نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوالی در مورد تعریف کردن Procedure

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    سوالی در مورد تعریف کردن Procedure

    سلام
    من می خوام یه Procedure تعریف کنم که یک Edit و یک DBMemo را از برنامه بگیرد و عملیاتی روی آن انجام دهد ولی در مورد DBMemo مشکل دارد
    متن اش هم مانند زیر است
    public
    { Public declarations }
    Procedure Find1(a:TEdit; b:TDBmemo);
    end;

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ولی در مورد DBMemo مشکل دارد
    قراره صورت مسئله رو ما حدس بزنیم؟

    بنویسید چه مشکلی دارد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ببخشید :D
    اصلا TDBMemo را در Procedure قبول نمی کنه
    Error که میده اینه
    [Error]MainUnit.pas(113):MainU  nit Undeclared identifier'Tdbmemo'

    ولی اگه مثلا به جای TDBMemo عبارت TMemo را بگذارم مشکلی نیست ولی مشکل من با TDBMemo حل میشه
    ممنون

  4. #4
    یونیت DBCtrls رو use کردی؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    البته اگه میخوای اینکارو بکنی غیر از این:
    یونیت DBCtrls رو use کردی؟
    که میتونه با قرار دادن یک TDBMEMO روی فرم هم انجام بشه باید کلمه var رو هم قبل از اسم متغیر هات بذاری

  6. #6
    توی فسمت uses این رو اضافه کن: :roll:
    DBCtrls

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    خوب اگه اون unit استفاده شه مشکل حله. واسه اینکه دفعه بعد به چینین مشکلی برنخوری پیشنهاد میکنم اول یک dbmemo روی فرم بنداز بعد save کن بعد اون پاک کن از وی فرم. دیگه ابجکت tdbmemo رو میشناسه :D

تاپیک های مشابه

  1. تعریف یک نوع خاص procedure
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 09:47 صبح
  2. 'PROCEDURE'
    نوشته شده توسط houtanal در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 09:19 صبح
  3. ساختار procedure
    نوشته شده توسط مرتضی نویس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 21:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •