نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در لاگین Claim

  1. #1

    مشکل در لاگین Claim

    دوستان با یه مشکل عجیب مواجه شدم
    موقع لاگین خودم، یه شخص دیگه ای که تو یک سیستم دیگه لاگین کرده وقتی رفرش کنه تغییر میکنه به مشخصات لاگین من. یعنی هرکی لاگین کنه همه با رفرش تغییر میکنن
                        var calims = new List<Claim>
    {
    new Claim(ClaimTypes.Name,mobile)
    };
    var identity = new ClaimsIdentity(calims, CookieAuthenticationDefaults.AuthenticationScheme) ;
    var pricival = new ClaimsPrincipal(identity);
    var props = new AuthenticationProperties();


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,143

    نقل قول: مشکل در لاگین Claim

    سلام

    شما تنها از مقدار mobile برای Claim استفاده میکنید؟ همه کاربران مقدار mobile دارند؟ شاید بخاطر خالی بودن و یا Null بودن mobile این مشکل بوجود میاد. البته حدس میزنم

تاپیک های مشابه

  1. Things an Employee Should Know About Filing a Disability Discrimination Claim
    نوشته شده توسط employmentlaw در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1398, 00:30 صبح
  2. سوال: افزودن claim فقط برای کاربرانی که پرداخت موفق داشته اند
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1397, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •