نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف Enter از رکورد های فایل اکسل زمان ایمپورد به دیتابیس

  1. #1

    حذف Enter از رکورد های فایل اکسل زمان ایمپورد به دیتابیس

    سلام
    من فایل اکسل به دیتابیس با استفاده از TableType ایمپورت میکنم
    گاها رکورد های متن فارسی دارای اینتر هستند چطور میتونم زمان درج اکسل ابن اینتر ها حذف کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bitasoft.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    جنگلهای تاریک اصفهان
    سن
    44
    پست
    279

    نقل قول: حذف Enter از رکورد های فایل اکسل زمان ایمپورد به دیتابیس

    برای حذف فضای سفید اضافی از متن در فایل‌های اکسل قبل از وارد کردن آنها به دیتابیس، می‌توانید از کتابخانه‌ها و ابزارهای مختلفی که برای کار با فایل‌های اکسل در زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف موجود است، استفاده کنید. به عنوان مثال، در زبان C#‎‎‎‎ و با استفاده از کتابخانه EPPlus می‌توانید این کار را انجام دهید. در ادامه نحوه حذف اینتر از رکوردها در یک ستون مشخص در یک فایل اکسل با C#‎‎‎‎ و کتابخانه EPPlus را نشان می‌دهیم. نصب کتابخانه EPPlus اگر نصب نشده است. می‌توانید از NuGet Package Manager در ویژوآل استودیو استفاده کنید. استفاده از کد زیر برای حذف اینتر از متن در یک ستون خاص:


    using OfficeOpenXml;


    // مسیر فایل اکسل
    string filePath = "مسیر_فایل_اکسل.xlsx";


    // نام شیت مورد نظر
    string sheetName = "نام_شیت";


    // نام ستون مورد نظر که می‌خواهید از آن اینترها را حذف کنید
    string columnName = "نام_ستون";


    using (var package = new ExcelPackage(new FileInfo(filePath)))
    {
    var worksheet = package.Workbook.Worksheets[sheetName];
    var startRow = worksheet.Dimension.Start.Row;
    var endRow = worksheet.Dimension.End.Row;


    for (int row = startRow; row <= endRow; row++)
    {
    var cell = worksheet.Cells[row, worksheet.Cells[row, columnName].Start.Column];
    if (cell.Text.Contains("\n"))
    {
    // حذف اینترها از متن سلول
    cell.Text = cell.Text.Replace("\n", "");
    }
    }


    // ذخیره تغییرات
    package.Save();
    }
    لطفاً مسیر فایل اکسل، نام شیت، و نام ستون مورد نظر را با مقادیر واقعی خود جایگزین کنید. این کد تمام رکوردهای ستون مورد نظر را پیمایش کرده و اینترها را از آنها حذف می‌کند. سپس تغییرات را در فایل اکسل ذخیره می‌کند.

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    سلام
    من فایل اکسل به دیتابیس با استفاده از TableType ایمپورت میکنم
    گاها رکورد های متن فارسی دارای اینتر هستند چطور میتونم زمان درج اکسل ابن اینتر ها حذف کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. ساخت دیتابیس در سه پورت
    نوشته شده توسط diba_gh در بخش Oracle
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1395, 12:02 عصر
  2. ایمپورت در دیتابیس
    نوشته شده توسط parniaznet در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1394, 01:45 صبح
  3. ایمپورت کردن دیتابیس در سرور
    نوشته شده توسط zahra-j در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 17:50 عصر
  4. ذخیره تصویر در دیتابیس یا در پوشه کنار دیتابیس؟
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 13:33 عصر
  5. مشکل در انتقال دیتابیس به پوشه دیگر
    نوشته شده توسط ali_autumnal در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •