نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    Tick خطا در اجرای برنامه

    با سلام من در هنگام اجرای برنامه زیر با خطای 3061 مواجه میشوم لطفا راهنمایی فرمایید
        Set MyDB = DBEngine.Workspaces(0).OpenDatabase("T  est.mdb")
    Data1.DatabaseName = "Test.mdb"

    Data1.RecordSource = "SELECT * FROM Table WHERE Conter = MyConter ORDER BY Uni"
    Data1.Refresh

    این خطا در آخرین خط برنامه ایجاد میشود .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    این متغییر conterاز چه نوعی تعریف شده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    این متغییر از نوع string میباشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    کسی به این سوال من جواب نداد آخر راه حل آن را خودم پیدا کردم
    برای اطلاع دیگر عزیزان راه حل را در زیر مینویسم
    سطر زیر باید به این صورت تغییر یابد
    Data1.RecordSource = "SELECT * FROM Table WHERE Conter = " & MyConter & " ORDER BY Uni" 

    :lol: :lol: :lol:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •