نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال نوتیفیکیشن پوشه از برنامه وب به برنامه اندروید - از طریق api

  1. #1

    ارسال نوتیفیکیشن پوشه از برنامه وب به برنامه اندروید - از طریق api

    سلام سایت پوشه از طریق کد زیر نوتیفیکیشن میفرسته به برنامه موبایل با api و ما میخوایم از طریق سایت این کارو با api انجام بدیم کسی میتونه این کد رو تبدیل به C#‎‎‎‎ کنه؟

    $YOUR_TOKEN = 'put your token here ...';
    $YOUR_APP_ID = 'put your app id here ...';

    $ch = curl_init('https://api.pushe.co/v2/messaging/notifications/');

    curl_setopt_array($ch, array(
    CURLOPT_POST => 1,
    CURLOPT_TIMEOUT => 30,
    CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,
    CURLOPT_HTTPHEADER => array(
    "Content-Type: application/json",
    "Authorization: Token " . $YOUR_TOKEN,
    ),
    ));

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, json_encode(array(
    'app_ids' => $YOUR_APP_ID,
    'data' => array(
    'title' => 'عنوان پیام',
    'content' => 'متن پیام'
    )
    )));

    $result = curl_exec($ch);

    curl_close($ch);

    echo $result;

    اینجا به زبان های دیگه هم هست فقط C#‎‎‎‎ نداره کسی میتونه اوکی کنه من تا اینجا رفتم و الان ارور

    {"app_ids":{"0":["Not a valid string."]},"data":["کلید data در اعلان نمی‌تواند خالی باشد ، می توانید از کلید custom_content به جای کلید دیتا خالی استفاده کنید"]}

    دارم و کدی که من نوشتم

    string requestUrl = "https://api.pushe.co/v2/messaging/notifications/";
    var requestContent = new HttpRequestMessage(HttpMethod.Post, requestUrl);


    requestContent.Content = new FormUrlEncodedContent(new Dictionary<string, string>
    {
    { "app_ids", "****" },
    { "title", "salam" },
    { "content", "ین یک متن تست می باشد" }
    });
    // var data = new FormUrlEncodedContent(values);

    requestContent.Headers.Add("Authorization", " Token " + "***************");

    HttpClient client = new HttpClient();
    //Sending request to endpoint
    var tokenResponse = client.SendAsync(requestContent).Result;
    //Receiving Response
    dynamic json =tokenResponse.Content.ReadAsStringAsync().Result;
    dynamic response = JsonConvert.DeserializeObject<dynamic>(json);
    //----------------------------------

  2. #2

    نقل قول: ارسال نوتیفیکیشن پوشه از برنامه وب به برنامه اندروید - از طریق api

    به کد نگاه کنید. content باید json باشه

    {
    "app_ids": YOUR_APP_ID ,
    "data":{"title":"عنوان پیام",
    "content":"متن پیام"
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: ارسال نوتیفیکیشن پوشه از برنامه وب به برنامه اندروید - از طریق api

    میدونم باید باشه ولی چطور باید نوشت؟ مشکل اینجاست

  4. #4

    نقل قول: ارسال نوتیفیکیشن پوشه از برنامه وب به برنامه اندروید - از طریق api


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using Newtonsoft.Json;


    public class Program
    {
    public static void Main()
    {
    Messsage m = new Messsage();
    m.AppId = "1234";
    m.Data.Add("title", "عنوان");
    m.Data.Add("content", "ین یک متن تست می باشد");
    string json = JsonConvert.SerializeObject(m, Formatting.Indented);
    Console.WriteLine(json);
    }
    }


    class Messsage
    {
    public String AppId { get; set; }


    public Dictionary<string, string> Data { get; set; } = new Dictionary<string, string>();
    }

تاپیک های مشابه

  1. ساخت پوش نوتیفیکیشن دیالوگ سایت پوشه
    نوشته شده توسط o0o0okay در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1398, 08:44 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1395, 16:29 عصر
  3. پوش نوتیفیکیشن
    نوشته شده توسط arezooq در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1395, 19:13 عصر
  4. مشکل با پارس پوش نوتیکیفشن اندروید
    نوشته شده توسط o0o0okay در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1394, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •