نوشته شده توسط
mmbguide
سلام دوستان
از IWebHostEnvironemetn در خود پروژه وب دسترسی دارم و میشه از اون استفاده کرد. ولی من یک پروژه از نوع Class دارم که نیاز به آدرس ContentRoot دسترسی داشته باشه. اما هر پکیجی را نصب میکنم deprecate شده و بعضی ها هم فقط IWebHost دارند. کلا چطور باید از IWebHostEnvironment استفاده کنم؟
با توجه به ورژنهای مختلف ASP.NET Core، متدها و روشهایی که برای دسترسی به IWebHostEnvironment وجود داشته است ممکن است تغییر کند. برای دسترسی به IWebHostEnvironment در ASP.NET Core 3.0 و بالاتر میتوانید از IWebHostEnvironment به صورت مستقیم به عنوان وابستگی در کلاسهای خودتان اضافه کنید. اگر از ورژنهای پایینتر استفاده میکنید، احتمالاً نیاز به یک کتابخانه پایینتر یا راهحل دیگری دارید. برای ASP.NET Core 3.0 و بالاتر، میتوانید به صورت زیر از IWebHostEnvironment در کلاسهای خود استفاده کنید:
using Microsoft.AspNetCore.Hosting;
public class YourClass
{
private readonly IWebHostEnvironment _env;
public YourClass(IWebHostEnvironment env)
{
_env = env;
}
public void YourMethod()
{
// دسترسی به متغیرها و ویژگیهای IWebHostEnvironment
var contentRoot = _env.ContentRootPath;
var webRoot = _env.WebRootPath;
// انجام دیگر عملیات مرتبط با IWebHostEnvironment
}
}
در این کد، ما IWebHostEnvironment را به عنوان وابستگی در کلاس YourClass تزریق کردهایم و در کانستراکتور آن را تنظیم کردهایم. سپس میتوانیم از _env برای دسترسی به ویژگیها و متغیرهای IWebHostEnvironment استفاده کنیم. در ورژنهای قدیمیتر ASP.NET Core که از IWebHost استفاده میکردند، میتوانستید از IWebHost برای دسترسی به IHostingEnvironment استفاده کنید. اما در ورژنهای جدیدتر، استفاده مستقیم از IWebHostEnvironment توصیه میشود.