نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    سلام وقت بخیر
    شاید عنوان تاپیک بنظر تکراری بیاد اما در WPF من کلی جستجو کردم ولی دراین باره یک سری مشکلاتی هستم که ممنون میشوم درصورت امکان راهنمایی کنید.

    مساله این هست که من میخواستم یک ستون در دیتاگرید ایجاد کنم بطوری که شماره ردیف بصورت خودکار از 1 تا تعداد کل ردیف در آن ایجاد بشه.

    در ویندوز فرم نحوه انجام اینکار خیلی راحت هست و از DataGridViewCellFormattingEventArgs میتوانیم کمک بگیریم و به این شکل در ستون موردنظر شماره ردیف خودکار را ایجاد کنیم :

     private void dataGridView_details_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)        {
    dataGridView_details.Rows[e.RowIndex].Cells["radif"].Value = e.RowIndex + 1;
    }


    اما در WPF من با جستجو به 2 راه رسیدم اما در هردو آنها مشکلاتی وجود دارد.

    روش اول به کمک کلاس کانورتر :

    کد های XAML :
        <Window.Resources>        <local:ConvertItemToIndex x:Key="IndexConverter"/>
    </Window.Resources>
    <Grid>


    <DataGrid>

    <DataGrid.RowHeaderStyle>
    <Style TargetType="{x:Type DataGridRowHeader}">
    <Setter Property="Content" Value="{Binding Converter={StaticResource IndexConverter}}"/>
    <Setter Property="Width" Value="30"/>
    </Style>
    </DataGrid.RowHeaderStyle>

    <DataGrid.Columns> </DataGrid.Columns>


    </DataGrid>

    و کلاس :
      public class ConvertItemToIndex : IValueConverter    {


    private static int checkNumber;


    public object Convert(object value, Type targetType, object parameter, System.Globalization.CultureInfo culture)
    {
    try
    {
    return ++checkNumber;


    }
    catch (Exception e)
    {
    throw new NotImplementedException(e.Message);
    }
    }

    public object ConvertBack(object value, Type targetType, object parameter, System.Globalization.CultureInfo culture)
    {
    throw new NotImplementedException();
    }
    }


    مشکلی که این روش گفته شده دارد این هست که اولین بار که برنامه اجرا میشود مطابق تصویر زیر شماره ردیف بصورت خودکار ایجاد میشود :
    اما اگر بین ردیف ها اسکرول کنیم کل این شماره ردیف ها به هم میریزه !!

    من ارتباطی بین این مشکل و کلاس مربوطه نتونستم پیداکنم تا مشکل را حل کنم .

    روش دوم به کمک LoadingRow: این روش بدرستی کار میکنه و در اسکرول کردن هم مشکل نداره اما ایا میشود بجای اینکه این شماره گذاری در HEADER انجام بشه بیاییم در یک ستون موردنظر اینکارو انجام بدیم؟
     <Grid LoadingRow="DataGrid_LoadingRow" >

    <DataGrid>

    <DataGrid.RowHeaderStyle>
    <Style TargetType="{x:Type DataGridRowHeader}">
    <Setter Property="Width" Value="30"/>
    </Style>
    </DataGrid.RowHeaderStyle>

    <DataGrid.Columns> </DataGrid.Columns>


    </DataGrid>




    و
     void DataGrid_LoadingRow(object sender, DataGridRowEventArgs e)        {
    e.Row.Header = (e.Row.GetIndex()+1).ToString();
    }



    در هرحال من هدفم این هست که یک ستون ایجاد کنم و شماره ردیف بصورت خودکار داخلش نمایش داده شود.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 22 بهمن 1401 در 20:24 عصر

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    سلام
    من زیاد فرصت ندارم . واسه همین ، نمیتونم مطالب تون را کامل پیگیری کنم تا جواب خوبی که مد نظرتون هست را بدم .
    اما صرفا چند نکته را میگم .

    اول اینکه در روش اول ، نمیدونم چرا converter را این طور نوشتید .
    میشد به راحتی یه پروپرتی دیگه ای به Binding Source ئه تون اضافه کنید که کارش شمردن تعداد اعضای کالکشنِ Source تون باشه و پروپرتیِ Content ئه DataGridRowHeader را به اون پروپرتی که کارش را توضیح دادم Binding کنید . به converter هم دیگه نیازی نیست .
    البته من با DataGridView چندان کار نکردم . منبع Binding تون در کد اول هم معلوم نیست کجاست .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    من زیاد فرصت ندارم . واسه همین ، نمیتونم مطالب تون را کامل پیگیری کنم تا جواب خوبی که مد نظرتون هست را بدم .
    اما صرفا چند نکته را میگم .

    اول اینکه در روش اول ، نمیدونم چرا converter را این طور نوشتید .
    میشد به راحتی یه پروپرتی دیگه ای به Binding Source ئه تون اضافه کنید که کارش شمردن تعداد اعضای کالکشنِ Source تون باشه و پروپرتیِ Content ئه DataGridRowHeader را به اون پروپرتی که کارش را توضیح دادم Binding کنید . به converter هم دیگه نیازی نیست .
    البته من با DataGridView چندان کار نکردم . منبع Binding تون در کد اول هم معلوم نیست کجاست .
    سلام ممنونم از توجهتون
    اگر منظورتون اينه به اين صورت که در توضيحات زير هم گفته شده بنويسم ولي با اينکار کل رديف ستون صفر ميشه !!

    https://stackoverflow.com/a/40598301


    <DataGrid ItemsSource="{Binding MyObservableCollection}" AlternationCount="{Binding MyObservableCollection.Count}">
    <DataGrid.Columns>
    <DataGridTextColumn Header="رديف"
    Binding="{Binding AlternationIndex ,RelativeSource={RelativeSource AncestorType=DataGridRow}}">

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    سلام
    ببخشید ، اشتباه کرده بودم .
    همون پست پیش فرض ای که جواب داده بودن و لینک داده بودید را تست کردید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید ، اشتباه کرده بودم .
    همون پست پیش فرض ای که جواب داده بودن و لینک داده بودید را تست کردید؟
    سلام اقای خطی خواهش میکنم ... بله بیشتر این سایت ها و راه حل های گفته شده رو همشون رو تست کردم و به نتیجه ای نرسیدم همچنان

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام اقای خطی خواهش میکنم ... بله بیشتر این سایت ها و راه حل های گفته شده رو همشون رو تست کردم و به نتیجه ای نرسیدم همچنان
    از اونجایی که توی تصویر میبینم شما دارید از handycontrol استفاده میکنید. ما قبلا یه پراپرتی برای نمایش خودکار شماره ردیف درنظر گرفته بودیم از کد زیر استفاده کنید
    hc:DataGridAttach.ShowRowNumber="True"

    در خصوص مشکلی که گفتید دقیقا تو ذهنم نیست ولی بنظرم مشکلش رو حل کردیم. تست کنید شاید فیکس شده باشه. نزدیک 1 ساله دیگه روی این پروژه کار نیمکنم واسه همین دقیق یادم نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    از اونجایی که توی تصویر میبینم شما دارید از handycontrol استفاده میکنید. ما قبلا یه پراپرتی برای نمایش خودکار شماره ردیف درنظر گرفته بودیم از کد زیر استفاده کنید
    hc:DataGridAttach.ShowRowNumber="True"

    در خصوص مشکلی که گفتید دقیقا تو ذهنم نیست ولی بنظرم مشکلش رو حل کردیم. تست کنید شاید فیکس شده باشه. نزدیک 1 ساله دیگه روی این پروژه کار نیمکنم واسه همین دقیق یادم نیست
    سلام اقای حسینی دقیقا همینطور هست از handycontrol و نسخه ویرایش شده ای که در گیت هاب قرار دادید استفاده میکنم از شما بابت اضافه کردن تقویم شمسی و سایر امکانات مربوطه صمیمانه تشکر میکنم اما سوال من که در رابطه با همین مشکلم هست اینه که این پراپرتی که نوشتید را وقتی در دیتاگرید ست میکنم
     <DataGrid hc:DataGridAttach.ShowRowNumber="True" 

    به صورت زیر نمایش داده میشود :


    ایا نمیشود دقیقا داخل ستون موردنظرم قرار بگیره ؟ یعنی داخل ستون "ردیف" قرار بگیره. بصورت زیر در پراپرتی ستون موردنظرم نوشتم ولی هیچی نمایش داده نشد :

    <DataGridTextColumn Header="رديف"  hc:DataGridAttach.ShowRowNumber="True"


    در صفحه زیر توضیحاتی در این باره قرار دادید و تصویر اخر که در توضیحاتتان هست همان چیزی هست که من دنبالش هستم ولی نمیدانم چطوری اینکارو کردید که به یک ستون این رو اختصاص دادید :
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 24 بهمن 1401 در 16:23 عصر

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام اقای حسینی دقیقا همینطور هست از handycontrol و نسخه ویرایش شده ای که در گیت هاب قرار دادید استفاده میکنم از شما بابت اضافه کردن تقویم شمسی و سایر امکانات مربوطه صمیمانه تشکر میکنم اما سوال من که در رابطه با همین مشکلم هست اینه که این پراپرتی که نوشتید را وقتی در دیتاگرید ست میکنم
     <DataGrid hc:DataGridAttach.ShowRowNumber="True" 

    به صورت زیر نمایش داده میشود :


    ایا نمیشود دقیقا داخل ستون موردنظرم قرار بگیره ؟ یعنی داخل ستون "ردیف" قرار بگیره. بصورت زیر در پراپرتی ستون موردنظرم نوشتم ولی هیچی نمایش داده نشد :

    <DataGridTextColumn Header="رديف"  hc:DataGridAttach.ShowRowNumber="True"


    در صفحه زیر توضیحاتی در این باره قرار دادید و تصویر اخر که در توضیحاتتان هست همان چیزی هست که من دنبالش هستم ولی نمیدانم چطوری اینکارو کردید که به یک ستون این رو اختصاص دادید :
    سلام در
    DataGridTextColumn
    قابلیت استفاده ندارد.
    من دیگه بیشتر از 1 ساله روی WPF کار نمیکنم واسه همین این موارد دقیق یادم نیست بهتره سورس دمو رو باز کنید و خودتون بررسی کنید.

  9. #9

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم از توجهتون
    اگر منظورتون اينه به اين صورت که در توضيحات زير هم گفته شده بنويسم ولي با اينکار کل رديف ستون صفر ميشه !!

    https://stackoverflow.com/a/40598301


    <DataGrid ItemsSource="{Binding MyObservableCollection}" AlternationCount="{Binding MyObservableCollection.Count}">
    <DataGrid.Columns>
    <DataGridTextColumn Header="رديف"
    Binding="{Binding AlternationIndex ,RelativeSource={RelativeSource AncestorType=DataGridRow}}">

    سلام
    همین لینکی که دادید ، درست میگه دیگه .
    درست کار میکنه ها :


    <DataGrid Name="PhoneBookDataGrid" HorizontalAlignment="Center" Height="271" Margin="0,153,0,0"
    VerticalAlignment="Top" Width="780"
    ItemsSource="{Binding Path=Persons}"


    AlternationCount="{Binding Persons.Count}">


    <DataGrid.Columns>
    <DataGridTextColumn Binding="{Binding AlternationIndex, RelativeSource={RelativeSource AncestorType=DataGridRow}}"/>
    </DataGrid.Columns>


    </DataGrid>



    بجای Person ، شما هر Data Source ئه خودتون (ترجیحا از نوع ObservableCollection باشه) را بذارید .

    همونطور که گفتن ، اگه میخواین شماره ردیف تون از 0 شروع نشه ، یه Converter براش بذارید .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    همین لینکی که دادید ، درست میگه دیگه .
    درست کار میکنه ها :
    بسیار ممنونم آقای خطی
    من حواسم نبوده AlternationCount رو ست نکرده بودم برای همین صفر نشون میداده

    تشکر

  11. #11

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    بسیار ممنونم آقای خطی
    من حواسم نبوده AlternationCount رو ست نکرده بودم برای همین صفر نشون میداده

    تشکر
    سلام
    البته ، در این روش (در روش پست شماره 9 و 3) ، همونطور که در پست اول تون هم گفته بودین ، این مشکل وجود داره که وقتی اسکرول میشه ، ممکنه ترتیب شون به هم بریزه .

    ============

    دلیل :
    این ، بخاطر این هست که Virtualization فعال هست و احتمالا هم نوع مجازی سازی روی حالت Recycle تنظیم شده .

    مجازی سازی ، چیزی هست که چون به ازای هر آیتم ، کنترل بصری ایجاد میشه و مخصوصا اگه تعداد آیتم ها هر چی زیادتر باشه ، ساختن کنترل بصری هم اولا بسته به همون تعداد ، زمان خیلی بیشتر و همچنین حجم حافظه ی خیلی زیادی را مصرف میکنه (نسبت به داده ها منظورم هست) ، پس در این حالت ، موقع لود ، مخصوصا هر چی تعداد آیتم ها بیشتر باشه ، زمان لود و مصرف حافظه را هم به همون نسبت طولانی تر میکنه .

    برای حل این مشکل ، تکنولوژی مجازی سازی ارائه شد که فقط به همون تعدادِ آیتم هایی که اون کنترلِ ItemsControl (مثل DataGrid) در حال نمایش اش هست و در صفحه نمایش ظاهر میشه (که معمولا تعداد اندک و فرضا 10 یا 20 آیتم را شما در یک لحظه در DataGrid میتونید ببینید) ، به همون تعداد ، کنترل بصری به ازای هر آیتمی که درون کنترلِ ItemsControl میبینید ، کنترلِ بصری در همون لحظه ساخته یا بازیافت میشه .

    یعنی هر لحظه ای که اسکرولِ DataGrid را بالا یا پایین میکنید ، در همون لحظه ، اون چند تا کنترل ، ساخته یا بازیافت میشن (ولو اگه تعداد آیتم های DataGrid ، 1 میلیون عدد باشه) .

    مجازی سازی ، هم برای سطر و هم برای ستون ، در DataGrid قابل فعال کردن هست که بصورت پیش فرض ، قابلیت مجازی سازی سطرها ، فعال هستند :

    DataGrid.EnableRowVirtualization Property (System.Windows.Controls) | Microsoft Learn

    احتمالا هم نوع مجازی سازی اش ، از نوع بازیافتی باشه .
    حالت بازیافتی ، یعنی وقتی قبلا یه آیتم ای (فرضا سطر ای) را دیده بودید و ساخته بود ، با مراجعه ی مجدد و برگردوندنِ اسکرول به همون آیتم ، دوباره به ازای اون آیتم ، کنترلِ بصریِ جدیدی ساخته نمیشه و از همون شی ای که قبلا براش ساخته شده بود ، استفاده میکنه (که مشکل پست اول تون و همچنین مشکل پست شماره 9 ، بخاطر همین حالت از مجازی سازی هست) .

    حالت دیگه ی مجازی سازی ، حالت استاندارد هست که این طور هست که هر وقت ، هر آیتمی در ItemsControl (مثل DataGrid) نمایش داده بشه (توسط بالا یا پایین کردن اسکرول و ...) ، به ازای اون آیتم ها ، کنترلِ بصریِ جدیدی ساخته میشه . چه قبلا دیده بودید و کنترلی وجود داشت یا نه :

    VirtualizationMode Enum (System.Windows.Controls) | Microsoft Learn

    ==========

    راهکار :

    برای اینکه همون مشکلی که در پست 9 و 3 هست رفع بشه ، باید حالتِ مجازی سازی را در DataGrid ، روی حالتِ استاندارد (Standard) بذارید :

    wpf - DataGrid row virtualization display issue - Stack Overflow

    برای این کار ، طبق لینک بالا (و همچنین لینک قبلی تر) ، در DataGrid (یا هر ItemsControl ای که مورد نظرتون هست) ، دو پروپرتیِ زیر را قرار بدید :


    VirtualizingStackPanel.IsVirtualizing="True"
    VirtualizingStackPanel.VirtualizationMode="Standar d"


    یعنی مثلا این طوری :


    <DataGrid Name="PhoneBookDataGrid" HorizontalAlignment="Center" Height="240"
    Margin="0,153,0,0" VerticalAlignment="Top" Width="780"
    AutoGenerateColumns="False"
    ItemsSource="{Binding ValidatesOnExceptions=True}"


    AlternationCount="{Binding Count}"
    VirtualizingStackPanel.IsVirtualizing="True"
    VirtualizingStackPanel.VirtualizationMode="Standar d">


    <DataGrid.Columns>


    <DataGridTextColumn Header="ردیف" IsReadOnly="True"
    Binding="{Binding AlternationIndex,
    RelativeSource={RelativeSource AncestorType=DataGridRow}}"/>


    </DataGrid.Columns>


    </DataGrid>


    دقت کنید که اون دو خط کد را اگه در DataGrid با دست بخواین بنویسین ، توی لیست اینتلایسنس ، نمیاره .
    فرضا اگه عبارتِ VirtualizingStackPanel را بنویسید ، و نقطه بذارید ، عضوِ IsVirtualizing اش را نمیاره .
    بلکه باید خودتون این خط ها را در DataGrid (و ...) ، کپی و paste کنین .
    همچنین دقت کنید که در کد بالا ، در عبارت Standard ، بین حرف r و حرف d ، فاصله افتاد که این فاصله وجود نداره (نمیدونم چرا در این انجمن فاصله میافته) .


    راهکار دیگه اینه که کلا مجازی سازی سطرها را غیرفعال کنید که پیشنهاد نمیشه .
    آخرین ویرایش به وسیله SajjadKhati : چهارشنبه 10 اسفند 1401 در 17:57 عصر

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    سلام
    یه سئوالی که مطرح میشه اینه که در این حالت (در حالتی که ستونی بنام شماره ردیف داریم و از روش پست شماره 3 استفاده کردیم) ، آیا روشی هست که همزمان با ستون شماره ردیف ، بتونیم برای هر یه ردیف درمیون ، رنگ های متفاوتی به عنوان پشت زمینه ی ردیف ، تنظیم کنیم؟

    چون پروپرتیِ AlternatingRowBackground ، وابسته به مقدار AlternationCount هست که در این حالت ، قبلا مجبوریم مقداری بهش بدیم .
    بنبراین هر تغییری در مقدار AlternationCount ، یک طرف از این دو طرف را خراب میکنه و انگار به نظر میرسه که حداقل در کنترل DataGrid ، با استفاده از این روش ، نمیشه هر دوی این مورد را با هم تنظیم کرد.
    میشه؟

  13. #13

    نقل قول: اضافه کردن ستون شماره ردیف به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سئوالی که مطرح میشه اینه که در این حالت (در حالتی که ستونی بنام شماره ردیف داریم و از روش پست شماره 3 استفاده کردیم) ، آیا روشی هست که همزمان با ستون شماره ردیف ، بتونیم برای هر یه ردیف درمیون ، رنگ های متفاوتی به عنوان پشت زمینه ی ردیف ، تنظیم کنیم؟

    چون پروپرتیِ AlternatingRowBackground ، وابسته به مقدار AlternationCount هست که در این حالت ، قبلا مجبوریم مقداری بهش بدیم .
    بنبراین هر تغییری در مقدار AlternationCount ، یک طرف از این دو طرف را خراب میکنه و انگار به نظر میرسه که حداقل در کنترل DataGrid ، با استفاده از این روش ، نمیشه هر دوی این مورد را با هم تنظیم کرد.
    میشه؟
    نحوه ی همزمان تغییر رنگ یکی درمیان DataGridRow و شماره بندی ردیف سطرها :
    نیاز به تغییر AlternationCount نیست . فقط کافی هست که برای Binding به AlternationIndex ، یک Converter برای تغییر رنگ پشت زمینه ی DataGridRow تعریف کنیم :


    <DataGrid ItemsSource=“{Binding YourItemsSource}” AlternationCount=“{Binding RowCount}”>
    <DataGrid.Resources>
    <local:AlternationIndexToColorConverter x:Key=“AlternationIndexToColorConverter”/>
    </DataGrid.Resources>

    <DataGrid.Columns>
    <DataGridTemplateColumn Header=“Row Number”>
    <DataGridTemplateColumn.CellTemplate>
    <DataTemplate>
    <TextBlock Text=“{Binding RelativeSource={RelativeSource AncestorType=DataGridRow}, Path=AlternationIndex}”/>
    </DataTemplate>
    </DataGridTemplateColumn.CellTemplate>
    </DataGridTemplateColumn> <!-- Other columns -->
    </DataGrid.Columns>

    <DataGrid.RowStyle>
    <Style TargetType=“DataGridRow”>
    <Setter Property=“Background” Value=“{Binding RelativeSource={RelativeSource Self}, Path=AlternationIndex,
    Converter={StaticResource AlternationIndexToColorConverter}}”/>
    </Style>
    </DataGrid.RowStyle>
    </DataGrid>



    و Converter :


    public class AlternationIndexToColorConverter : IValueConverter
    {
    public object Convert(object value, Type targetType, object parameter, CultureInfo culture)
    {
    int index = (int)value;
    if (index % 2 == 0)
    return Brushes.White;
    else
    return Brushes.LightGray;
    }


    public object ConvertBack(object value, Type targetType, object parameter, CultureInfo culture)
    {
    throw new NotImplementedException();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:33 صبح
  2. انتساب یک ستون از دیتا ست به یک ستون در دیتا تیبل؟
    نوشته شده توسط nimaaamin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 13:20 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 01:38 صبح
  4. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  5. حرفه ای: ریختن اطلاعات یک ستون از دیتاست به یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط mahdikoochooloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •