نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    سلام وقت بخیر
    لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    توی رویداد before update یه تکست باکس که تاریخ داخلش ثبت میشه، چه کدی بنویسم که بره جدول مربوطه رو چک کنه تا همون تاریخ رو بصورت تکراری ثبت نکنه ؟

    قبل ایجاد تاپیک سرچ کردم ، چیزی پیدا نکردم.
    این کد رو امتحان کردم ولی درست جواب نمیده.
    dim Dstart as string
    Dstart=nz(dlookup("DateStart","tblL","[DateStart]=[forms]![frmL]![DateStart]"),0)
    if Dstart<> "" THEN
    msgBox"رکوردی در این تاریخ ثبت شده است."
    cancel=true
    End if


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    توی رویداد before update یه تکست باکس که تاریخ داخلش ثبت میشه، چه کدی بنویسم که بره جدول مربوطه رو چک کنه تا همون تاریخ رو بصورت تکراری ثبت نکنه ؟

    قبل ایجاد تاپیک سرچ کردم ، چیزی پیدا نکردم.
    این کد رو امتحان کردم ولی درست جواب نمیده.
    dim Dstart as string
    Dstart=nz(dlookup("DateStart","tblL","[DateStart]=[forms]![frmL]![DateStart]"),0)
    if Dstart<> "" THEN
    msgBox"رکوردی در این تاریخ ثبت شده است."
    cancel=true
    End if

    سلام
    بجای استفاده از dlookup از DCount استفاده کن !


    If DCount("DateStart", "tblL", "[DateStart]=[forms]![frmL]![DateStart]")>0 Then
    MsgBox "رکوردي در اين تاريخ ثبت شده است."
    Cancel = True
    End If

    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 17 بهمن 1401 در 15:19 عصر

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    بجای استفاده از dlookup از DCount استفاده کن !


    If DCount("DateStart", "tblL", "[DateStart]=[forms]![frmL]![DateStart]")>0 Then
    MsgBox "رکوردي در اين تاريخ ثبت شده است."
    Cancel = True
    End If

    خیلی متشکرم

    اگه خواسته باشم یک شرط دیگه هم بهش الحاق کنم ، در صورتیکه اون رکورد توی تیبل بصورت عددی باشه و توی فرم بصوت رشته ؟ اون رو چطور باید براش تعریف کنم و با این شرط همزمان هر دو رو کنترل کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    خیلی متشکرم

    اگه خواسته باشم یک شرط دیگه هم بهش الحاق کنم ، در صورتیکه اون رکورد توی تیبل بصورت عددی باشه و توی فرم بصوت رشته ؟ اون رو چطور باید براش تعریف کنم و با این شرط همزمان هر دو رو کنترل کنم ؟
    فرض میکنیم در جدول مربوطه فیلدی با عنوان فارسی کد پرسنلی و نام لاتین PersonelCode از نوع نامبر وجو داره و میخواهی در رویداد مربوطه شرط بگذاری که اگه تاریخ جدول با تاریخ وارد شده تکراری باشه و کد پرسنلی هم با متغیر رشته ای strCode که از نوع استرینگ تعریف کرده ای و اون رو برابر PersonelCode قرار داده ای یکی بود پیغام صادر بشه
    در اینجا برای اینکه دستور فوق با خطا صادر نشه باید متغیر رشته ای رو در تابع Int قرار بدی . در واقع تابع Int متغیر رشته ای شما رو به عدد تبدیل می کنه

    Dim strCode As String
    strCode = PersonelCode
    If DCount("DateStart", "tblL", "[DateStart]=[Forms]![frmL]![DateStart] and PersonelCode=" & Int(strCode) & "") > 0 Then
    MsgBox "رکوردي در اين تاريخ ثبت شده است."
    Cancel = True
    End If

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    راستی اگه کد فوق رو برای همون نمونه برنامه ای که برات اصلاح کردم میخواهی باید بگم کد پرسنلی در فرم FrmLeave از نوع عدد میباشه و دیگه نیازی نیست اون رو داخل تابع Int قرار بدی

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    راستی اگه کد فوق رو برای همون نمونه برنامه ای که برات اصلاح کردم میخواهی باید بگم کد پرسنلی در فرم FrmLeave از نوع عدد میباشه و دیگه نیازی نیست اون رو داخل تابع Int قرار بدی
    سلام ، خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
    بله برای همون میخواستم.
    فقط یه چیز دیگه ، لطف می کنید ، قاعده محاسباتی که برای مانده مرخصی گذاشتید رو توضیح بدید ، تا اون قسمتی که توی مانده تجمعی دچار خطا شده رو ، اگه بشه اصلاح کنم ؟
    متشکرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    سلام ، خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
    بله برای همون میخواستم.
    فقط یه چیز دیگه ، لطف می کنید ، قاعده محاسباتی که برای مانده مرخصی گذاشتید رو توضیح بدید ، تا اون قسمتی که توی مانده تجمعی دچار خطا شده رو ، اگه بشه اصلاح کنم ؟
    متشکرم
    سلام
    این سوال رو در همون تاپیک محاسبه مرخصی مطرح کن تا بررسی بشه . ضمن اینکه در آخرین فایل اصلاحی که براتون فرستادم تا جائی که یادمه خطائی ندیدم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: جلوگیری از ثبت تاریخ تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط مرضیه جلالی مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    توی رویداد before update یه تکست باکس که تاریخ داخلش ثبت میشه، چه کدی بنویسم که بره جدول مربوطه رو چک کنه تا همون تاریخ رو بصورت تکراری ثبت نکنه ؟

    قبل ایجاد تاپیک سرچ کردم ، چیزی پیدا نکردم.
    این کد رو امتحان کردم ولی درست جواب نمیده.
    dim Dstart as string
    Dstart=nz(dlookup("DateStart","tblL","[DateStart]=[forms]![frmL]![DateStart]"),0)
    if Dstart<> "" THEN
    msgBox"رکوردی در این تاریخ ثبت شده است."
    cancel=true
    End if

    راستی خانم جلالی یادت باشه ثبت تاریخ تکراری برای ورود مرخصی ساعتی باید مجاز باشه ! چون ممکنه یک نفر در یک تاریخ بخصوص بیشتر از یکبار از مرخصی ساعتی استفاده کنه و اگه در این حالت در قسمت رویداد تاریخ چنین شرطی بگذاری دیگه قادر به ورود بیش از یکبار مرخصی ساعتی نخواهی بود . شما در قسمت شرط باید نوع مرخصی هم اضافه کنی که اگه نوع مرخصی مخالف 2 بود شرط محقق بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •