نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چه طوری باید فرم ها را در MVVM بست و مجددا باز کرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    چه طوری باید فرم ها را در MVVM بست و مجددا باز کرد

    سلام وقت بخیر
    مشکلی که بنده در MVVM دارم اینه که در WPF این اجازه که یک فرمی که بسته شده رو نمیشه دوباره باز کرد ، مگر نمونه جدیدی ازش بسازیم.

    چه طور میشه یه فرم رو زمانی که کاربر می بنده ( به هر روشی ) از بستن اون جلوگیری و فقط اون رو hide کنیم

    در رویداد Closing فرم ها کمک گرفتم با قطعه کد زیر ، ولی نتیجه ای نداشت


    var result = MessageBox.Show("Really close?", "Warning", MessageBoxButton.YesNo);
    if (result != MessageBoxResult.Yes)
    {
    e.Cancel = false;
    this.Hide();
    }

  2. #2

    نقل قول: چه طوری باید فرم ها را در MVVM بست و مجددا باز کرد

    سلام
    e.Cancel را باید true کنید . نه false .
    و همچنین
    this.Visibility = Visibility.Hidden

    اگر پروپرتی Window.Visibility در رویداد Window.Closing کار نکرد (نمیدونم ، تست نکردم) ، در یک رویداد دیگه ای که مد نظرتون هست ، جابجا کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چه طوری باید فرم ها را در MVVM بست و مجددا باز کرد

    ممنون بزرگوار ، اینطوری درست شد


    var result = MessageBox.Show("Really close?", "Warning", MessageBoxButton.YesNo);
    if (result == MessageBoxResult.Yes)
    {
    e.Cancel = true;
    _viewModel.ClearModel();
    this.Visibility = Visibility.Hidden;
    }
    else if (result == MessageBoxResult.No)
    {
    e.Cancel = true;
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1394, 10:36 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 مهر 1393, 22:53 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 تیر 1393, 17:42 عصر
  4. درخواست اضافه کردن بخش MVVM
    نوشته شده توسط yavar00111 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 10:41 صبح
  5. مثال از mvvm كه به زبان vb.net نوشته شده است
    نوشته شده توسط مسعود رسائي در بخش Silverlight
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •