نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ویدیو رو چگونه داخل برنامه بیاریم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Question ویدیو رو چگونه داخل برنامه بیاریم

    سلام دوستان
    عنوان سوال زیاد مرتبط نیست فکر کنم.

    من میخوام یک برنامه بسازم و توش عکس و ویدیو بیارم.

    بعدش باید تو ریسورس بیارم(که نمیخوام پوشه رو بدم به کاربر)

    سوالم اینه راهی هست که ویدیو رو جوری بیارم که در دسترس کاربر نباشه و فقط از تو برنامه بتونه به اون دسترسی نداشته باشه؟ (مثل بازی ها)

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    454

    نقل قول: ویدیو رو چگونه داخل برنامه بیاریم

    بله، شما می‌توانید فایل‌های ویدئویی و تصویری را به صورت embedded در برنامه‌ی خود قرار دهید. و برای دسترسی به این فایل در برنامه، باید از کدی مشابه زیر استفاده کنید


    byte[] videoBytes = Properties.Resources.MyVideoFile;

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: ویدیو رو چگونه داخل برنامه بیاریم

    با سلام و ممنون

    میشه بی زحمت یکم بیشتر توضیح بدید تو نت چیزی که به دردم بخوره پیدا نکردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    454

    نقل قول: ویدیو رو چگونه داخل برنامه بیاریم

    سلام برای رمزگذاری یک فایل ویدیویی، می‌توانید از الگوریتم رمزنگاری AES استفاده کنید. در این روش، با استفاده از یک کلید رمزنگاری، فایل ویدیویی رمزگذاری می‌شود و برای باز کردن آن، نیاز به کلید رمزنگاری دارید



    using System;
    using System.IO;
    using System.Security.Cryptography;
    using System.Windows.Forms;


    namespace FileEncryption
    {
    public partial class MainForm : Form
    {
    private byte[] key; // کلید رمزنگاری


    public MainForm()
    {
    InitializeComponent();
    }


    // انتخاب فایل برای رمزگذاری
    private void SelectFileButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (openFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    filePathTextBox.Text = openFileDialog.FileName;
    }
    }


    // رمزگذاری فایل ویدئویی با استفاده از الگوریتم AES
    private void EncryptVideoButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(filePathTextBox.Text))
    {
    MessageBox.Show("لطفا فایل ویدئویی را انتخاب کنید.", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    // باز کردن دیالوگ ذخیره فایل رمزگذاری شده
    if (saveFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    // تولید کلید رمزنگاری
    using (var aesAlg = Aes.Create())
    {
    aesAlg.GenerateKey();
    key = aesAlg.Key;
    }


    // رمزگذاری فایل ویدئویی و ذخیره در فایل جدید
    using (var aesAlg = Aes.Create())
    {
    aesAlg.Key = key;
    using (var cryptoStream = new CryptoStream(File.Create(saveFileDialog.FileName), aesAlg.CreateEncryptor(), CryptoStreamMode.Write))
    {
    using (var fileStream = File.OpenRead(filePathTextBox.Text))
    {
    fileStream.CopyTo(cryptoStream);
    }
    }
    }


    // نمایش پیام موفقیت‌آمیز بودن رمزگذاری و کلید رمزنگاری
    MessageBox.Show($"فایل ویدئویی با موفقیت رمزگذاری شد. کلید رمزنگاری: {Convert.ToBase64String(key)}", "موفقیت", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }


    // رمزگذاری فایل عکس با استفاده از الگوریتم AES
    private void EncryptImageButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(filePathTextBox.Text))
    {
    MessageBox.Show("لطفا فایل عکس را انتخاب کنید.", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    // باز کردن دیالوگ ذخیره فایل رمزگذاری شده
    if (saveFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    // تولید کلید رمزنگاری
    using (var aesAlg = Aes.Create())
    {
    aesAlg.GenerateKey();
    key = aesAlg.Key;
    }


    // رمزگذاری فایل عکس و ذخیره در فایل جدید
    using (var aesAlg = Aes.Create())
    {
    aesAlg.Key = key;
    using (var cryptoStream = new CryptoStream(File.Create(saveFileDialog.FileName), aesAlg.CreateEncryptor(), CryptoStreamMode.Write))
    {
    using (var fileStream = File.OpenRead(filePathTextBox.Text))
    {
    fileStream.CopyTo(cryptoStream);
    }
    }
    }


    // نمایش پیام موفقیت‌آمیز بودن رمزگذاری و کلید رمزنگاری
    MessageBox.Show($"فایل عکس با موفقیت رمزگذاری شد. کلید رمزنگاری: {Convert.ToBase64String(key)}", "موفقیت", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }


    // انتخاب فایل برای رمزگشایی
    private void SelectEncryptedFileButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (openFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    encryptedFilePathTextBox.Text = openFileDialog.FileName;
    }
    }


    // رمزگشایی فایل ویدئویی با استفاده از الگوریتم AES و کلید رمزنگاری
    private void DecryptVideoButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(encryptedFilePathTextBox.Tex t))
    {
    MessageBox.Show("لطفا فایل ویدئویی رمزگذاری شده را انتخاب کنید.", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    if (key == null)
    {
    MessageBox.Show("لطفا کلید رمزنگاری را وارد کنید.", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    // رمزگشایی فایل ویدئویی و ذخیره در فایل جدید
    using (var aesAlg = Aes.Create())
    {
    aesAlg.Key = key;
    using (var cryptoStream = new CryptoStream(File.Create(Path.Combine(Path.GetDire ctoryName(encryptedFilePathTextBox.Text), "DecryptedVideo.mp4")), aesAlg.CreateDecryptor(), CryptoStreamMode.Write))
    {
    using (var fileStream = File.OpenRead(encryptedFilePathTextBox.Text))
    {
    fileStream.CopyTo(cryptoStream);
    }
    }
    }


    // نمایش پیام موفقیت‌آمیز بودن رمزگشایی
    MessageBox.Show("فایل ویدئویی با موفقیت رمزگشایی شد.", "موفقیت", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }


    // رمزگشایی فایل عکس با استفاده از الگوریتم AES و کلید رمزنگاری
    private void DecryptImageButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(encryptedFilePathTextBox.Tex t))
    {
    MessageBox.Show("لطفا فایل عکس رمزگذاری شده را انتخاب کنید.", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    if (key == null)
    {
    MessageBox.Show("لطفا کلید رمزنگاری را وارد کنید.", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    // رمزگشایی فایل عکس و ذخیره در فایل جدید
    using (var aesAlg = Aes.Create())
    {
    aesAlg.Key = key;
    using (var cryptoStream = new CryptoStream(File.Create(Path.Combine(Path.GetDire ctoryName(encryptedFilePathTextBox.Text), "DecryptedImage.jpg")), aesAlg.CreateDecryptor(), CryptoStreamMode.Write))
    {
    using (var fileStream = File.OpenRead(encryptedFilePathTextBox.Text))
    {
    fileStream.CopyTo(cryptoStream);
    }
    }
    }


    // نمایش پیام موفقیت‌آمیز بودن رمزگشایی
    MessageBox.Show("فایل عکس با موفقیت رمزگشایی شد.", "موفقیت", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }
    }


    این یک کد کامل از رمز گذاری عکس و ویدئو
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1402 در 23:15 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: ویدیو رو چگونه داخل برنامه بیاریم

    خیلی ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1395, 20:07 عصر
  2. مبتدی: رزولوشن تبدیلی ویدیو ها در سایت اشتراک ویدیو
    نوشته شده توسط yas9693 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 18:25 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 02:04 صبح
  4. لینک دانلود ویژوال استدیو و اس کیو ال بای اندروید
    نوشته شده توسط mhq1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1392, 09:23 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 11:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •