نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خطا در Transaction

  1. #1

    خطا در Transaction

    با سلام

    من از EF برای ذخیره داده ها استفاده میکنم و همچنین توی کد از DbTransaction جهت کنترل Transcation استفاده شده اما ارور زیر را میدهد:
    SqlConnection does not support parallel transactions


    راهکار استفاده از کلاس بالا جهت کنترل تراکنشها چیست؟ توی اینترنت سرچ زدم اما چیزی پیدا نکردم

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    همون ارور رو میده. کد من اینه :
    کد HTML:
    try
                {
                    database.Connection.Open();
                    var transaction = database.Connection.BeginTransaction();
                    DatabaseModel.tbl_Person psn = new DatabaseModel.tbl_Person()
                    {
                        firstName = txtName.Text.Trim(),
                        lastName = txtFamily.Text.Trim(),
                        nationalNumber = int.Parse(txtNationalID.Text.Trim())
                    };
                    database.tbl_Persons.InsertOnSubmit(psn);
                    database.SubmitChanges();
                    
                    transaction.Rollback();
                }
                catch (Exception exp)
                {
                    MessageBox.Show(exp.Message);
                }

    من میخوام کلا رول بک کنه. ولی ارور میده

  4. #4

    نقل قول: خطا در Transaction

    سلام
    طبق لینک زیر :

    C#‎ - When does "SqlConnection does not support parallel transactions" happen? - Stack Overflow

    این اتفاق زمانی میافته که قبل از اینکه connection ای که باهاش transaction میکنید را commit نکرده باشین و بعدش بیاین از همون شیِ connection ، متد BeginTransaction را فراخونی کنین و کلا transaction ئه جدیدی را انجام بدید .
    فرضا ممکنه در یک یا حتی چند نخ مجزا ، این کار را انجام داده باشین و متد BeginTransaction را فراخوانی کرده باشین .

  5. #5

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط shahrabiamir مشاهده تاپیک
    همون ارور رو میده. کد من اینه :
    ...
    من میخوام کلا رول بک کنه. ولی ارور میده
    چرا؟!
    رول بک بایست در catch (بعذ از وقوع استثنا) باشه.

  6. #6

    نقل قول: خطا در Transaction

    کد رو تغییر دادم ولی همون ارور رو میده:
    database.Connection.Open();
    var transaction = database.Connection.BeginTransaction();
    try
    {
    DatabaseModel.tbl_Person psn = new DatabaseModel.tbl_Person()
    {
    firstName = txtName.Text.Trim(),
    lastName = txtFamily.Text.Trim(),
    nationalNumber = int.Parse(txtNationalID.Text.Trim())
    };
    database.tbl_Persons.InsertOnSubmit(psn);
    database.SubmitChanges();
    transaction.Commit();
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show(exp.Message);
    transaction.Rollback();
    }
    database.Connection.Close();


  7. #7

    نقل قول: خطا در Transaction

    قبلش از شی database استفاده کردید؟

  8. #8

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    قبلش از شی database استفاده کردید؟
    خیر. شی دیتابیس را در بیرون از متد ساختم و اولین بار که کلیک میکنم ارور میده

  9. #9

    نقل قول: خطا در Transaction

    یک پروژه تستی با کد مشابه بسازید و اگر همین خطا رو داد، پروژه رو بزارید اینجا بررسیش کنیم.

  10. #10

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یک پروژه تستی با کد مشابه بسازید و اگر همین خطا رو داد، پروژه رو بزارید اینجا بررسیش کنیم.

    https://uupload.ir/view/windowsformsapp1_lzrx.zip/

  11. #11

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط shahrabiamir مشاهده تاپیک
    توی پروژه از linq to sql استفاده کردید نه ef


    توی ef وقتی از متد savechanges استفاده کنید، خودش از تراکنش استفاده خواهد کرد
    Entity Framework Transaction - Learn How it Works with SaveChanges

  12. #12

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    توی پروژه از linq to sql استفاده کردید نه ef


    توی ef وقتی از متد savechanges استفاده کنید، خودش از تراکنش استفاده خواهد کرد
    Entity Framework Transaction - Learn How it Works with SaveChanges
    ADO.NET و LINQ to SQL چطور ؟
    من از ADO.NET هم استفاده میکنم همین ارور رو میده

  13. #13

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط shahrabiamir مشاهده تاپیک
    ADO.NET و LINQ to SQL چطور ؟
    من از ADO.NET هم استفاده میکنم همین ارور رو میده
    کسی نیست جواب بده؟

  14. #14

    نقل قول: خطا در Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط shahrabiamir مشاهده تاپیک
    ADO.NET و LINQ to SQL چطور ؟
    من از ADO.NET هم استفاده میکنم همین ارور رو میده
    سلام
    خیلی سئوال تون را خلاصه و بدون بسیاری از جزئیات مورد نیاز مطرح میکنید .
    بنابراین کسی هم که قصد جواب دادن هم داشته باشه ، اطلاع چندانی از مشکل تون نداره که بخواد جواب بده .
    دادن کد کامل ، حداقل چیزی هست که باید داده بشه .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای uncommittable transaction id setected at the end of the batch the transaction is rolles back
    نوشته شده توسط mahyarfaq در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1394, 17:15 عصر
  2. جلوگیری از افزایش Transaction Log
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1391, 18:29 عصر
  3. حرفه ای: transaction ها سمت کد #C
    نوشته شده توسط az.heidarzadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 09:17 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 11:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •