نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط با سامانه مودیان

  1. #1

    ارتباط با سامانه مودیان

    سلام دوستان
    در زمینه برنامه نویسی اتصال به سامانه مودیان به زبان دلفی کسی اطلاعاتی داره ؟
    اگه دوستان مایل باشند همینجا روش کار کنیم تا به نتیجه برسه

  2. #2

    نقل قول: ارتباط با سامانه مودیان

    نقل قول نوشته شده توسط Saeid59_m مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    در زمینه برنامه نویسی اتصال به سامانه مودیان به زبان دلفی کسی اطلاعاتی داره ؟
    اگه دوستان مایل باشند همینجا روش کار کنیم تا به نتیجه برسه

    09151236646

  3. #3

    نقل قول: ارتباط با سامانه مودیان

    نقل قول نوشته شده توسط Saeid59_m مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    در زمینه برنامه نویسی اتصال به سامانه مودیان به زبان دلفی کسی اطلاعاتی داره ؟
    اگه دوستان مایل باشند همینجا روش کار کنیم تا به نتیجه برسه
    برای اتصال به سامانه مودیان به زبان دلفی، می‌توانید از تکنولوژی SOAP استفاده کنید. برای این کار می‌توانید در دلفی از کتابخانه‌ی Indy که یک کتابخانه‌ی متن باز است استفاده کنید.

    مراحل زیر را دنبال کنید:

    1. با استفاده از WSDL Importer در دلفی، کلاس‌های مورد نیاز برای کار با سامانه مودیان را به صورت خودکار ایجاد کنید. با استفاده از ابزار "WSDL Importer" می‌توانید فایل WSDL مربوط به سامانه مودیان را وارد کرده و کراس‌پلتفرم کد مورد نیاز برای اتصال به آن را به همراه کلاس‌های مورد نیاز ایجاد کنید.

    2. سپس باید اطلاعات مربوط به ورود به سامانه مودیان را جمع‌آوری کنید. برای این کار می‌توانید از توابع مربوط به تعریف توکن در کلاس‌های ایجاد شده استفاده کنید.

    3. سپس می‌توانید با ارسال درخواست به سامانه مودیان و دریافت پاسخ از آن، با اطلاعات پاسخ کار خود را انجام دهید.

    کد نمونه برای اتصال به سامانه مودیان با استفاده از کتابخانه‌ی Indy :



    uses
    IdHTTP, IdSSLOpenSSL;

    var
    HTTP: TIdHTTP;
    SSL: TIdSSLIOHandlerSocketOpenSSL;

    begin
    HTTP := TIdHTTP.Create;
    try
    SSL := TIdSSLIOHandlerSocketOpenSSL.Create(HTTP);
    try
    HTTP.IOHandler := SSL;

    // تنظیم پارامترهای اتصال
    SSL.Host := 'modiran.net';
    SSL.Port := 443;

    // تنظیم مسیر برای فایل WSDL
    HTTP.URL := 'https://modiran.net/ws/default.asmx?WSDL';

    // فراخوانی توابع سامانه مودیان
    // ...

    finally
    SSL.Free;
    end;
    finally
    HTTP.Free;
    end;
    end;



    از آنجایی که سامانه مودیان از شبکه برای ارتباط استفاده می‌کند، شما باید اطمینان حاصل کنید که اتصال شبکه شما با این سامانه مستحکم و امن است. برای این کار، می‌توانید از توابع پینگ (Ping) در دلفی استفاده کنید تا اتصال به سایت سامانه را بررسی کنید.

  4. #4

    Unhappy نقل قول: ارتباط با سامانه مودیان

    با سلام
    متاسفانه سامانه مودیان فایل WSDL برای دانلود ندارد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: ارتباط با سامانه مودیان

    پروتکل های رمزنگاری توی دلفی یه کم سخت انجام میشه و کتابخانه رایگان نداره. باید دستی بنویسی
    اگر به .net مسلط هستی تا حدودی، خود سامانه مودیان سمپل دات نت گذاشته که میتونی راحت ازش استفاده کنی

  6. #6

    نقل قول: ارتباط با سامانه مودیان

    خود سامانه روزی نیست که ارور نده، استعلام از جیکا روی تکس ارور تایم اوت داره، پس انتظار نداشته باشید روی دات نت همه چی گل و بلبل باشه
    البته سرراست تره کار باهاش، اگه بتونید تبدیلش کنید به یک وب سرور، و از دلفی باهاش ارتباط بگیرید خیلی راحت تره تا این که با دلفی از صفر کد بزنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: ارتباط با سامانه مودیان

    درود به یوسف عزیز
    بله سامانه که گل و بلبل نیست. هنوز زیرساخت مناسب برای این حجم از تراکنش ها تدارک ندیدن بعد چند میلیون مودی رو مکلف کردن.
    روی دات نت اوکی نیست ولی خب برای شروع گفتم میتونی از اون استفاده کنی که زود به نتیجه بررسی.
    منم طبق فرمایش خودت بصورت وب سرور راه اندازی کردم با ASP.NET بعد تمامی درخواست ها با دلفی به این وب سرور انجام میشن. هم سرعتش تقریبا بهتر هست(چون ارتباط وب سرور با خود سامانه مودیان با فیبرنوری انجام میشه) هم اینکه کدنویسی دلفی درگیرش نشدم.

    تازه همه این مشکلات رو که سپری کنی و راه اندازی کنی، تازه به خطاهایی برمیخوری که هیچکدوم از دولوپر های سامانه مودیان(شرکت عزیز مهیمن) جوابگوت نیستن و میگن سرشون شلوغه.
    هردفعه هم که بروزرسانی جدید میخوان بدن بیرون که سایتشون کلا میترکه و کلی باید جواب مشتری بدی که مشکل از ما نیستو از سرورهای خودشونه.

    من یک سری کامپوننت پیدا کردم که رمزنگاری و ساخت توکن رو انجام میده و کار رو راحت کرده توی دلفی، اما پولیه و از دمو 30 روزه تستش کردم.
    https://www.example-code.com/delphid...yptStrings.asp
    https://www.example-code.com/delphid...uickgetstr.asp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •