نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال پیام به واتساپ با vb.net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    ارسال پیام به واتساپ با vb.net

    برای ارسال پیام به واتساپ میتوانید از کتابخانه آماده WattsAppApiNet از آدرس https://github.com/WhatsApp/Chat-API استفاده کنید

    Imports SystemImports System.Threading.Tasks
    Imports WhatsAppApi
    Imports WhatsAppApi.Account


    Module Module1
    Sub Main()
    Dim number As String = "شماره تلفن واتساپ"
    Dim nickname As String = "نام مستعار"
    Dim msg As String = "متن پیام"


    Dim wa As New WhatsApp(number, nickname, True)
    wa.Connect()


    Dim target As String = "شماره تلفن مقصد"
    Dim message As New WhatsAppApi.WhatsAppTextMessage(target, msg)
    wa.SendMessage(message)


    wa.Disconnect()
    End Sub
    End Module



  2. #2

    نقل قول: ارسال پیام به واتساپ با vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    برای ارسال پیام به واتساپ میتوانید از کتابخانه آماده WattsAppApiNet از آدرس https://github.com/WhatsApp/Chat-API استفاده کنید

    Imports SystemImports System.Threading.Tasks
    Imports WhatsAppApi
    Imports WhatsAppApi.Account


    Module Module1
    Sub Main()
    Dim number As String = "شماره تلفن واتساپ"
    Dim nickname As String = "نام مستعار"
    Dim msg As String = "متن پیام"


    Dim wa As New WhatsApp(number, nickname, True)
    wa.Connect()


    Dim target As String = "شماره تلفن مقصد"
    Dim message As New WhatsAppApi.WhatsAppTextMessage(target, msg)
    wa.SendMessage(message)


    wa.Disconnect()
    End Sub
    End Module


    صفحه موزد نظر وجود ندارد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ارسال پیام به واتساپ با vb.net

    تصحیح میکنم : ابتدا در Facebook Developers ثبت نام کنید . (https://developers.facebook.com/docs/whatsapp/api) برای ثبت برنامه خود و دریافت دسترسی به Business API باید مستندات را مطالعه نمایید . در این برنامه، باید ابتدا با استفاده از کلید دسترسی و توکن دسترسی، به حساب واتساپ خود متصل شوید. سپس با API و ارسال پارامترهای مورد نیاز، می‌توانید پیام خود را به واتساپ ارسال نمائید.

    Imports System.IO
    Imports System.Net
    Imports System.Text


    Public Class Form1


    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    ' آدرس API واتساپ Business را با جایگزینی مقدار INSTANCE و TOKEN مربوطه تعریف کنید.
    Dim url As String = "https://api.chat-api.com/instance<INSTANCE>/message?token=<TOKEN>"
    Dim request As HttpWebRequest = WebRequest.Create(url)
    request.Method = "POST"
    request.ContentType = "application/json"
    ' شماره تلفن و متن پیام را با جایگزینی مقدار PHONE_NUMBER و MESSAGE_BODY مربوطه تعریف کنید.
    Dim postData As String = "{""phone"": ""<PHONE_NUMBER>"",""body"": ""<MESSAGE_BODY>""}"
    Dim data As Byte() = Encoding.UTF8.GetBytes(postData)
    request.ContentLength = data.Length
    Dim stream As Stream = request.GetRequestStream()
    stream.Write(data, 0, data.Length)
    stream.Close()
    Dim response As HttpWebResponse = request.GetResponse()
    Dim reader As New StreamReader(response.GetResponseStream())
    Dim result As String = reader.ReadToEnd()
    MsgBox(result)
    End Sub

    End Class


    در این کد، باید مقادیر <INSTANCE>، <TOKEN>، <PHONE_NUMBER> و <MESSAGE_BODY> را با مقادیر مورد نظر خود جایگزین کنید. توجه: ارسال پیام های تبلیغاتی و هرزنامه مجاز نیست

    یا

    می‌توانید از کتابخانه‌های آماده برای اتصال به واتساپ از WART (WhatsApp Registration Tool) استفاده کنید برای استفاده از WART ابتدا باید آن را در Visual Studio نصب کنید. سپس با استفاده از کد زیر، می‌توانید پیام خود را به واتساپ ارسال کنید

    Imports WART
    Imports WART.Entities
    Imports WART.Enums


    Public Class Form1


    Private Async Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    ' شماره تلفن و متن پیام را با جایگزینی مقدار PHONE_NUMBER و MESSAGE_BODY مربوطه تعریف کنید.
    Dim phoneNumber As String = "<PHONE_NUMBER>"
    Dim message As String = "<MESSAGE_BODY>"
    ' یک شی از کلاس Registration با مسیر دایرکتوری WART را ایجاد کنید.
    Dim registration As New Registration("<WART_DIRECTORY_PATH>")
    ' با استفاده از تابع ConnectAsync، به واتساپ متصل شوید.
    Await registration.ConnectAsync()
    ' با استفاده از تابع SendMessageAsync، پیام مورد نظر به شماره تلفن مورد نظر ارسال شود.
    Await registration.SendMessageAsync(phoneNumber, message, MessageType.Text)
    ' با فراخوانی تابع Disconnect، از واتساپ قطع شود.
    registration.Disconnect()
    End Sub


    End Class



    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : سه شنبه 19 اردیبهشت 1402 در 00:25 صبح

  4. #4

    نقل قول: ارسال پیام به واتساپ با vb.net

    سلام .مقدور هست بصورت یک برنامه قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1402, 16:54 عصر
  2. حرفه ای ترین ربات ارسال پیام انبوه در واتساپ
    نوشته شده توسط bank118 در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1401, 14:18 عصر
  3. ارسال پیام در واتساپ بدون ذخیره شماره
    نوشته شده توسط idtop.ir در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1400, 22:16 عصر
  4. چگونگی ارسال پیام در واتساپ از طریق Sql
    نوشته شده توسط پوریا_م در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1400, 02:02 صبح
  5. سوال: ارسال پیام در واتساپ
    نوشته شده توسط karim.mashayekhi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1397, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •