نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: برنامه نویسی با ArcْGIS

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94

    برنامه نویسی با ArcْGIS

    خدمت دوستان سلام عرض شد.
    کسی اینجا برنامه نویسی ArcGIS بلد هست ؟ اگه کسی تا حالا این کارو کرده خواهش می کنم به ما هم یاد بده یا اگه منبع فارسی یا انگلیسی کسی سراغ داره لطف کنه به ما هم بده. خیلی ممنون میشم.

  2. #2
    سلام
    منم کمی با ArcView کار کرده ام، البته نمیدانم شما دقیقاً دنبال چه کاربردی از آن هستید.
    لطفاً توضیحات بیشتری در این مورد بدهید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    برای برنامه نویسی با ArcGIS باید بسته مربوطه را نصب کنید بعد می توانید از توابع لازم استفاده کنید، البته Engine مربوط به این نرم افزار وجود داره که تجاری است و باید خریداری شود. منبع فارسی وجود ندارد (شاید هم من پیدا نکردم) اما در خود CD مربوط به این نرم افزار یک Help برای Developer ها بصورت Pdf وجود دارد که می تواند به شما کمک کند.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    من الان حدود یک سال و نیمه همین کار رو انجام می دم و مطمئنم هیچ منبع فارسی براش نیست (گشتم نبود نگرد نیست )
    همونطور که دوستمون گفتن ArcEngine باید خریداری بشه
    شما فقط می تونید از ArcObjects استفاده کنید (Developer kit رو نصب کنید)
    بهمین دلیل واسه اجرای برنامتون قبلش باید اونو رو سیستم مقصد قرار داده باشید

  5. #5
    البته من یک منبع فارسی برای آن سراغ دارم. کتاب آموزش ArcGis نوشته آقای دکتر تی تی دژ - البته الان انتشارات را به خاطر نمی آورم.

  6. #6
    بهتره به جای سئوالات کلی ، آستین ها رو بالا بزنی و درگیر پروژه ات بشی و سئوالاتت رو اینجا مطرح کنی تا دوستان به اندازه تجربه ودانش خودشون بهت کمک کنند.
    ضمنا به شخصه ابزارهای AutoDesk رو برای یک GIS Application ترجیح میدم ! (عرض کردم ترجیح میدم ، پس کل کل نکنید) سئوالی داشتی بپرس ! خوش باشی !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط h.moghany مشاهده تاپیک
    البته من یک منبع فارسی برای آن سراغ دارم. کتاب آموزش ArcGis نوشته آقای دکتر تی تی دژ - البته الان انتشارات را به خاطر نمی آورم.
    دوست عزیز اون کتاب فقط چند مثال جهت آشنایی ذکر کرده و خیلی کاربردی نیست

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی. بنده بعد از اینکه این پست رو زدم حدود چند روزی صبر کردم که شاید کسی جواب بده ولی پستم از صفحه اول رفت به صفحه سوم یا چهارم من تقریبا نا امید شده بودم ولی الان بعد از مدتها می بینم کسی پیدا شده که پست منو جواب بده. از همه شما خیلی سپاسگذارم.
    کتاب تی تی دژ اصلا تو این زمینه قابل استفاده نیست. تقریبا اپراتوری خود ArcGIS رو یاد می ده.
    من اون فایل PDF رو که می گید دارم و یه نگاهی هم به اون انداختم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.( شاید از تنبلی یا شاید هم از اینکه تابحال همچین کاری نکردم ).
    در مورد اتودسک هم یک کتاب بیرون هست که با برنامه نویسی VBA هست. ولی متاسفانه من یک مشکلی که دارم اینه که من اصلا VB بلد نیستم وگرنه خود ArcGIS داخلش VB داره. من فقط یه خورده C#‎بلدم.
    منظور من نوشتن یه برنامه جدا از ArcGIS نیست.
    من منظورم از برنامه نویسی برای ARCGIS اینه که برنامه هایی که داخل VBA نوشته میشه رو با #C بنویسم. یعنی به صورت یه DLL بیارم و تو یکی از منو ها ازش استفاده کنم.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    حالا مشکل من اینه که من یکسری منحنی یا پلی لاین دارم که پشت سر هم هستن ولی تکه تکه هستن ارتفاع اینها هم با هم فرق می کنه ( منحنی میزان ) می خوام برنامه ای بنویسم که خودش بیاد پلی لاینهایی رو که دارای ارتفاع یکسان هستن و پشت سر هم هستن رو پیدا کنه و با هم Merge کنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید که چجوری این برنامه رو بنویسم. البته ترجیحا با #C

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    در ضمن یادم رفت بگم ... من این ArcObjects رو چطوری می تونم تهیه کنم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط mehdik76 مشاهده تاپیک
    در ضمن یادم رفت بگم ... من این ArcObjects رو چطوری می تونم تهیه کنم ؟
    موقع نصب ArcGIS با انتخاب گزینه DeveloperKit

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    Red face

    نقل قول نوشته شده توسط mehdik76 مشاهده تاپیک
    حالا مشکل من اینه که من یکسری منحنی یا پلی لاین دارم که پشت سر هم هستن ولی تکه تکه هستن ارتفاع اینها هم با هم فرق می کنه ( منحنی میزان ) می خوام برنامه ای بنویسم که خودش بیاد پلی لاینهایی رو که دارای ارتفاع یکسان هستن و پشت سر هم هستن رو پیدا کنه و با هم Merge کنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید که چجوری این برنامه رو بنویسم. البته ترجیحا با #C
    نسخه های فعلی Arc که C#‎ رو قبول نمی کنه
    اگه نخوای VBA یاد بگیری باید صبر کنی تا علم پیشرفت کنه !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    Red face

    نقل قول نوشته شده توسط mehdik76 مشاهده تاپیک
    حالا مشکل من اینه که من یکسری منحنی یا پلی لاین دارم که پشت سر هم هستن ولی تکه تکه هستن ارتفاع اینها هم با هم فرق می کنه ( منحنی میزان ) می خوام برنامه ای بنویسم که خودش بیاد پلی لاینهایی رو که دارای ارتفاع یکسان هستن و پشت سر هم هستن رو پیدا کنه و با هم Merge کنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید که چجوری این برنامه رو بنویسم. البته ترجیحا با #C
    نسخه های فعلی Arc که C#‎ رو قبول نمی کنه
    اگه نخوای VBA یاد بگیری باید صبر کنی تا علم پیشرفت کنه !

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    نسخه های فعلی Arc که C#‎ رو قبول نمی کنه
    اگه نخوای VBA یاد بگیری باید صبر کنی تا علم پیشرفت کنه !
    با استفاده از ابزارهای Autodesk به هر زبانی از جمله #C می تونی برنامه نویسی کنی و یک برنامه بدون وابستگی به محیط های نگارش نقشه رو ایجاد کنی همچنین نیازی نیست منتظر پیشرفت علم باشی !

  15. #15
    سایت خوبی هستش مطالب خوبی هم داره http://www.esri.com/news/releases/07...uild_apps.html

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    نسخه های فعلی Arc که C#‎ رو قبول نمی کنه
    اگه نخوای VBA یاد بگیری باید صبر کنی تا علم پیشرفت کنه !

    پس این اسکریپت هایی که با C#‎ می نویسن و تو سایت Esri هست رو چجوری می نویسن ؟

    در ضمن موقع نصب ArcGIS من چیزی به اسم DeveloperKit ندیدم. میشه دقیقا بگید کجاست ؟

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    پس اون برنامه هایی که با C#‎ نوشته شده و تو سایت Esri هست رو چجوری نوشتن ؟

    در ضمن من موقع نصب ArcGIS چیزی به اسم DeveloperKit ندیدم. میشه دقیقا بگید کجاست ؟
    من از ArcGIS9.2 استفاده می کنم.

    اینم بگم که من مشکلی برای یادگیری VB ندارم فقط مشکل اینه که بخوام VB یاد بگیرم باید یک سال دیگه برای پرو‍ژه ام صبر کنم

  18. #18
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    دوست عزیز، ما کل پروژه خود را با C#‎ نوشتیم و مشکلی هم نداشتیم . تنها مشکل ما این بود که باید برای استفاده از آن کل نرم افزار را نصب می کردیم.بعد از نصب آن می توانید با اضافه کردن Reference های مربوطه به پروژه خود براحتی از آن استفاده کنید

    using ESRI.ArcGIS.*
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، ما کل پروژه خود را با C#‎ نوشتیم و مشکلی هم نداشتیم . تنها مشکل ما این بود که باید برای استفاده از آن کل نرم افزار را نصب می کردیم.بعد از نصب آن می توانید با اضافه کردن Reference های مربوطه به پروژه خود براحتی از آن استفاده کنید

    using ESRI.ArcGIS.*
    این که استفاده از ArcObjects هستش و خود من هم یک سال و نیمه تو همین زمینه کار می کنم
    من اون مطلب رو در جواب دوستانی نوشتم که گویا می خواستن داخل خود ArcGIS یه سری functionality پیاده کنن
    این بار روشنتر بگم :
    داخل ArcGIS برنامه نویسی با VBA (نه VB)
    بیرون ArcGIS برنامه نویسی به کمک ArcObjects (یعنی همون using Esri.ArcGIS) و با خیلی زبانها مثل C#‎ , C++‎ , VB.Net و ....

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط mehdik76 مشاهده تاپیک
    پس اون برنامه هایی که با C#‎ نوشته شده و تو سایت Esri هست رو چجوری نوشتن ؟

    در ضمن من موقع نصب ArcGIS چیزی به اسم DeveloperKit ندیدم. میشه دقیقا بگید کجاست ؟
    من از ArcGIS9.2 استفاده می کنم.

    اینم بگم که من مشکلی برای یادگیری VB ندارم فقط مشکل اینه که بخوام VB یاد بگیرم باید یک سال دیگه برای پرو‍ژه ام صبر کنم
    "دقیقا" که والا چه عرض کنم...
    ولی با دومین CD نرم افزار ArcGIُS نصب میشه دیگه

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    فکر می کنم منظورتون همون گزینه Net Support. باشه که موقع نصب میاد.
    دست شما درد نکنه. بنده قانع شدم. فقط اگه ممکنه یه دو سه تا برنامه نمونه ای که با C#‎ نوشته شده رو بذارید تا بتونم با استفاده از اونها کم کم خودم راه بیفتم. ممنون از لطف همتون. ( اگه ممکن باشه یه خورده هم راجع به برنامه توضیح بدید که چی کار می کنه ؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •