نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Question مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

    با سلام خدمت دوستان.

    بنده قصد دارم اطلاعات داخل یک گرید رو بفرستم به Stimulsoft Report .

    مشکلم اینه وقتی که از دستور simReport.Show استفاده میکنم ارور زیر رو میده.

    System.Exception: 'error CS1705: Assembly 'Stimulsoft.Dashboard, Version=2023.1.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' uses 'Stimulsoft.Report, Version=2023.1.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' which has a higher version than referenced assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2023.1.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a'error CS1705: Assembly 'Stimulsoft.Dashboard, Version=2023.1.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' uses 'Stimulsoft.Base, Version=2023.1.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' which has a higher version than referenced assembly 'Stimulsoft.Base, Version=2023.1.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a'error CS1705: Assembly 'Stimulsoft.Dashboard, Version=2023.1.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' uses 'Stimulsoft.Data, Version=2023.1.8.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' which has a higher version than referenced assembly 'Stimulsoft.Data, Version=2023.1.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a'warning CS1684: Reference to type 'Stimulsoft.Base.Json.Linq.JObject' claims it is defined in 'c:\Users\Ali_Khomnai\Documents\Visual Studio 2022\Projects\Accounting\Accounting.App\bin\Debug\ Stimulsoft.Base.dll', but it could not be foundwarning CS1684: Reference to type 'Stimulsoft.Base.Json.Linq.JObject' claims it is defined in 'c:\Users\Ali_Khomnai\Documents\Visual Studio 2022\Projects\Accounting\Accounting.App\bin\Debug\ Stimulsoft.Base.dll', but it could not be found

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

    با سلام خدمت دوستان.

    کسی از دوستان راه حل این مشکل رو بلد نبود؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

    سلام
    کدها ی چاپ رو بزارید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

    سلام ضمن قبولی طاعات و عبادات دوست عزیز Stimulsoft.Base.dll ببین داخل پروژه ات وجود دارد؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام ضمن قبولی طاعات و عبادات دوست عزیز Stimulsoft.Base.dll ببین داخل پروژه ات وجود دارد؟
    بله موجود هست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: مشکل در زمان چاپ اطلاعات در stimulsoft Report

    این خطا مربوط به نسخه‌های مختلف کتابخانه‌های Stimulsoft است که در پروژه‌ی شما استفاده شده‌اند. خطا به دلیل این است که Assembly `Stimulsoft.Dashboard` در نسخه `2023.1.8.0` از Assembly `Stimulsoft.Report` و `Stimulsoft.Base` و `Stimulsoft.Data` در همان نسخه وابستگی دارند، اما در پروژه‌ی شما از نسخه‌های پایین‌تر آن‌ها استفاده شده است. این باعث می‌شود که اجرای برنامه با مشکل روبرو شود.


    برای رفع این مشکل، می‌توانید نسخه‌های مطابق با خطا را بر روی سیستم خود نصب کنید و یا نسخه‌های جدیدتری از کتابخانه‌های Stimulsoft را در پروژه‌ی خود استفاده کنید.


    در مورد اخطارهای `warning CS1684` نیز این خطا بیان می‌کند که مرجع به نوع `Stimulsoft.Base.Json.Linq.JObject` در فایل `Stimulsoft.Base.dll` یافت نشد. این مشکل می‌تواند به دلیل راه‌اندازی ناصحیح کتابخانه‌های Stimulsoft در پروژه شما باشد و برطرف شدن آن نیاز به بررسی تنظیمات پروژه دارد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1402, 07:02 صبح
  2. سوال: گذاشتن مانده از صفحه قبل در stimulsoft report
    نوشته شده توسط matiye در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1399, 13:53 عصر
  3. ارور در گزارش گیری با stimulsoft report
    نوشته شده توسط aryadev در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1395, 13:41 عصر
  4. مشکل در گزارش stimulsoft report
    نوشته شده توسط aryadev در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1395, 01:13 صبح
  5. حرفه ای: اشکال در گزارش گیری با stimulsoft report در فایر فاکس و کروم
    نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 10:37 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •