نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

  1. #1

    Question بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    سلام
    پروژه ای دارم با سه تا فرم
    تو فرم سوم دکمه ای هست که میره به فرم اول
    در واقع باید فرم 2 و 3 بسته بشه که فرم 1 Active بشه
    ولی هر چقدر گشتم و امتحان کردم نشد، کسی راه حلی داره؟
    خیلی ضروریه...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط A.Hazratzad مشاهده تاپیک
    سلام
    پروژه ای دارم با سه تا فرم
    تو فرم سوم دکمه ای هست که میره به فرم اول
    در واقع باید فرم 2 و 3 بسته بشه که فرم 1 Active بشه
    ولی هر چقدر گشتم و امتحان کردم نشد، کسی راه حلی داره؟
    خیلی ضروریه...
    به نام خدا، سلام.
    بجای 3تا فرم 3 تا userControl و یک فرم با یک Panel که بشه با کلید UserControl ها رو برای Panel تغییر داد.

    userCotrol1 Page1 = new UserControl1;
    Page1.Dock = Fill;
    this.panel1.Controls.Clear();
    this.Panel1.Controls.Add(Page1);
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : سه شنبه 08 فروردین 1402 در 10:12 صبح

  3. #3

    نقل قول: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    به نام خدا، سلام.
    بجای 3تا فرم 3 تا userControl و یک فرم با یک Panel که بشه با کلید UserControl ها رو برای Panel تغییر داد.

    userCotrol1 Page1 = new UserControl1;
    this.panel1.Controls.Clear();
    this.Panel1.Controls.Add(Page1);
    ممنونم، حرف شما درست
    ولی من سه تا فرم سنگین دارم که متاسفانه نمی تونم تغییرشون بدم...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط A.Hazratzad مشاهده تاپیک
    ممنونم، حرف شما درست
    ولی من سه تا فرم سنگین دارم که متاسفانه نمی تونم تغییرشون بدم...
    بعضی وقت ها تغییر حتی کلی لازمه کار برنامه نویسیه تا بشه یک خروجی بی نقص داشت.
    البته شما می تونید اشیاء فرم ها رو با Copy/paste به UserControl ها منتقل کنید، همچنین کدها رو.
    هر چه کار با برنامه سریعتر و ساده تر باشه کاربر پسند تر خواهد بود.
    البته این نظر منه.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : سه شنبه 08 فروردین 1402 در 10:49 صبح

  5. #5

    نقل قول: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    سلام حتی لازم به Copy/paste هم نیست برید تو کد برنامه بالا که نشوته :Form عوض کنید به جای فرم بنویسید UserControl

  6. #6

    نقل قول: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط A.Hazratzad مشاهده تاپیک
    سلام
    پروژه ای دارم با سه تا فرم
    تو فرم سوم دکمه ای هست که میره به فرم اول
    در واقع باید فرم 2 و 3 بسته بشه که فرم 1 Active بشه
    ولی هر چقدر گشتم و امتحان کردم نشد، کسی راه حلی داره؟
    خیلی ضروریه...
    دقیقا مشکلتون چیه؟ فقط کافیه فرم سه رو Hide کنید و فرم یک رو نمایش بدین
    form3.Hide();
    var form1 = new Form1();
    form1.Show();


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: بستن همزمان دو فرم و باز شدن یه فرم دیگه در ویندوز فرم

    به نظر من شما باید یک کلاس استاتیک global تعریف کنین و همون ابتدای اجرای برنامه هر 3 فرم رو نمونه سازی کنین ، بعدش فقط فرم ها رو Show و Hide کنین ، نه اینکه در اسکوپ Local نمونه سازی کنین ، اینجوری کنترلی روش ندارین

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان از مرورگر ویندوز در ویژوال بیسیک استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط mtn677 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 15:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •