نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ویرایش یک Entity که به تازگی ویرایش شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    مشکل در ویرایش یک Entity که به تازگی ویرایش شده

    سلام وقت بخیر

    یک پروژه WPF .NET7 و با EF Core 7 و البته Unit Of Work و Repository Pattern در حال توسعه است . یک مشکل عجیب داریم اینکه: وقتی یک رکورد از هر جدولی رو ویرایش میکنیم، اگر مجدد همون رکورد ادیت کنیم ، خطا میده و اجازه ویرایش نمیده.

    انگار یکجای در wpf ، این مقادیر نگهداشته میشن و در حافضه باز می مانه

    متن خطا اینه:


    The instance of entity type 'Category' cannot be tracked because another instance with the same key value for {'Id'} is already being tracked. When attaching existing entities, ensure that only one entity instance with a given key value is attached. Consider using 'DbContextOptionsBuilder.EnableSensitiveDataLoggin g' to see the conflicting key values


    ممنون میشم اگه کسی این مشکل رو بتونه حل کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در ویرایش یک Entity که به تازگی ویرایش شده

    چند روزه درگیر این مشکل هستم .

    ماشالا این سایت خیر داره ، هرچند اولش از این سایت برنامه نویسی یاد گرفتم ( البته ادعایی ندارم ).

    مشکل رو پیدا کردم :

    باید از قطعه کد زیر استفاده کرد

    _context.ChangeTracker.Clear();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انجام 4 عمل اصلی ثبت حذف و ویرایش و جستجو در wpf entity
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1396, 12:31 عصر
  2. سوال: مشکل در ذخیره تصاویر با Entity
    نوشته شده توسط rezaAcc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1395, 15:08 عصر
  3. مبتدی: اضافه، ویرایش، حذف و نمایش در MVC 4 با ENtity
    نوشته شده توسط karimi5555 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1392, 09:59 صبح
  4. مبتدی: چگونه با Entity چهار عمل اضافه ، حذف ، ویرایش و نمایش رو انجام بدم؟
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1392, 09:58 صبح
  5. سوال: ویرایش با Entity
    نوشته شده توسط NeDa Gholami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •