نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه می توان با جاوا اسکریپت، مقداری را به صورت POST در Php انتقال داد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    Question چگونه می توان با جاوا اسکریپت، مقداری را به صورت POST در Php انتقال داد؟

    با سلام و احترام
    من یک صفحه ای دارم که می خوام اگه کاربر روی لینک مربوطه کلیک کرد، یک کد عددی را ارسال کنه بدون این که اون صفحه تغییری کنه و صفحه ی دیگه ای باز بشه.
    در ضمن نمی خوام در این صفحه از هیچ دکمه ای برای Submit استفاده کنم؛ به عبارت بهتر می خوام با کلیک کردن، عدد مورد نظرم از طریق متود POST ارسال بشه؛ چرا که قصد ندارم کاربر متوجه کد مورد نظرم باشه حتی اگه با کلیک راست کردن در صفحه، بخواد سورس کد صفحه رو ببینه.


    <a id="My_Code" href="mysite.com" onclick="Send_Code('123');"></a>

    متأسفانه کد مربوط به جاوا اسکریپتش رو بلد نیستم.
    وقتی کد در همون صفحه ارسال شد؛ می خوام این مقدار را در متغیری ذخیره کنم.
    تأکید می کنم که متود ارسال به صورت POST باشه نه GET.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توان با جاوا اسکریپت، مقداری را به صورت POST در Php انتقال داد؟

    function Send_Code(ID){                    let Address='test.php';
    $.post( Address,{ID}, function( data ) {
    $( ".result" ).html( data );
    });
    }

    سلام ببین یه کارت میاد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1395, 12:39 عصر
  2. سوال: POST و GET کردن اطلاعات بین دو دامنه (به صورت اجاکس)
    نوشته شده توسط tecnocomputer2 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 18:09 عصر
  3. سوال: چه راههای برای دریافت اطلاعات به صورت post هست؟
    نوشته شده توسط sobhangh در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 13:26 عصر
  4. ارسال دستی مقادیر به صورت POST
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 21:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •