نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عکس در stimulsoft

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    عکس در stimulsoft

    سلا خدمت دوستان

    من در بانکم یه فیلد دارم که مسیر عکس مورد نظر در اون ذخیره میشه و در سی شارپ با دستورات اون عکس رو فراخونی میکنم
    حالا چجوری باید در چاپ گزارشم اون مسیر رو به image در stimulsoft بدم که نمایش داده بشه؟
    گزارش هامو با یه Stored Procedure فیلتر کردم و فراخونی میکنم فقط تو نمایش عکس موندم

    سپاس.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: عکس در stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa580 مشاهده تاپیک
    سلا خدمت دوستان

    من در بانکم یه فیلد دارم که مسیر عکس مورد نظر در اون ذخیره میشه و در سی شارپ با دستورات اون عکس رو فراخونی میکنم
    حالا چجوری باید در چاپ گزارشم اون مسیر رو به image در stimulsoft بدم که نمایش داده بشه؟
    گزارش هامو با یه Stored Procedure فیلتر کردم و فراخونی میکنم فقط تو نمایش عکس موندم

    سپاس.
    برای این کار، ابتدا باید یک فیلد از نوع Image به گزارش اضافه کنید. سپس با راست‌ کلیک بر روی فیلد Image گزینه Edit Value را انتخاب کنید. در پنجره باز شده، گزینه Formula را انتخاب کنید و سپس فرمول زیر را وارد کنید

    Image.FromFile(Fields.MyImagePath.Value)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: عکس در stimulsoft

    در stimulsoft یه فیلد اضافه میکنم ولی با راست کلیک فقط گزینه edit خالی هست نه edit value

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: عکس در stimulsoft

    من در واقع میخواستم از سی شارپ مسیر عکس رو به گزارش پاس بدم که نمیشه کد زیر:
    StiImage im = new StiImage();            StiReport report = new StiReport();
    report.Load("rpt2.mrt");
    report["@ID"] = int.Parse(txt_nam.Text);
    im.Image = Image.FromFile(txt_img .Text );
    report["Image1"] = im.Image;
    report.Compile();
    report.Show();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: عکس در stimulsoft

    مشکل با کد زیر حل شد گفتم بزارم شاید بدرد دوستان بخوره

     public byte[] imageToByteArray(System.Drawing.Image imageIn)        {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    imageIn.Save(ms, imageIn.RawFormat);
    return ms.ToArray();
    }


    private void buttonX1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var img = new System.Drawing.Bitmap(txt_img .Text );
    byte[] array1 = imageToByteArray(img);


    MemoryStream ms = new MemoryStream(array1);
    System.Drawing.Image image = System.Drawing.Image.FromStream(ms);





    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("rpt2.mrt");
    report["@ID"] = int.Parse(txt_nam.Text);


    report .Dictionary.Variables.Add("image1",image );
    report.Compile();
    report.Show();
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: عکس در stimulsoft

    البته برای استفاده از کد بالا باید در گزارش یک New Variable از نوع Image تعریف کنیم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1402, 07:02 صبح
  2. مشکل در نمایش اعداد و ارقام در Stimulsoft
    نوشته شده توسط mze666 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1396, 12:15 عصر
  3. گزارش گیری با نرم افزارهای جانبی Stimulsoft
    نوشته شده توسط kahkeshane2012 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1394, 13:53 عصر
  4. ایجاد محدوده تاریخ در stimulsoft
    نوشته شده توسط Zander در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 10:56 صبح
  5. سوال: تفاوت Stimulsoft Reports.Net با Stimulsoft Reports Ultimate چیست
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1391, 23:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •