نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

  1. #1

    redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

    سلام من یک کد جاوا اسکریپت دارم که کار کردش به این صورت هست که یک فرم html دارم که شامل یک input و یک دکمه هست. اگر کادر input خالی باشد بعد از زدن دکمه، کاربر به صفحه "error.html" منتقل میشود. اگر نام دایرکتوری وارد شود ولی دایرکتوری به آن نام وجود نداشته باشد کاربر به صفحه "error2.html" منتقل خواهد شد. اما یک مشکل وجود دارد. اگر نام دایرکتوری وجود داشته باشد (مثل 333)، کاربر باید بعد از زدن دکمه به دایرکتوری 333 هدایت می شود ولی اینطور نیست و در عوض، صفحه "error2.html" دوباره نشان می دهد. آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟ ممنون<br>


    <form action="javascript:void(0)" name="f1" onsubmit="jump();">
    <input type="text" name="k1" value="" placeholder="Enter the name of the directory"/>
    <input id="submit" type="submit" name="s1" value="check">
    </form>

    <script>
    function jump() {
    var directory = document.f1.k1.value.trim();
    if (directory === "") {
    window.location.href = 'error.html';
    document.f1.k1.focus();
    return;
    }
    var xhttp = new XMLHttpRequest();
    xhttp.onreadystatechange = function() {
    if (this.readyState == 4) {
    if (this.status == 200) {
    window.location.href = directory;
    } else {
    window.location.href = 'error2.html';
    }
    }
    };
    xhttp.open("HEAD", directory, true);
    xhttp.send();
    }
    </script>
    آخرین ویرایش به وسیله flat_00 : سه شنبه 05 اردیبهشت 1402 در 20:10 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

    نقل قول نوشته شده توسط flat_00 مشاهده تاپیک
    سلام من یک کد جاوا اسکریپت دارم که کار کردش به این صورت هست که یک فرم html دارم که شامل یک input و یک دکمه هست. اگر کادر input خالی باشد بعد از زدن دکمه، کاربر به صفحه "error.html" منتقل میشود. اگر نام دایرکتوری وارد شود ولی دایرکتوری به آن نام وجود نداشته باشد کاربر به صفحه "error2.html" منتقل خواهد شد. اما یک مشکل وجود دارد. اگر نام دایرکتوری وجود داشته باشد (مثل 333)، کاربر باید بعد از زدن دکمه به دایرکتوری 333 هدایت می شود ولی اینطور نیست و در عوض، صفحه "error2.html" دوباره نشان می دهد. آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟ ممنون<br>


    <form action="javascript:void(0)" name="f1" onsubmit="jump();">
    <input type="text" name="k1" value="" placeholder="Enter the name of the directory"/>
    <input id="submit" type="submit" name="s1" value="check">
    </form>

    <script>
    function jump() {
    var directory = document.f1.k1.value.trim();
    if (directory === "") {
    window.location.href = 'error.html';
    document.f1.k1.focus();
    return;
    }
    var xhttp = new XMLHttpRequest();
    xhttp.onreadystatechange = function() {
    if (this.readyState == 4) {
    if (this.status == 200) {
    window.location.href = directory;
    } else {
    window.location.href = 'error2.html';
    }
    }
    };
    xhttp.open("HEAD", directory, true);
    xhttp.send();
    }
    </script>
    How To Redirect to Another Webpage (w3schools.com)

  3. #3

    نقل قول: redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام. میشه بفرمایید اشکال کدی که من بالا گذاشتم چیه؟ همه چیز به نظر خوب کار میکنه. فقط اگر دایرکتوری وجود داشته باشه با نوشتن اسمش قاعدتا باید window.location.href = directory; رو اجرا کنه ولی بخش else رو اجرا میکنه یعنی window.location.href = 'error2.html'; نمایش داده میشه در صورتی که باید مثلا پوشه 333 رو نشون بده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

    سلام و روز خوش

    منطق کد ظاهرا باید درست باشه و اشکالی دیده نمیشه.

    ولی بشرط این که اون <b></b> رو از action بردارین!
    فکر کنم موقع کپی کردن کد، فرمت اون هم کپی شده: "javascript:void(0)"

  5. #5

    نقل قول: redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش

    منطق کد ظاهرا باید درست باشه و اشکالی دیده نمیشه.

    ولی بشرط این که اون <b></b> رو از action بردارین!
    فکر کنم موقع کپی کردن کد، فرمت اون هم کپی شده: "javascript:void(0)"
    انجام دادم نشد حتی xhttp.open("HEAD", directory, true); رو به xhttp.open("HEAD", directory.toString(), true); تغییر دادم باز کار نکرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: redirect به دایرکتوری با وارد کردن نام آن

    شاید فقط فایل رو در مرورگر باز میکنین.
    این کد شما برای این که درست اجرا بشه لازم هست که فایل ها روی وب سرور باشه.
    ظاهر کد مشکلی نداره.

    -----
    دلیل خاصی هست که از این روش استفاده میکنین؟
    چون راه های ساده تر هم هست، بخصوص اگر فولدرهای شما ثابت باشن.
    اگر هم اسامی و تعداد اونها متغییر هست، معمولا یعنی وب پیج شما سمت سرور ساخته میشه و اونجا هم کار راحت هست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 08:04 صبح
  2. سوال: نحوه استفاده از توابع جاوا اسکریپت در Respose.Redirect
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 21:40 عصر
  3. آموزش: کلاسی به جای response.redirect با توانایی انتقال به صورت popup و ...
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 21:49 عصر
  4. redirect به صفحه قبل بدون reset شدن محتوای فرم
    نوشته شده توسط ealvandi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 00:19 صبح
  5. redirect
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •