نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در نصب materialDesignThemes

  1. #1

    Exclamation اشکال در نصب materialDesignThemes

    سلام و احترام
    آیا کسی هست منو در این مشکل راهنمایی کنه

    هنگام نصب MaterialDesinTheme روی vs.net 2022 و .net framework 4.8 به مشکل برمیخورم

    اگه از سورس خود Nuget.org نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم




    Error An error occurred while retrieving package metadata for 'MaterialDesignThemes.4.7.1' from source 'nuget.org'.
    Failed to fetch results from V2 feed at 'https://www.nuget.org/FindPackagesById()?id='MaterialDesignThemes'&semVe rLevel=2.0.0' with following message : Response status code does not indicate success: 404 (Not Found).
    Response status code does not indicate success: 404 (Not Found).

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: اشکال در نصب materialDesignThemes

    نقل قول نوشته شده توسط AfsoonDal مشاهده تاپیک
    سلام و احترام
    آیا کسی هست منو در این مشکل راهنمایی کنه

    هنگام نصب MaterialDesinTheme روی vs.net 2022 و .net framework 4.8 به مشکل برمیخورم

    اگه از سورس خود Nuget.org نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم




    Error An error occurred while retrieving package metadata for 'MaterialDesignThemes.4.7.1' from source 'nuget.org'.
    Failed to fetch results from V2 feed at 'https://www.nuget.org/FindPackagesById()?id='MaterialDesignThemes'&semVe rLevel=2.0.0' with following message : Response status code does not indicate success: 404 (Not Found).
    Response status code does not indicate success: 404 (Not Found).
    سلام اين خطايي که نوشتيد بنظر مشکل از اينترنت باشه که نتونسته دانلود کنه

    بصورت دستي از ناگت فايل فشردشو دانلود کنيد و بعد از دانلود با وينرار بازش کنيد و از داخل پوشه lib فايل ها را در رفرنس پروژه اد کنيد.
    https://www.nuget.org/packages/MaterialDesignThemes

    البته اين نيازمند MaterialDesignColors & Microsoft.Xaml.Behaviors.Wpf هم هست که هردو رو هم نيازه به همين صورت دانلود و در رفرنس اضافه کنيد.

    پيشنهاد ميکنم قبل اينکار از dns شکن استفاده کنيد.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •