نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ترکیب چند صفحه Htm

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MOHSEN731
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    147

    ترکیب چند صفحه Htm

    با سلام :

    آیا می توان چند صفحه سایت را هر کدام جداگانه در یک فایل htm قرار داد و با کدی آن ها را به هم متصل کرد مثلا من می خواهم بالای صفحه سایت که شامل عنوان و آرم سایت است را در یک فایل header.htm و وسط سایت که شامل مطالب سایت است را در یک فایل text.htm و پایین سایت که شامل مطالب پایانی صفحه مثل حق کپی رایت می باشد را در یک فایل footer.htm ذخیره کنم و چون دو فایل header.htm , footer.htm در سایت تغییر نمی کند با تغییر مطالب فایل text.htm همگی با هم نمایش دهد . ممنون .

    یک چیزی شبیه به این :

    header.htm >
    ---------- >
    Text.htm < Home.htm
    ---------- >
    Footer.htm >

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    بله دوست عزیز شما میتونید همچین کاری رو انجام بدین
    بهترین راه این هست که یک مرتبه کل اونچه که میخواین تو صفحه چیده شود رو تویه صفحه بچینید ( منظور header , footer) سپس قسمت header رو برداری و داخل یه فایل txt بذار و footer رو هم همین طور بعد همون جایی که میخوای
    این کدهای مربوطه تو صفحه بشیند رو با دستور
    <!--#include file = "includes/header.txt" -->

    به صفحه اصلی اضافه میکنی
    <html>
    <body>
    <!--#include file = "includes/header.txt" -->
    welcom to site
    </body>
    <html/>


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MOHSEN731
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    147
    ممنون مشکل حل شد :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MOHSEN731
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    147
    خانم تفریشی جواب نداد ، وقتی فایل index.htm و footer.txt,header.txt را ذخیره می کنم بعد در هنگام لود شدن index.htm اطلاعات آن دو فایل در صفحه نمایش داده نمی شود مشکل از چیست ؟ :roll: :roll:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    ببخشید باید شما صفحه رو با پسوند asp ذخیره کنید
    نممونه رو براتون فرستادم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MOHSEN731
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    147
    در ASP جواب داد آیا کد معادل <!--#include file = "includes/header.txt" --> برای html یا java وجود دارد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •