داشت:

    Private LanguageValue As Globalization.CultureInfo = Globalization.CultureInfo.CurrentCulture
    <DefaultValue("en")>
    <TypeConverter(GetType(CultureInfoConverter))>
    Public Property Language() As Globalization.CultureInfo
    Get
    Return LanguageValue
    End Get
    Set(ByVal value As Globalization.CultureInfo)
    LanguageValue = value
    End Set
    End Property


    Language02.jpg

    اما DisplayName از CultureInfo برای نمایش داده شدن و گرفتن Name از اون برای خصوصیت بجز Editor از چه روش دیگه ای می شه استفاده کرد؟!
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 25 دی 1401 در 08:43 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: ساخت خصوصیتی برای گرفتن زبان یک ملیت

    سلام مجدد.
    من برای این مورد یک لیست کشویی سفارشی ساختم که قادر به نمایش عنوان Culture طبق خصوصیت DisplayValue هست:

    Enum DisplayValues
    DisplayName = 0
    Name = 1
    NativeName = 2
    EnglishName = 3
    End Enum


    حالا اگر بخوام برای یک خصوصیت سفارشی مثل خصوصیت Language از پست شماره 2 این کار روبکنم و مقدار DisplayName برای زبان داشته باشم ومقدار برگشتی CultureInfo باشه باید از چه روشی استفاده کنم آیا؟
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 30 دی 1401 در 06:13 صبح

  4. #4

    نقل قول: ساخت خصوصیتی برای گرفتن زبان یک ملیت

    cultureinfo پراپرتی به اسم DisplayName دارد. پس لیست cultureinfo ها رو به کنترل(مثلا کمبوباکس) بدید و DisplayName کنترل رو برابر رشته "DisplayName" قرار بدید تا زبان ها نمایش داده بشه.
    selecteditem از کمبوباکس ، ایتم انتخابیه که به نوع کلاس دیتاسورس(در اینجا cultureinfo) بایست cast کنید.

تاپیک های مشابه

  1. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر
  4. چه خصوصیتی از تصویر؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط papa_fal در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 21:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •