نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه کردن کلید Close به یک سک RadioButton

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Question اضافه کردن کلید Close به یک RadioButton

    سلام.
    من یک RadioButton سفارشی دارم که Appearance از اون Button هست و AutoSize هست برای اضافه کردن کلید Close به اون در حالت AutoSize مشکل دارم آیا راه حلی وجود داره که بدون اینکه کارایی اصلی خودش رو از دست بده یک کلید Close برای حذف شیء به اون اضافه بشه؟!
    CheckButton.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 28 بهمن 1401 در 17:59 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Thumbs up نقل قول: اضافه کردن کلید Close به یک سک RadioButton

    من ی userControl ایجاد کردم با یک کلید و تصویر Close و اون رو بعنوان کلید Close روی RadioButton استفاده کردم:
    ClosableButton2.jpg

    Public Class CloseButton
    Event Clicked(sender As CloseButton)
    Public Sub New()


    ' This call is required by the designer.
    InitializeComponent()


    ' Add any initialization after the InitializeComponent() call.
    End Sub


    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    RaiseEvent Clicked(Me)
    End Sub
    End Class


    و برای رویداد بسته شدن(حذف کلید) :

    Protected Friend WithEvents CloseBox As New CloseButton


    Private Sub CloseBox_Clicked(sender As CloseButton) Handles CloseBox.Clicked
    RaiseEvent CloseButtonClicked(Me)
    End Sub

    ClosableButton.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 29 بهمن 1401 در 09:57 صبح

تاپیک های مشابه

  1. RadioButton
    نوشته شده توسط matinebi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 17:11 عصر
  2. سوال: مشکل با radiobutton
    نوشته شده توسط reyhaneh-sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 00:20 صبح
  3. radiobutton
    نوشته شده توسط nooshin_bit در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 مهر 1386, 23:43 عصر
  4. radiobutton
    نوشته شده توسط sara55 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مهر 1386, 09:12 صبح
  5. مشکل با RadioButton
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مهر 1386, 16:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •