نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: افزایش خودکار شماره قرارداد

  1. #1

    افزایش خودکار شماره قرارداد

    سلام دوستان
    من یک فیلد در بانک برنامه ام به عنوان شماره قرارداد قرارداده ام که فرمت آن (شماره قرارداد سه رقمی- سال جاری ) مثلا شماره اولین قرارداد سال 1401 میشه
    1401-100 ، حالا میشه راهنمائی کنید چه کاری انجام بدم که با زدن دکمه قرارداد جدید شماره قرارداد به صورت خودکار یک شماره نسبت به قرارداد قبلی اضافه شده و در فیلد مربوطه ثبت بشه ( قرارداد دوم سال 1401 بشه 101-1401 )

    ممنون از لطف همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    سلام
    با عجله ی نمونه برات تهیه کردم امتحان کن ببین درسته
    البته در تهیه نمونه فوق فرض بر این گذاشته ام که از تاریخ شمسی آزادی در برنامه ات استفاده می کنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    با عجله ی نمونه برات تهیه کردم امتحان کن ببین درسته
    البته در تهیه نمونه فوق فرض بر این گذاشته ام که از تاریخ شمسی آزادی در برنامه ات استفاده می کنی .
    ممنونم دوست عزیز ، با نمونه برنامه شما مشکل حل شد

    بسیار سپاسگزارم
    آخرین ویرایش به وسیله iransim : سه شنبه 20 دی 1401 در 13:16 عصر

  4. #4

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    با عجله ی نمونه برات تهیه کردم امتحان کن ببین درسته
    البته در تهیه نمونه فوق فرض بر این گذاشته ام که از تاریخ شمسی آزادی در برنامه ات استفاده می کنی .

    با عرض سلام و پوزش بابت مزاحمت مجدد
    من قصد دارم روی فرم و در کادر جستجو شماره قرارداد را که وارد کردم و با زدن دکمه جستجو اطلاعات قرارداد روی همون فرم نشون داده بشه
    برای این روش جستجوی از چه کدی میتونم استفاده کنم ؟
    ممنون از راهنمائی شما

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و پوزش بابت مزاحمت مجدد
    من قصد دارم روی فرم و در کادر جستجو شماره قرارداد را که وارد کردم و با زدن دکمه جستجو اطلاعات قرارداد روی همون فرم نشون داده بشه
    برای این روش جستجوی از چه کدی میتونم استفاده کنم ؟
    ممنون از راهنمائی شما
    سلام
    بهتره اون قسمتی که مشکل داری بر روی یک فایل نمونه پیاده و ضمیمه کنی تا بدون ایجاد پست های اضافه سریعتر به جواب برسی
    یا علی

  6. #6

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتره اون قسمتی که مشکل داری بر روی یک فایل نمونه پیاده و ضمیمه کنی تا بدون ایجاد پست های اضافه سریعتر به جواب برسی
    یا علی
    سلام مجدد
    با عرض پوزش دوست عزیز ، هر کاری کردم فایل زیپ شده برنامه حجمش 2.5 مگ شد و اجازه ارسال رو نداد ، فقط تونستم ی عکس از نتیجه جستجو بفرستم
    وقتی شماره قرارداد 100-1401 رو جستجو میکنم با اینکه تو اطلاعات اون تو بانک وجود داره ولی نتیجه جستجو توی فرم رو خالی نشون میده

    بازم ببخشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    حداقل کدی که برای جسجو بکار برده ای درج میکردی .

  8. #8

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    حداقل کدی که برای جسجو بکار برده ای درج میکردی .
    شرمنده ، کد مورد استفاده خدمت شما


    If IsNull(FindNumGharar) Or FindNumGharar = "" Then
    MsgBox " Please enter the contract number " & vbCrLf, vbOKOnly + vbMsgBoxRight + vbInformation, " äÑã ÇÝÒÇÑ ËÈÊ ÞÑÇÑÏÇÏ"

    FindNumGharar.SetFocus
    Else
    Dim strsql As String
    strsql = "SELECT * FROM tblGharardad WHERE ((NumGharar Like ""*" & FindNumGharar & "*"") )"
    Me.RecordSource = strsql
    NumGharar.BackColor = vbYellow
    End If

  9. #9

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    حداقل کدی که برای جسجو بکار برده ای درج میکردی .
    اگر امکانش هست آدرس ایمیل خود را بفرمائید تا فایل برنامه را براتون ارسال کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    در کدهاتون قسمت بعد از where رو بصورت زیر وارد کن !

    WHERE (NumGharar Like '*" & FindNumGharar & "*')"

    از کد زیر هم میتونی استفاده کنی

    Me.Filter = "[NumGharar]Like '*" & Me.FindNumGharar & "*'"
    Me.FilterOn = True
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 01 بهمن 1401 در 11:23 صبح

  11. #11

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در کدهاتون قسمت بعد از where رو بصورت زیر وارد کن !

    WHERE (NumGharar Like '*" & FindNumGharar & "*')"

    از کد زیر هم میتونی استفاده کنی

    Me.Filter = "[NumGharar]Like '*" & Me.FindNumGharar & "*'"
    Me.FilterOn = True
    با سپاس از پاسخ شما ، ولی متاسفانه بازم مشکل حل نشد ، اگر امکان داره برنامه رو به ایمیل شما ارسال کنم و مشکل رو روی خود برنامه بررسی کنید
    ممنون از پیگیری شما

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    با سپاس از پاسخ شما ، ولی متاسفانه بازم مشکل حل نشد ، اگر امکان داره برنامه رو به ایمیل شما ارسال کنم و مشکل رو روی خود برنامه بررسی کنید
    ممنون از پیگیری شما
    بصورت پیام خصوصی آدرس ایمیل براتون ارسال شد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    در کدهای بالا اطلاعات فرم شما فیلتر میشه و این زیاد پسندیده نیست چون برای حذف فیلتر و مشاهده رکوردهای دیگه نیاز به یک دستور دیگه در یک کمند باتن دیگه داری
    با استفاده از کد زیر شماره قراردادی که مد نظر شماست جستجو و نمایش داده میشه بدون اینکه اطلاعات فرم فیلتر بشه

    DoCmd.SearchForRecord , "", acFirst, "[NumGharar]Like '*" & Me.FindNumGharar & "*'"

    یا علی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    و اما یک پیشنهاد:
    با توجه به اینکه یکی از مشکلات و معضلات (بعضاً غیر قابل جبران)فایل های اکسس تخریب شدن آن هست سعی کن جهت پیشگیری از ایجاد این مشکل برنامه ات رو در حالت Front End / Back End (جدا کردن اینترفیس برنامه از اطلاعات)طراحی کنی .
    و چنانچه در نظر داشتی از متد یا تکنولوژی Dao برای اتصال جداول به داخل برنامه استفاده کنی نظری به این تاپیک داشته باش !
    موفق باشی

  15. #15

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    و اما یک پیشنهاد:
    با توجه به اینکه یکی از مشکلات و معضلات (بعضاً غیر قابل جبران)فایل های اکسس تخریب شدن آن هست سعی کن جهت پیشگیری از ایجاد این مشکل برنامه ات رو در حالت Front End / Back End (جدا کردن اینترفیس برنامه از اطلاعات)طراحی کنی .
    و چنانچه در نظر داشتی از متد یا تکنولوژی Dao برای اتصال جداول به داخل برنامه استفاده کنی نظری به این تاپیک داشته باش !
    موفق باشی

    دوست عزیز سپاس از توجه و راهنمائی و وقتی که گذاشتید .

  16. #16

    نقل قول: افزایش خودکار شماره قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در کدهای بالا اطلاعات فرم شما فیلتر میشه و این زیاد پسندیده نیست چون برای حذف فیلتر و مشاهده رکوردهای دیگه نیاز به یک دستور دیگه در یک کمند باتن دیگه داری
    با استفاده از کد زیر شماره قراردادی که مد نظر شماست جستجو و نمایش داده میشه بدون اینکه اطلاعات فرم فیلتر بشه

    DoCmd.SearchForRecord , "", acFirst, "[NumGharar]Like '*" & Me.FindNumGharar & "*'"

    یا علی
    با عرض سلام و پوزش مجدد
    ممنونم میشم راهنمائی کنید که برای اعلام و پیام به کاربر برای شماره قراردادهائی که در نتیجه جستجو وجود ندارد از چه کدی استفاده کنم ؟ مثلا پیام " کاربر گرامی این شماره قرارداد وجود ندارد "
    بازم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •